• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocamla yardıma çok ihityacımız var

yorumlarınız için teşekkür ederim
sıra ile cevap vereyim eşim eğitim iyi kültürlüdür. Oldukça insancıldır.ama bu idaa lanetini oynamadan bırakmıyor ne yollar denedim bırakması için tehdit ettim anneme gittim
Adamın elinde olan bir sey değil sanki başka birseye dönüşüyo
Evimide eşimi de çok seviyorum bitmesini istemiyorum Acımak değil bu :KK43:
Allahım bu lanet şeyi hepinizin evinden uzak tutsun
Tedavi konusuna gelince doktorların çok da uzmanlaşabildikleri bi alan değil herhalde bugun gittiğimiz doktor baska bi doktor onerdi ben alamam sizi dedi
Allah yar ve yardımcınız olsun. Size de sabırlar versin. İnşallah en kısa zamanda bırakır bu illeti. Çok dua edin, Allaha emanet olun.

Üzgunüm ama ickinin uyusturucunun tedavisi var da kumarin yoktur. Bunun gercekten sonu yok biliyorum cunku ailemdede bu sorunlardan var. Idiaymis kagitmis okey falan parayla oynandigi surece hepsi ayni bence. Iyi dusunun yillariniz heba olur baska birsey degil

Öyle içten soluyorum ki ;
Rabbim düşmanının basına vermesin bu illeti sabahtan beri buglu gözlerimle
Bakıyorum hayata esime soyliyemiyorum boşanmak istiyorum diye istemiyorum da boşanmak ama olan bana olacak diye cok korkuyorum daha 7 aylık evliyiz nolur cok dua edin
Rabbim kimseyi çaresiz lik içersinde bırakmasın

evinizi arkadaş çevrenizi semtinizi falan değiştirseniz. değişik ortam ev borcu derken belki oynamaya ne fırsatı nede parası kalır.
çünkü aklını başka güzel şeylerle , güzel arkadaş dostluklarla meşgul ederse kumara zaman kalmaz

Aman ya bosversenize onu. Sizde bir ariza olsa "banane ne halt ederse etsin" der sıvısır gider bu adamlar.
Kendini kurtarmaya bak.
Bence de boyle malesef:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Adam seni birakmak istemiyo cunku derdini cekecek baska birini bulamayacagindan korkuyo.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Hem hatali olup hem de etraftan yardim bekliyomus gibi yapiyo ve keyfince devam ediyo.:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Doktora nie sen goturuyosun ki?kendisi seni ailesini kaybetmek istemiyosa, duzelmek istiyosa doktorun kapisinda yatmasi lazim ,:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Neden hep kadinlar 'hasta ' kocalarinin tedavisini ustleniyolar ki?:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
Senin bagimliligin olsa kocan 2 gun sabretmez, (yani genelde kocalar sabretmez):KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Tv bagimlisiyim aksama kadar tv karsisindan kalkmam ne yemek ne temizlik ne cocuk bakimi utu camasir falan filan hic yapamiyorum, hastayim desen. Kocan seni kac gun o evde koyar ???:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Ah karicim gel seni doktora goturim, iyoleseceksin iyilesene kadar da bu isleri ben yaparim der mi???:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Kadinlar zaten sorunlarinin filan arkasina siginip sorumluluklarini birakmazlar, vicdanlari el vermez.:110::110::110::110::110::110::110:
Ama adam, psikoljom bozuk der calismaz eve ekmek getirmez:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:, canim sikkin der cocuklariyla ilgilenmez karisina kotu davranir falan filan:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Siz hic psikolojim.bozuk yemek yapmiycam naparsaniz yapin deyip de cocuklarini gunlerce haftalarca aylarca hatta yillarca ac sefil yasatan kadin gordunuz mu?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Adamlar yillarca issiz geziyo :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Birak ne hali varsa gorsun, 3 gun sonra adama doner.
Bir nusibet bin nasihatten iyidir, biraz tek basina kalsin bakim nasi akli basina geliyo:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bakıyorum hayata esime soyliyemiyorum boşanmak istiyorum diye istemiyorum da boşanmak ama olan bana olacak diye cok korkuyorum daha 7 aylık evliyiz nolur cok dua edin

Bu alışkanlığı evlenmeden öncede varmıymış.
Yeni evliymişsiniz daha, peki bu sürecte ne kadar para kaybetti.
Sadece iddamı oynuyor. Eminmisin ?
Bunları soruyorum. Konuna çok yakınım çünkü

Çok yeni evlisiniz.
Daha fazla yıpranmadan kaçın kurtarın kendinizi hemen.

Eşiniz kimsenin kalbini kıramayan çok iyi niyetli biriyse önce sizin kalbinizi kırmasın bir psikologa gitsin, kumara yatırdığı parayla on tane doktor ücreti karşılar herhalde. Eğer buna yanaşmıyorsa, arkanıza bakmadan kaçın.

Uyuşturucu madde bağımlısından ne farkı var?

İkisinin de hayatı bitiyor ve bir sürü hayatları da etkiliyorlar.

Şans oyunları falan bunun masum kılıfı gibi duruyor. Allah ıslah etsin.

eski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
konuşup içimi döküp bir tavsiye alamak istiyorum
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum
Önce kendine acı

Eşiniz kimsenin kalbini kıramayan çok iyi niyetli biriyse önce sizin kalbinizi kırmasın bir psikologa gitsin, kumara yatırdığı parayla on tane doktor ücreti karşılar herhalde. Eğer buna yanaşmıyorsa, arkanıza bakmadan kaçın.
yanaşmaz mı 2 tane farklı doktora gitttik doktorlar hep birbirinr yönlendirdi malesef :(

Sadece idda eminim 80 bin civarı kayıp var
Çok ciddi bir rakam, ne kadar zamanda bu parayı kaybetmiş.
İddiayı sabahtan akşama oynasa bu kadar kaybetmez insan
Kumarın bin türlü hali var. Masada oynanan oyunlardan kaybetmiş olamazmı
Üzüldüm sizin adınıza, şu durumda ayrılmayı düşünmüyorsanız.
Bir süre gözlemleyin. herkes gözünün önüne baksın. Yazık sizede
Eğer bu gözlemleme sürecinde kumardan vazgecmeyip devam ederse, bitirmek en mantıklısı
Birde bu illet öyle birşey ki, sonradan çıkıyor kaybedilen paralar.

eski konularımda çok sevimli konular olmadı hiç
konuşup içimi döküp bir tavsiye alamak istiyorum
Sorun eşim aşırı derecede kumar bağımlısı idaa oynuyor asla vazgeçmiyor korkunç kayıplar var ama bitmiyor çok merhametlidir iyidir kocam hakkaten kalp kırmayı sevemez ama bu illet onu yoldan çıkartıyor bildiğiniz bağımlıya dönüşüyor
2 doktora götürdüm ama pek fayda etmedi boşanma aşamasındayız yüzüstü bırakmakta istemiyorum
Beni bırakma yoksa kaybolurum asla kurtulamam diyo ama oynamadan yapamıyo napacağımı bilemedim
Boşansam ona acıyorum evliliğim için üzülüyorum devam etssem beni de bataklığa çekecek diye korkuyorum
Eski eşim o lanet olası iddaa yüzünden beni kaybetmiştir...
Allah hepte önüme çıkarmıştı gizli oynasada..

Merhametli olsaydı oynamazdı.
O size acımıyor sizde ona acımayın..
Onada çok iyi insan derdi butun çevresi ama.
Çevreye iyiydi eşine gelince gizli gizli işler...
Sonuççç!!! Boşandımm...
İyikide boşanmışım..
Ben mücadelemi verdim kıymet bilmedi devam etti...
Umarım vazgeçer, eğer vazgeçmezse de yıpratmayın kendinizi...
Bu arada çocuk var mı?

Eski eşim o lanet olası iddaa yüzünden beni kaybetmiştir...
Allah hepte önüme çıkarmıştı gizli oynasada..

Merhametli olsaydı oynamazdı.
O size acımıyor sizde ona acımayın..
Onada çok iyi insan derdi butun çevresi ama.
Çevreye iyiydi eşine gelince gizli gizli işler...
Sonuççç!!! Boşandımm...
İyikide boşanmışım..
Ben mücadelemi verdim kıymet bilmedi devam etti...
Umarım vazgeçer, eğer vazgeçmezse de yıpratmayın kendinizi...
Bu arada çocuk var mı?

yok çoçuk daha 7. ayımızdayız oynamasının kendi elinde olduğunu düşünmüyorum dr. da aynısnı soyledi içindeki dürtünün önüne geçemez dedi ama işte ben tedavi edebilirim diyen bi doktorda bulamadım :(
Allah yardımcınız olsun Nasıl boşanacam ne olacak bilimiyorum

yok çoçuk daha 7. ayımızdayız oynamasının kendi elinde olduğunu düşünmüyorum dr. da aynısnı soyledi içindeki dürtünün önüne geçemez dedi ama işte ben tedavi edebilirim diyen bi doktorda bulamadım :KK43:
Allah yardımcınız olsun Nasıl boşanacam ne olacak bilimiyorum
Valla ben kurtuldum..
Başka sorunlarda vardı elbet ama...
Neysee umarımm kurtulurr...

Sadece idda eminim 80 bin civarı kayıp var

Valla 100 200 lira hadi 500 1000 lira anlarim ama 80 bin civari kayip icin bu adam napmista yatirmis ? Esiniz en hasindan bir kumarbaz.
Benim kuzenimin esi alkolikti calismiyordu da.Resti cekti evi terk etti.Davayi acti adam amateme yatti.Ilkinde kurtulamadi yine basladi.2.sinde su anda 3 4 aydir icmiyor.
Bir alkolige ya da kumarbaza yapilabilecek olan en saglam tokat resti cekmektir de o guc yok sizde anladigim kadariyla.

peki madem birakamiyor kota koysaniZ. haftalik bu kadar 50 tl vs, eger kazanirsan kazandigin parayla istedigin kadar oyna vs. gibi

80bin diyor arkadas.50 liralik kupon yapmaz tenezzul etmemistir.
bence adam kaybettikce buyuk oynuyor ki kazandigi para bir ise yarasin.
bence tamamen birakmak bu asamadan sonra mumkun degil. esinin lafini dinlemezse de, bosansin kurtulsun.

Back
X