Aman ya bosversenize onu. Sizde bir ariza olsa "banane ne halt ederse etsin" der sıvısır gider bu adamlar.
Kendini kurtarmaya bak.
Bence de boyle malesef

Adam seni birakmak istemiyo cunku derdini cekecek baska birini bulamayacagindan korkuyo.

Hem hatali olup hem de etraftan yardim bekliyomus gibi yapiyo ve keyfince devam ediyo.

Doktora nie sen goturuyosun ki?kendisi seni ailesini kaybetmek istemiyosa, duzelmek istiyosa doktorun kapisinda yatmasi lazim ,

Neden hep kadinlar 'hasta ' kocalarinin tedavisini ustleniyolar ki?

Senin bagimliligin olsa kocan 2 gun sabretmez, (yani genelde kocalar sabretmez)

Tv bagimlisiyim aksama kadar tv karsisindan kalkmam ne yemek ne temizlik ne cocuk bakimi utu camasir falan filan hic yapamiyorum, hastayim desen. Kocan seni kac gun o evde koyar ???

Ah karicim gel seni doktora goturim, iyoleseceksin iyilesene kadar da bu isleri ben yaparim der mi???

Kadinlar zaten sorunlarinin filan arkasina siginip sorumluluklarini birakmazlar, vicdanlari el vermez.

Ama adam, psikoljom bozuk der calismaz eve ekmek getirmez

, canim sikkin der cocuklariyla ilgilenmez karisina kotu davranir falan filan

Siz hic psikolojim.bozuk yemek yapmiycam naparsaniz yapin deyip de cocuklarini gunlerce haftalarca aylarca hatta yillarca ac sefil yasatan kadin gordunuz mu?

Adamlar yillarca issiz geziyo

Birak ne hali varsa gorsun, 3 gun sonra adama doner.
Bir nusibet bin nasihatten iyidir, biraz tek basina kalsin bakim nasi akli basina geliyo