Kocamla sorunlarım varr ne yapmalıyımm

Ben hep cıvıl cıvıl ım zaten ama artık sessizleştim kocam çok gulenleri konuşanları sevmez. Ve dışarı hayatı var
Kusura bakma ama eşinin bir başka hayatı daha olmasın? Bi kadın cinsellik falan olmadan gayet iyi yaşar ama erkekler dayanamazmış bildiğim kadarıyla. Durumuna çok üzüldüm inan çok zor bir durum. Bence aileleri toplayıp bir konuşma vakti gelmiş en azından onlar çözümü bulur.

Uf her konuya gelip "al karsina konuş " yazanlarada iyice ifrit olmaya basladim. Sanki millet bilmiyor. Konu sahibi, çocuk icin evlenen bir suru erkek var. Her evlilik gercekten sevgi ve aşk oldugu icin yapilmiyor bu bir gercek. Belkide esin sadece hayati duzene otursun, cocugu olsun diye evlenmis biri olabilir. Mevcut durumu duzeltmeye hic niyeti yok. Sende ister katlan ister bosan. Ama muhtemelen bosanmaya kalksan zaten iki iyi davranir dönersin oda duzenini bozmak istemez cunku. Bence kenfi halinde takil.

Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim
Boylesi erkekler insana kafayi yedirir allah yardimcin olsun.
Okurken sanki esimi tarif etmissin bir an bunlari ben mi yazdim diye dusundum. Sorun sende degil sorun esinde bunu bil. Sen normal olarak ilgi sicaklik sevgi bekliyorsun her kadin gibi. Esinin de muhtemelen ya gecim sikintisi vardir ya yapisi oyledir yada baska sacma sapan bahaneleri vardir. Ama her nedense baskalarinin yaninda normale donerler.
Ben 21 yilimi boyle biriyle gecirdim. Sirtini donup yatan iki laf etmeyen yuzu gulmeyen agzindan guzel bir soz cikmayan suratsizla gecirdim. sikayet edildiginde de neyin eksik diyen bir ayiyla yillarimi ziyan ettim. Yani uzun lafin kisasi canim benim odun odunlugundan bir sey kaybetmedi. Gecen benim yillarim oldu

Biraz uzaklassan mesela 15 gun fln ailenin yanina gidip kalsan ozlemezmi sizi. Belki bu sayede degerinizi anlams olur. Tabi onun goz7nde degeriniz varsa...

Adam sabahlara kadar icip eglenmeyi seviyor ama evliligini sevmiyor
Ayrıca dahası eski sevgilileriyle fingirdiyor
Cok sinir oldum kocana konu sahibi
Severek mi yoksa görücü usulü mü evlendiniz
10 yas farkı da cok fazla, adamın sana ayak uydurması gerekirken sen onun hızına yetisemiyorsun :KK12:

Hanımlar, 2 yıllık evliyim ve bi kızım var, kocam hâla benden ayrı yatıyor ve ne zaman benim zorumla yatağa yatsa sırtını dönüyor. Kızım olana kadar o koltukta uyumasına rağmen ben gider yanına sokulurdum, hamile kaldıktan sonra yapmadım şimdi de yapmıyprum ve evin içinde iki uabancı gibiyiz. Bana hiç sarılmaz konuşmaz gulmez cevap vermez karışmaz ama annesigile gittiğimizde çenesi hiç kapanmaz nerde yanlış yapıyorum acaba. O uyurken gidip onu zorla kaldırmak onun yanına sokulmak o sırtını donmuşken benim ona sarılmam zoruma gidiyor her yolu denedim her kılığa girdim ve en sonunda bende vazgeçtim 2 aydır aynı evin içindw ayrı gibiyiz boşamak da kolay değilki çekip gitsem ne yapsam bilemiyorum. Sorduğum zaman yediğin onunde yemediğin arkanda bu kadarına da katlan diyorr... İyice kafayı yedim

Unutamadigi biri olabilir mi?

Senle ilgilenmiyorsa heleki 2 senedir ayrı yatayorsa ilgilendigi başkası vardır.Net ve basit

bu gibidurumlarda kadın çalışmaya başlamalı bence bebeğini birine ver ve çalışmaya başla nokta

garip. iki yılıdr böyle olması daha da garip. severekevlenmediniz mi?

Resmen sana insan degilsin demiş. Bir aile büyüğüne danış ve boşan.
Baskasi vardir muhtemelen.

O snnle ilgilenmiyorsa snde onnla ilgilenme bakalm ne yapicak. Tek yol bu.eğer buda olmuyorsa boşanmaktan başka yol yok.demekki sevmiyo seni!

Back
X