Arkadaşlar merhaba sizlerin fikirlerini önemsediğim için yeni üye oldum
Ben ramazan ayında doğum yaptım eşimin annesi geldi doğuma bana bakacağını sanıyordum ama öyle değilmiş sanırım oğluna bakmaya gelmiş
Hastaneden geldim önüme bi tas çorba konmadı sezeryanlı halimle mutfaga girip kendi kahvaltimi kendim hazirladim bulasigimi kendim yikadim aksam yemeklerinde (iftar) kendileri için yemek hazirliyorlardı ve beni cagırıyorlardı zaten çokta kalmadı bi hafta kadar kaldı daha sonra lohusayken eşimin akrabası tedavi olmak için yanimiza geldi 3 hafta bizimle kaldı ve ameliyat oldu ona bakabilecek çocukları olduğu halde yanında getirmedi eşime "ben nasil bakayım bende bakima muhtacim, ben kahvalti bile yapamiyorum bebegi birakip" dedigimde "açlıktan ölmüyorsun
ya kendi karnini nasil doyuruyorsan onunkinide öyle doyurursun"cevabini aldim ve çok büyük bi kavga ettik hala o kavga aklima geldikçe çok üzülüyorum saygımızı kaybettik çünkü
șimdi size soruyorum ben haksiz miyim çünkü eşime göre ben hatalıyım annesinden bana kahvaltı hazırlamasını ben istememişim, istemeliymişim
akrabasının tedavisi çok acilmiş kanser olabilirmiş kendine bakması için kimseyi çağiramiyormuş çünkü ben bisey derim diye korkuyorlarmış
Arkadaşlar inanın daha neler neler var ama ayrıntı verirsem belli olur diye korkuyorum
Biri çıksa sen haksızsın dese bu konuları aklıma getirip canımı sıkmıycam lütfen yorum yapın[/QUOTE
Kuzum.sen anneni çağır müsaitse baksın bu ne dalga geçmiş herif seninle resmen daha kırkın çıkmadan ameliyatlı hasta bakmışsın resmen helal olsun sana nediyim
Ay canım kıyamam.çok haklısın.sen zaten bakıma muhtaçken başkasına nasıl bakçakmışsın allah merhamet versin bu insanlara.O günler geldikçe aklıma gözlerim doluyor hemde suçlanıyorum o kadar zor kalkıyordum ki bebeğimin beşiğine tutuna tutuna ama yemen lazım ki iyileşesin, sütün olsun, Allah kimseyi anasız bırakmasın bi daha doğurmayı düşünmüyorum aynı șeyleri bi daha yaşamamak için
Arkadaşlar merhaba sizlerin fikirlerini önemsediğim için yeni üye oldum
Ben ramazan ayında doğum yaptım eşimin annesi geldi doğuma bana bakacağını sanıyordum ama öyle değilmiş sanırım oğluna bakmaya gelmiş
Hastaneden geldim önüme bi tas çorba konmadı sezeryanlı halimle mutfaga girip kendi kahvaltimi kendim hazirladim bulasigimi kendim yikadim aksam yemeklerinde (iftar) kendileri için yemek hazirliyorlardı ve beni cagırıyorlardı zaten çokta kalmadı bi hafta kadar kaldı daha sonra lohusayken eşimin akrabası tedavi olmak için yanimiza geldi 3 hafta bizimle kaldı ve ameliyat oldu ona bakabilecek çocukları olduğu halde yanında getirmedi eşime "ben nasil bakayım bende bakima muhtacim, ben kahvalti bile yapamiyorum bebegi birakip" dedigimde "açlıktan ölmüyorsun
ya kendi karnini nasil doyuruyorsan onunkinide öyle doyurursun"cevabini aldim ve çok büyük bi kavga ettik hala o kavga aklima geldikçe çok üzülüyorum saygımızı kaybettik çünkü
șimdi size soruyorum ben haksiz miyim çünkü eşime göre ben hatalıyım annesinden bana kahvaltı hazırlamasını ben istememişim, istemeliymişim
akrabasının tedavisi çok acilmiş kanser olabilirmiş kendine bakması için kimseyi çağiramiyormuş çünkü ben bisey derim diye korkuyorlarmış
Arkadaşlar inanın daha neler neler var ama ayrıntı verirsem belli olur diye korkuyorum
Biri çıksa sen haksızsın dese bu konuları aklıma getirip canımı sıkmıycam lütfen yorum yapın
Kayinvalide ye bişey diyemiyorum çünkü çoğunun kafasındaki düşünce herkes doğuruyor bizde vaktinde hem dogurduk hem hizmet ettik.hos değil ama geneli bu şekilde ama tedavi için gelen akraba umrumda olmazdı ne saçmalık esiniz çok kaba .idare etsek falan dese bu kadar kafa yormazdiniz çok haklisiniz
Evet eşimle konuştum sonu kavgayla bitti gerçi ( kavgadan sonra artık eskisi gibi hislerim yok malesef en çok da bu üzüyor beni )senden iki kelime duymak istiyorum haklısın sabret demen dedim ısrarla söylemedi
Zannetmiyorum bazılarımız çok vicdanlı hastanin yerinde bende olabilirim diye onlarda iyi niyetimizi kullaniyor düşünüyoruz ama en ufak takdir teşekkür görmeyince de kızıyoruzYa yanlış anlamayın acaba biz mi abartıyoruz? Yani yurtdisinda da böyle mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?