• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamla sorunum

Konu sahibinin esi asker. Askerden izne gelmis. Bi kismini kendi evlerinde bi kismini esiyle annesinin evinde gecirmisler. Sonra iznim bitti diyip gitmis. Ama izni bitmemis, yalan soylemis, gitmis ablasinda tamamlamis izni.
Ha bi de senden sogudum beni fazla arama diyormus. Saat basi konusuyorlarmis. Bak bu banada fazla geldi.

Kocam bir yere gitse asla aklima konum attirmak gelmez. Cok fazla bunaltiyorsunuz. Ya adami dusundugumden degil ama simartiyosunuz boyle yapip. Ne ugrascam be onu takip edip. Ne aricam zirt pirt o beni arasin! Bi de bu sekilde kontrol altina tutulmaya calisilan adamlar daha cok gizli is cevirir.

Son düzenleme:
asker psikolojisi çok farklı olabiliyor ve böyle şeyler yapabiliyorlar.

mümkünse yanında olman gerekiyor veya onun senin yanında olması gerekiyor. aksi durumda cebelleşen ilişkiniz bir süre sonra bitecektir.

Evt 3 gun evde kaldi annesine gittik 7 gun kdr orda kaldik.iznim bitti dedi..ablasina kafa dinlemeye gitmis.

Çok ilginç diyemeden geçemicem
Zaten adı üstünde izin yani kafa dinlemek için annesinin evini seçmesi garip,onu geçtim size gel dememesi daha garip!!

Eslerin ayri yerlerde yasamasini hic uygun bulmuyorum. Benim anlayisimda gozden uzak olan gonulden de uzak olur. Arada bir zaruriyet olabilir ama surekli bu sekilde yasamak hic bana gore degil.

Hadi diyelim babasi vefat etti diye biraz kafasi dagildi dengesi bozuldu ama insan esiyle paylasir daha cok acisini esi birakip ailede kalmak ese senden sogudum ne demek :oha:

Babasının ölümü ve ülkenin durumu asker olmasının da verdiği bir psikolojiyle depresyona girmiş olabilir. Neden size değil de ablasına gidiyor onu bilemem belki babasından dolayı onun daha iyi anlayacağını düşündü, belki işiyle ilgili sıkıntılar vardı senin kafana takılsın istemedi. Biraz polyannacılık oldu ama Gerçek sebebini öğrenmek için biraz yapıcı yaklaşın, psikolojik olarak zor durumdaysa hem profesyonel destek almasını hem de sizin desteğinizin yanında olmasını sağlayın.

ALLAH ALLAH cok ilginc.

Karisi duruyor ailesini geziyor beyefendi. Ben olsam hepten kafani dinle bidaha gelme derim.

Tevbe ya ne tuhaf insanlar var.
Ben daha anneleri ozledigimde gidemiyorum bile. Beni ailemin yanina bile gondermek istemiyor eşim sensiz ne yapacagim ben diye.
Bu nasil genisliktir ya. Evlcilik oyunu icin evleniyor bazilarim ben bu oyundan sıkıldım birazda baskalariyla baska oyunlar oynucam. Evcilik oyununu ozleyince geri gelirim gibi... bu ne densizlik anlamadim.

Bunlari ilk yazdigin yaziya gore yaziyorum.
Sonraki ilavelerini veya yorumlari okumadna.
Cunku bazen ilk bastaki konu ilerki aciklamalarla örtüşmuyor ve fikir degisiyor. Bunlar ilk basindaki gibi...

okudum şimdi
eşiniz saçmalamış ne demek yanınıza gelip 7 gününü annesinde geçirmek
sonra da ablasına gitmek

bu arada yeni mi vefat etti babaları
yeni ise belki ondan anne de o kadar kalınmıştır ona bişey diyemem

ne olursa olsun ablasına gitmek tuhaf geldi banada

sanki esin degil de sevgilin...
bunaldim falan demis cok mu asiri kiskancsiniz her dk arar misiniz ?
neyse ki ablasina gitmis ben sonunda baska bi kadina gitmis diye yazicaksin sandim
ama senden uzaklasmasi hayra alamet degil
sen bu saatten sonra kesinlikle kafana taksan da takmiyormus gibi gozuk tinlama...
sende arkadaslarinla gez toz eglen. resim cekin nete at .baksin aaa bensiz de mutlu desin. ki anlasin senin onu bunaltmadigini
arama demis paşa efendi.arama oyleyse.hatta ararsa seni "su arkadasimda kahve içiyorum.bu 3 5 gun izin bana cok iyi geldi ara sira yapalim boyle "de

Bazı insan ölüm acısı yaşayınca bianda öncelikleri biter herşey tek sıra hlinde önünde kalır
İstediğini yapın itiraz etmeyin aramayın sormayın zaten aksini yaparsanız evliliğiniz asıl o zaman biter iyice soyutlar kendini.

Ablasına gitmiş başka bişeye değil zaten bu psikolojide kalkıpta başka bir kadını görecek halide yok. Kendi haline bırakın

Konu sahibinin esi asker. Askerden izne gelmis. Bi kismini kendi evlerinde bi kismini esiyle annesinin evinde gecirmisler. Sonra iznim bitti diyip gitmis. Ama izni bitmemis, yalan soylemis, gitmis ablasinda tamamlamis izni.
Ha bi de senden sogudum beni fazla arama diyormus. Saat basi konusuyorlarmis. Bak bu banada fazla geldi.

Kocam bir yere gitse asla aklima konum attirmak gelmez. Cok fazla bunaltiyorsunuz. Ya adami dusundugumden degil ama simartiyosunuz boyle yapip. Ne ugrascam be onu takip edip. Ne aricam zirt pirt o beni arasin! Bi de bu sekilde kontrol altina tutulmaya calisilan adamlar daha cok gizli is cevirir.
bunlaro okumamistim ama tahmin etmistim
esine konum attirmak da benim de hic aklima gelmez
erkeler zaten cabuk bunalir ama bu cok cok fazla
beni de saat basi arasa bende daralirim acik acik arama beni derim yani
kocan da olsa az mesafe olacak
bi de adam askermis zaten ne yapicak erkelerin icinde konum attirmaya gerek yok ki
bende adam aldatiyor sandim okuyunca

bunlaro okumamistim ama tahmin etmistim
esine konum attirmak da benim de hic aklima gelmez
erkeler zaten cabuk bunalir ama bu cok cok fazla
beni de saat basi arasa bende daralirim acik acik arama beni derim yani
kocan da olsa az mesafe olacak
bi de adam askermis zaten ne yapicak erkelerin icinde konum attirmaya gerek yok ki
bende adam aldatiyor sandim okuyunca
Giderken kayseriye gecip arkadasla gececez gorev yerine dedi.bn suphelendim ve icime sıkıntı girdi.biseyler oldugunu anladim .arkadasinla resim cek at dedim atmadi sesi gelmiyodu.yani oraya gitmedigi belliydi 3 4 gun gorusmeyelim diyincede konum istedim.cunku supheyi iyice cekti.sık arariz birbirimizi oda bende hani bn aramasam o merk eder o aramasa bn merak ederim.oyleydik.biranda bilmiyorum ondan sıkılmış.bugun 1 kere aradi aramdim bn.oda kafasi bnde kalmis o yuzden aramis.yani ozledigi icin degil demekki.yani neden boyle yapar bi insan.ablasiyla konustum ayrilik mi istiyo dedim yok dedi yok simdilik dedi.musait degildi aksam konusalim dedi aradim acmadi simdi.simdilik ne demek.yani aklim almiyor

Giderken kayseriye gecip arkadasla gececez gorev yerine dedi.bn suphelendim ve icime sıkıntı girdi.biseyler oldugunu anladim .arkadasinla resim cek at dedim atmadi sesi gelmiyodu.yani oraya gitmedigi belliydi 3 4 gun gorusmeyelim diyincede konum istedim.cunku supheyi iyice cekti.sık arariz birbirimizi oda bende hani bn aramasam o merk eder o aramasa bn merak ederim.oyleydik.biranda bilmiyorum ondan sıkılmış.bugun 1 kere aradi aramdim bn.oda kafasi bnde kalmis o yuzden aramis.yani ozledigi icin degil demekki.yani neden boyle yapar bi insan.ablasiyla konustum ayrilik mi istiyo dedim yok dedi yok simdilik dedi.musait degildi aksam konusalim dedi aradim acmadi simdi.simdilik ne demek.yani aklim almiyor
iskillendiysen vardir bi bildigin diyorum..
ama sakin uzatma arama sorma
ararsa da tinlama bu ayrilik cok iyi geldi kafa dağıttım iyi oldu de arada boyle tatiller verelim kendimize de mahsus
yani tinlama esini
sevgilo triplerine girmesjn
kendini bi halt sanmasin

Sen ne düşünüyosun P Pembik06 sanki bişeylerden şüpelenir gibisin.ortada bişey yokken insan bu şekilde değişmez.ya anlatmadığın bişey var yada eşin bi işler çeviriyo.

Back
X