- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parayı nereden buluyor?eski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
konuşup içimi döküp bir tavsiye alamak istiyorum
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum
benim eşimde çok oynardıeski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum
Durumunuza cok üzüldüm buz dağarcık yeniyiz sonumuz yok gibi ama siz beni anlarsınız sadece tedavisi var mı diye merak ediyorum babam da hasta annem her zamn yanında oldu tedavisi yokta hastalığın bende bunu hastalık olarak kabul edip yardım etmeye kalkıyorum ama haddimi asıyorum galiba sanırım bas edemicem doktor falan fayda etmez mı acaba es olarak yapabilecegim fazla birsey kalmadıİmkanı yok bırakmaz babamdan biliyorum annem 23 senelik evliliğini bitirdi 3 tane ev araba ve bir sürü toprak sattı ama hiç kabullenmedi hep anemin ailesi topladı önünü hacizleri falan geçtim ama bu bir hastalık hep kazanma hissi var bunlarda.Ben annemden biliyorum 3 çocukla ne mücadeleler atlattı babam da hep ağlardı söz tövbe diye ama değişim olmadı annem onu yıllar sonra boşadı ama ne elinde kaldı ne avucunda yıllarca çalıştı annem aldı babam sattı siz bilirsiniz.İlk kez mahkeme de itiraf etmiş yıllar önce oynamıştım ama bıraktım demiş hakime hanım da içki vs herşey bırakılır ama kumarı bırakan duymadım demiş.Allah yardımcınız olsun
Cok şükür şimdilik hep oyle bizim de ne kadar paralar çıktı hep kaybetti ben bu durumdan cok memnunum o haram paranin boğazım dan geçmesini istemiyorumbenim eşimde çok oynardı
bir kere 1000tlye yakın para tutturdu
harcamayı nasip etmedi allah
sıfır aldığımız arabaya park halinde vurdular
ve yapılma masrafı 1000tl tuttu
eşim çok inançlı biridir
o günden sonra iddea oynamayı bıraktı.
Yani sen bilirsin canım çok üzüldüm bu kadar kısa zaman da neleri düşünüyorsun oysa ne hayallerle evlenir insan.Doktorluk bi durum olacağını sanmıyorum insanın kendisinin vazgeçmesi gereken birşey önce beyinde bitmeli ki bu alışkanlık ne evladın güzelliğini görüyor ve evde ki hanımının fedakarlıklarını.Babam herşeyi sıfırladı en son emekli oldu devlet memuru iyi bi tazminat aldı annem o dönem boşanma aşamasındaydı ne sözler verdi ev alıcam bi daha söz asla ama sonuç kaç milyar parayı 1 hafta sürmeden eritmiş boşanma işlemi için avukat maaşını çıkartmıştı 1 gece de 10.000 geçtiği olmuş ve sonuç annemin kurduğu cümle keşke keşke zamanın da boşasaydım o adamı yazık ona harcadığım zamana der .Sen bilirsin sonradan acaba,keşkelerin olmasın eşini seviyorsan belki deneme amaçlı biraz daha zaman verebilirsin çünkü çok yenisiniz ve daha çokkkk yaşanmamışlıklarınız var ama sana tavsiyem o adam öyleyken çocuk yapmaDurumunuza cok üzüldüm buz dağarcık yeniyiz sonumuz yok gibi ama siz beni anlarsınız sadece tedavisi var mı diye merak ediyorum babam da hasta annem her zamn yanında oldu tedavisi yokta hastalığın bende bunu hastalık olarak kabul edip yardım etmeye kalkıyorum ama haddimi asıyorum galiba sanırım bas edemicem doktor falan fayda etmez mı acaba es olarak yapabilecegim fazla birsey kalmadı
Canım okudum da yazdıklarını aynı dertten ben de muzdaripim, biz de şu an 7 aylık evliyiz ve eşim sürekli oynamıcam dediği halde yine iddaa oynuyo, ister sıkıntıdan deyin ister bağımlılıktan, her seferinde bıraktım dedi ama benim birkaç bileziğim gitti üstelik kredi kartımdan çekilen taksitli nakit avanslarda cabası,gizli gizli kredi kartımı alıp çekmiş ruhum bile duymamış,her seferinde kazanıp borcumu kapatıcam inancı, şu an kredi kartıma borçlu,ve alyansı bile ortalıkta yok muhtemelen onu da sattı, elimizde avucumuzda altın namına hiçbirşey kalmadı,düğün borcu için de bozdurmuştuk bi kısmını, geçen gün çekmecede sayfa sayfa iddaa yayınları gördüm,kuponları ortada yok sorduğumda öylesine bakıyorum diyo, oynadığın zamanlardada öylesine bakıyodun diyorum her seferinde yine oynadın, değişir umudu bırakır umudu hala var elbette, ama bu adamdan çocuk yapılır mı ondan emin değilim, ne benim ailemin ne onun ailesinin bundan haberi yok eğer devam ederse söylemek zorundayım, kaç kere dedim yuvamız dağılır bu sebepten ailene söylerim bir daha yaparsan bir kuponunu daha göreyim söylemekten başka çarem yok.. Bu kumar yuva dağıtır gerçekten yazık günah değilmi o verilen paralara, oynadığı zamanlardada öyle 50-100 tllik oynamadı bi kerede 1500 tllik tam kuponmu oluyo ne oluyosa artık.. Benim eşimde çok iyidir insanlık açısından eş olarak da öyle tek kusuru bu ama bu kusur öyle örtülcek bişey değil. İnş bıraktırabiliriz ne diyelim çocuk konusunu ertele sen de emin olduğun zaman gerçek bir aile babası olduğundan emin olunca düşün çocuk meselesini,yoksa olan masum yavruya olacak...eski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç