kocamla yüzleştik...

olanoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
132
99
98
40
mrb herkese.malesef planladığım gibi olmadı hiöçbişey.ne sınavım geçti ne başka yapacaklarımı yapabildim.bizim olay dün akşam patladı.ilk kez bana aşkım diye msj yazmış.aylardır hep ortya konuşurdu ne aşkım ne canım hiçbirşey yoktu bizde...bende 3 gündür ne yemek yiyebiliyorum ne uyuku var o mesajı görünce sinirlerim boşaldı..ağlamay başladım bu aradada birkişiyee sormuştum kadının numarasını sanırım o söyledi bu mesajın gelmesiyle birlikte kadın beni aradı zaten..hepsi üsütüste gelince saldım kendimi bide işyerindeyim düşünün halimi...sonra araım eşimi çabuk izin al çık konuşaağız dedim.hemen geldi bu paniklemiş.sesin çok kötüydü nevar nolsu san diye..normalde olsa 20-25 dk dan önce haytta gelmeyen adam 2 dk sonra şyerininkapısndayd yüzü bembeyaz..önce bilindik şekilde inkar etti.yok öle bişey dedi.ben daha fazla ayrıntı vermeye başlayınca bu sefer çıt çıkmadı direksiyona kilitlendi sadece oraya bakıyor...yüzüme bak nasıl yaptın bunu diyorum tek hareket yok...ya burda bugün bunu anlatıcaksın yada ne oğlunun nede benm yüzümü birdaha sana göstermem dedim..döküldü ....iş ile ilgili olarak görüşmüşler bunu tahmn ediyodum zaten ve sonrası gelmiş...niye yaptın...bilmioyrum bi sebebi yok...sadece msjlaştık ...evli olduğunu unuttunmu??..hayır, peki neden ozman?....bak sana verebieceğim mantıklı bi cvabım yok ne desen nasıl evirip çevirip sorsan benim sana bi cevabım yok....amacın neydi onunla evlnemekmi?...kesinlikle hayır ben sizi seviyorum...sonra ben ağladım ama titiyorum kendimi durduramıyorum...demek sana haram bukdar tatlı geldi dedim..kafasını direksiyona koydu hüngür hüngür ağlamaya başladı...arabdan inme istedim kapıları kilitlemiş inemzsin çıkıp gidiceksin ve bidahada dönmiceksin göndermem hiçbiyere dedi..yumrukladım kapıyı ama açmadı..velhasıl dediği tek şey o an mesjlaşmak güzel geldi devam ettim ama ne cinsel ne duygusal bişey olmadı aramızda dedi yeminle retti oğlumuzun üstüne.sakın evladım üzerine yeimn etme dilini uzatma kendi psliği çacuuma bulaştırma diye bağırdım..o an güzzel geldi nefsime uydum ama kesinlikle şuan ne msj ne konuşma hiçbişey yok dedi... ekim ayından sonra tüm irtibatımı kopardım dedi..ben dökümden görüyorum zaten orda kesildiğini..Şuandan itibaren git nerde kalıyosan kal eve gelme dedim evden gönderdim..bilmiyourm nereye gitti.. işte böyle kızlar

Şu zırıl zırıl ağlamaları yok mu beni benden alıyor madem sizi çok seviyor o zaman ne diye oraya buraya sarkıyor bir amacı yokmuş ee sende yap o zaman bi dene bakalım neler olur şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki

.yok benim annem yapmaz öle şey dedikodumu yapacakmı koc akadın vvs..innamadı kavga byüdü ve beni tartakladı ilk kez 12-13 haftalık hamileydim..öyle zoruma gittiki sevdiğim adam bumu diye kabullenemedim...sonrası ise dönem dönem hep aynı şeyler yaşandı

.doğuma bir ay kala şiddet gördüm

neyse 2 ay kadar hiç kavga bile etmedik nerdeyse.ama sonra bi gün sabah sa.çmasapan bi sebepten tartıştık iş kavgaya dönüştü ve bana tokat attı bende onu ittim kaçmak için tekrar tokat attı

eski konularınızdan alıntı yaptım. o kadar dayak yemişsiniz yetmemiş aldatılmışsınız. heralde üstüne bi de affedersiniz. oh mis. valla çok soğukkanlısınız yani doğuma bir ay kala dayak yemek koymadı da adamın başkasıyla mesajlaşması mı koydu?

eski konularınızdan alıntı yaptım. o kadar dayak yemişsiniz yetmemiş aldatılmışsınız. heralde üstüne bi de affedersiniz. oh mis. valla çok soğukkanlısınız yani doğuma bir ay kala dayak yemek koymadı da adamın başkasıyla mesajlaşması mı koydu?

evet.o koydu diğerleri hiç koymadı hepsini sevgiyle kucakladım.

Şu zırıl zırıl ağlamaları yok mu beni benden alıyor madem sizi çok seviyor o zaman ne diye oraya buraya sarkıyor bir amacı yokmuş ee sende yap o zaman bi dene bakalım neler olur şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz peki

cinsellik veya duygusallık hissetmeden bende yapayım bakalım naıl oluyormuş dedim...böyl bi arkaaşlığa birilerine içimi dökmeye içimde kalanları yaşamay benimde çok ihitiyacım var sen bana hiç ilgi göstermedin kocalık yapmadın dedim...

Şiddet olduğu yerde iş biter bence...

Siz zamanında dayak yemişsiniz... zaten aranızda ne saygı, ne değer, ne de sevgi var bu durumdan ötürü...
Başka bir kadın ile mesajlaşmasına pek te şaşırmamak gerek...

Yine susup oturacağınızı düşünüyorum...

Yine aldatıldıktan sonra ikinci bir şans verilebilir ben böyle düşünüyorum ama şiddet bam başka bir durum... nasıl affetiniz ? Nasıl kendinize bunu hak gördünüz ?

Şiddet olduğu yerde iş biter bence...

Siz zamanında dayak yemişsiniz... zaten aranızda ne saygı, ne değer, ne de sevgi var bu durumdan ötürü...
Başka bir kadın ile mesajlaşmasına pek te şaşırmamak gerek...

Yine susup oturacağınızı düşünüyorum...

Yine aldatıldıktan sonra ikinci bir şans verilebilir ben böyle düşünüyorum ama şiddet bam başka bir durum... nasıl affetiniz ? Nasıl kendinize bunu hak gördünüz ?

birşekilde kendiin affettridi bana bazen oğlumu kullandı bazen beni ikna etmeye çabaladı..neticede eşim ya zayıf yönlerimi dayanamayacağım yönlerimden girdi ve affettim..nasıl yaptım bilmiyorum ama yaptım işte ozman..ama şiddetn dolayı affettiime asla pişaman etmedi beni..oysa aylaar sonra bambaşka şeylerle uğraşmaya başlamış

ooooooo neler neler...
bazı kadınlar evliliğe değil ölüm fermanlarına imza atıyor resmen.

Artık onu affetseniz bile bunu hiç bir zaman unutmayacaksınız ve eşinize hiç güvenmeyeceksiniz ... Çok üzüldüm :( ben napardim bilmiyorum .. Bitirirdim belki ama benim çocuğum yok .. Sizin düşünmeniz gereken biri daha.var .. Allah yardımcınız olsun ...

Back
X