- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Hahahaaaa cok güldümO olsun uyanıp giderler yanına
Ben cidden aynı evde olsalar da tam anlamadım niye odaya kadar girdiğini; çal kapılarını, kalkın de kalkarlar; hani çaldım da kalkmadınız falan da dememiş zira
yok çalsa kalkardım direk odya girdi :/O olsun uyanıp giderler yanına
Ben cidden aynı evde olsalar da tam anlamadım niye odaya kadar girdiğini; çal kapılarını, kalkın de kalkarlar; hani çaldım da kalkmadınız falan da dememiş zira
Yapabilir deemin değilim yapar mı :=))
yatak odasının kapısını kilitlemiyoruz camı açıp kapıyıda açınca esiyor o iyi oluyor gebelikten birde çok ateş basıyor geceleri . sanırım önerilere göre ya bu şekilde uyaracağım yada daha erken kalkıp ondan önce gideceğimBence de eşine söyletme; kendin söyle
Anne sana diyemedim şimdiye kadar ama çok çekindik; X de çekindi; evlilik hali; elimiz kolumuz kim bilir nasıl yatarız biz senden utanırız vs de.
Biz kalkar geliriz; gelmezsek kapının zilini çal uyanırız de
Cidden içerden kilit yok mu neden kilitli değil kapı
İyi bir insandır elbet ona bir şey demiyorum, ancak şimdi bir insan iyi diye yaptığı her şeye katlanacak da değiliz ya. =) Önce eşiniz uyarsa, dediğiniz gibi şikayet etmiş gibi olursunuz, kadın daha fazla alınır. O yüzden önce siz uyarın diyorum, onu kırmadan. "Sen anaç duygularınla yapıyorsun biliyorum ama ben çok huzursuz oluyorum, oram buram açık olabilir, görmeni istemeyeceğim bir durum olabilir, kadınsın halimden anlarsın" diyin mesela. Anlamıyorsa eşiniz devreye girer.ah o cıngar çıkaracak kafa bende nerdeeeeeeeeee :=))
birde kv çok iyi olduğu için kırmadan anlatabilmek istiyorum
yatak odasının kapısını kilitlemiyoruz camı açıp kapıyıda açınca esiyor o iyi oluyor gebelikten birde çok ateş basıyor geceleri . sanırım önerilere göre ya bu şekilde uyaracağım yada daha erken kalkıp ondan önce gideceğim
he yok onuda kilitmemiyoruz :.) sadece evden çıakrken kilitliyoruz geceleri kilitli değilYatak odasının kapısını niye kitleyesin canım evde yabancı kimse yokken; bizim evde kapılar kapatılmaz dahiii
Evin kapısını diyorum; çelik kapıların üstünde anahtarla açılmayan demirden kilidi yok mu diye sordum
Katılıyorum , en önemlisi de laf sokmamasi.ne iyi kadınmış hazır sofraya çağırıyor,temizliğini herşeyini yapıyor
böyle bir kv yi kırmamalı.
kızlar merhaba,
ilkdefa kk da böyle bir konu açıyorum ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ve fikir almak istiyorum.
biz kv ile aynı binada karşılıklı dairelerde oturuyoruz. genel olarak kv den çok memnunum iyi kalplidir gülerr yüzlüdür bana her konuda yardımcı olmaya çalışır laf sokma vs asla yoktur. ben işteyken benim düzenimi bozmadan evimi temizler yemeğe çağırır istersem giderim gitmezsem asla surat asmaz falan. bunları anlatıyorum çünkü gerçekten genel olarak hem çok iyi hemde çok seviyorum kendisini gerçekten.
fakat biz eşimle uyurken odaya girmekten malesef çekinmiyor tek rahatsız olduğum yönü bu. 7 aylık evliyim daha önce birdefa olmuştu ondada sabahtı ve ben uyanmıştım ama yinede girmesi rahatsız etti birdaha olursa uyarırım diye ozaman birşey dememiştim ve birdahada olmamıştı. fakat iki gündür sahur için bizi uyandırmak için ( onda bizim evin anahtarı var) eve giriyor hatta odamıza kadar giriyor ve bizi sahura uyandırıyor.ilk gece sahurda başımda kv görünce birden şok yaşadım kalktım ne oluyor diye hadi kızım sahur vakti ben hazırladım herşeyi gelin yiyip geçin evinize dedi. ben direk banyoya koştum yüzümü yıkamaya oda eşimi uyandırmak için biraz daha seslendi ve gitti. dün akşam söyleyecektim ama o teravihe gitti ben yemekten sonra uyuyakalmışım derken unuttum. akşam yatarkende saatimi sahur için kurarak yattım. fakat bu sabah yine aynı manzara kv başımızda bizi uyandırmaya çalışıyor. kalktım bi oturdum yatakta anne ben saati kurdum gerek yoktu 5 dk sonra çalacak zaten dedim oda gülerek olsun kızım hadi gelin yemek hazır dedi bi sırtımı şefkatle sıvazlayıp gitti.
şimdi kv kötü niyetli birisi olmadığından eminim ama bu davranışı karşısında bir ramazan idare mi edeyim yoksa uyarayım mı bilemiyorum. bana akıl verin ya ben ne yapayım bu durumdan rahatsız olduğumu utandığımı anlaması için..
he yok onuda kilitmemiyoruz :.) sadece evden çıakrken kilitliyoruz geceleri kilitli değil
ya eşime söylesem hemen uyarır annesini ondan eminim de kv kırılır mı acaba durumdan diye çekiniyorum emin olamıyorumBence sen hiç kötü olma,
eşin ne düşünüyor bu konuda ?
eğer eşin sana destek çıkacaksa, seni hiç karıştırmadan annesini uyarsın .
evet bende tam bu düşünce ile yinede uyarmak arasında gidip geliyorum.Ne kadar iyi bir kayınvalideniz var maşallah, sahuru sizden önce hazırlıyor ve sizi çağırıyor başkası olsa sizden hazırlamanızı isteyebilir tam bir anne gibi bence uyarmanıza gerek yok kötü niyet görmedim Ramazan dışında yaparsa uyarılabilir ama bu durumda hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?