kocamla yüzleştik...

Ben de konu sahibinin ayrılmayacağını düşünenlerdenim bu nedenle her olayda kendini niye paralıyor anlamıyorum. Bu olayda da 1 haftadır araştırdı üzüldü adam itiraf edecek mi diye endişelendi e etti işte sonuç?

Sımdı bır baska konudaki yorumuma bır arkadas yazmıs bosamaya ne meraklı burdakıler dıye...
Burda biz sadece dıs goz olarak gerceklerı gostermeye calısıyoruz cunku ınsan ıcerıden bazen goremıyor.

Ama sıddet ve aldatma varsa benı hıcbır kuvvet bu evlılıkte tutamazdı kımseyı de tutmamalı...

Ustelık calısan bır bayansınız ayaklarınızın uzerınde durabılırsınız ve aldatmadan dolayı tazmınat ve nafakanızı da alırsınız, kendınızı bunu kabullenen duruma dusurmeyın lutfen.

Bosanmiyacaksan bile uzun sure ayri yasa.iyice surundur .. Hemde bak bakalim olaylara

Önce ki konunuzu da okumuştum. Zor bir süreç.. Allah yardımcınız olsun. Umarım kolaylıklarla atlatırsınız bu günleri ve çocuğunuzla huzurlu bir yaşama başlarsınız.

Bosanmayacaksan konuyu acmamaliydin.madem ekimden beri irtibat yok diye biliyorsun.
Bir sure ayri yasasan baskalari olacak esinin hayatinda.evinde kalsan nasilsa affetti diye daha genis olacak bu defa daha dikkatli olurum ama yine yaparim diyecek.
O her eline telefonu aldiginda sen ne yapiyor ne yaziyor diye huzursuz olup surekli hafiye gibi dolasacaksin.hayatin mutsuzlukla dolacak.
Allah yardimcin olsun.
Sana elini kaldirabilen bir adami affetmekle buyuj hata etmissin.

Arkadaşlar kadın zaten zor durumda.
Her aldatma, şiddet konusunda ''boşanmıycaksın , boşanmıycaksan yazma '' vs. yazmanızı anlayamıyorum.
Lütfen yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek şeyler yazalım.
Kimin başına yarın ne gelecek belli değil biraz anlayış lütfen.

Eminim yaşadıklarınız kolay değildir ama umarım sonuç hakkınızda hayırlı olur.

eski konularınızdan alıntı yaptım. o kadar dayak yemişsiniz yetmemiş aldatılmışsınız. heralde üstüne bi de affedersiniz. oh mis. valla çok soğukkanlısınız yani doğuma bir ay kala dayak yemek koymadı da adamın başkasıyla mesajlaşması mı koydu?
Vay be hiç üsümedin ve eski konularına bakıp, ordan alıntı yapıp, buraya yapıştırıp verdin cevabını. Seni ayakta alkışlıyorum. Çok iyi bir stolklayıcı oldugun a eminim. Hayran kaldım resmen :KK51:

Vay be hiç üsümedin ve eski konularına bakıp, ordan alıntı yapıp, buraya yapıştırıp verdin cevabını. Seni ayakta alkışlıyorum. Çok iyi bir stolklayıcı oldugun a eminim. Hayran kaldım resmen :KK51:

ben zaten cevap vermeden eski konulara bi bakarım. bu üyenin bi konu başlığı direkt darp edildim şeklinde. medyum olmaya gerek yok.

Hem aldatma hem şiddet ikisi bir arada nasıl yürür bilmiyorum. Böyle devam edeceğini bile bile göze alıyorsanız devam edebilirsiniz tabiki. İkiside değişmez çünkü.

Böyle insanlar bir evi bir düzeni anne /baba olmayı haketmiyorlar bence. Evlenip kimsenin günahın girmesinler
Hakkınızda hayırlısı olsun ama bana affedecekmişsiniz gibi geliyor.

Guvenmemek nasil bi duygu biliyomusun? Bu sadece aldatma icin gecerli degil genel olarak anla.bikere guvenin kirildimi artik adam bisi yapmiyosa bile omrun onu takip etmekle gecer surekli gozunun onunde olsun istersin hayat hem sana hemde ona zindan olur.uzulur kahrolursun.bu aldatmadan sonra unutacani zannetmiyorum eger bosamazsan hersey dahada kotu olucak kavgalarda artacak basinda gardiyan kesileceksin buda cok kotu bisi emin ol. Denemesi bedava istersen bosama ve dene hayat kac bucakmis gor

Bosanmayacagını söylemiyor ki konu sahibi??
Nasıl bir uslubunuz var okurken beni bile kırdı:KK57:
ben kırılmıyorum.4 yılımı verdiğim insan ban neler yaşatıyor.hiçtanımadığım birine kırılmam ben

Guvenmemek nasil bi duygu biliyomusun? Bu sadece aldatma icin gecerli degil genel olarak anla.bikere guvenin kirildimi artik adam bisi yapmiyosa bile omrun onu takip etmekle gecer surekli gozunun onunde olsun istersin hayat hem sana hemde ona zindan olur.uzulur kahrolursun.bu aldatmadan sonra unutacani zannetmiyorum eger bosamazsan hersey dahada kotu olucak kavgalarda artacak basinda gardiyan kesileceksin buda cok kotu bisi emin ol. Denemesi bedava istersen bosama ve dene hayat kac bucakmis gor
bunların olacağını biliyorum.ve aylar sonra canına tak dediğinde herşeyin suçlusu ben olucam o kendini aklamış olacak..bu süreçleri ona yaşatmıycam.eve gelmedi nerde bilmiyorum ve bende yarından itibaren şehir dışına çıkıyorum.yani onunla iletişimimi kestim.taiyn hakkımı kullanıcam aralık ayı içerisinde inşallah

Arkadaşlar kadın zaten zor durumda.
Her aldatma, şiddet konusunda ''boşanmıycaksın , boşanmıycaksan yazma '' vs. yazmanızı anlayamıyorum.
Lütfen yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek şeyler yazalım.
Kimin başına yarın ne gelecek belli değil biraz anlayış lütfen.

Eminim yaşadıklarınız kolay değildir ama umarım sonuç hakkınızda hayırlı olur.
inanın ben kızmıyorum yazılanlara.karşımdaki canavarı ellerimle ben yarattım çünkü.

bunların olacağını biliyorum.ve aylar sonra canına tak dediğinde herşeyin suçlusu ben olucam o kendini aklamış olacak..bu süreçleri ona yaşatmıycam.eve gelmedi nerde bilmiyorum ve bende yarından itibaren şehir dışına çıkıyorum.yani onunla iletişimimi kestim.taiyn hakkımı kullanıcam aralık ayı içerisinde inşallah

Dogru yoldasin hakkinda en hayirlisi olsun ALLAH yardimcin olsun

Bu adamin sana zirnik sevgisi yok.
Eminimki ayağındaki ayakkabisina bile daha cok sevgi ve saygi duyuyor.
Sizi hamileyken dövmüş. Şimdide boynuzlamış.
Kardeşim madem ayrilmicaksin neyin dirdirini yapiyorsun arabalarda?
Havan kime...? Adam seni insan yerine koysa dövmez, karisi yerine koysa catur cutur aldatmaz? Neyin kafasi...
Dramatik hollywood filmi gibi vallah tavirlarin
Töbe töbe kınamayın bence...
Allah yardımcısı olsun...

Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inşallah:(

Back
X