• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla sorunum

Pembik06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
28
3
1
33
Mrb arkadaslar.esimle problemliyim.ki ustelik cok iyi bi evliligim oldugunu dusunuyodum.2 yillik evliyim.esimin babasi vefat etti.biz 1er saat arayla konusuyoduk.ayri sehirlerdeyiz is gereği.bana gecen sana sogukluk hissettim konusmak fln istemiyodum dedi.konustuktan sonra rahatlim dedi.seni seviyorum fln diyor ama benden zaman istedi.beni cok arama bunaltma diyor.3 4 gun gorusmucez.izne gelmisti. izin bitti gidiyorum diye gitti.inanmistim ama suphe girdi içime.konum at dedim fln ucu ablasinda çıktı.yani ankaradan kocaeline gitmis.ki biz 3 4 ayda 10 15 gun gorusuyoruz.onuda ailesinde kalarak.ben ne yapacagimi bilmiyorum.bnm cok agirima gitti bu.bana yalan soyledi.bisey diyemedim ama bitik durumdayim. Ne yapmaliyim.aramicam istedigi kadr.ama sonuc ne olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
Anlamadim. Yani sizin bulundugunuz sehire gelip size gitmek yerine ablasinami gitti?

Bizde sonuc ne olur bilemiyoruz canim :işsiz:

O ne biçim evlilik öyle ya. Yok beni arama yok ayrı ayrı takılmalar. Bence kocanı al karşına kendine gelsin evlilik ne demek bi anlat anlamıyorsa hiç uğraşma

O ne biçim evlilik öyle ya. Yok beni arama yok ayrı ayrı takılmalar. Bence kocanı al karşına kendine gelsin evlilik ne demek bi anlat anlamıyorsa hiç uğraşma
Oyle dusundum ama bn cok seviyorum.hi olmuyosa kalbime tas basarim ama.bilmiyorum.babasini kaybetti gencti adam.o yuzden bunalimdayim diyor.ama bn olsam bnm babam vefat etse ben esime daha sıkı tutnurdum.bilmiyorum bu iste ne var

Neden ayrı duruyorsunuz? Neyin izni bu? Adam sana yalan söyleyip ablasına gitmiş kafa dinlemeye, aşırı dırdır mı yapıyorsun çok mu tartışıyorsunuz büyük sorunlar mı var? Eviniz nerde kv nin evi nerde yani aynı şehir mi? Bu ne biçim konu? Babam böyle kek yapmayı nereden öğrendi?

Back
X