- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay be hiç üsümedin ve eski konularına bakıp, ordan alıntı yapıp, buraya yapıştırıp verdin cevabını. Seni ayakta alkışlıyorum. Çok iyi bir stolklayıcı oldugun a eminim. Hayran kaldım resmen
eski konularınızdan alıntı yaptım. o kadar dayak yemişsiniz yetmemiş aldatılmışsınız. heralde üstüne bi de affedersiniz. oh mis. valla çok soğukkanlısınız yani doğuma bir ay kala dayak yemek koymadı da adamın başkasıyla mesajlaşması mı koydu?
Vay be hiç üsümedin ve eski konularına bakıp, ordan alıntı yapıp, buraya yapıştırıp verdin cevabını. Seni ayakta alkışlıyorum. Çok iyi bir stolklayıcı oldugun a eminim. Hayran kaldım resmen![]()
ben kırılmıyorum.4 yılımı verdiğim insan ban neler yaşatıyor.hiçtanımadığım birine kırılmam benBosanmayacagını söylemiyor ki konu sahibi??
Nasıl bir uslubunuz var okurken beni bile kırdı![]()
bunların olacağını biliyorum.ve aylar sonra canına tak dediğinde herşeyin suçlusu ben olucam o kendini aklamış olacak..bu süreçleri ona yaşatmıycam.eve gelmedi nerde bilmiyorum ve bende yarından itibaren şehir dışına çıkıyorum.yani onunla iletişimimi kestim.taiyn hakkımı kullanıcam aralık ayı içerisinde inşallahGuvenmemek nasil bi duygu biliyomusun? Bu sadece aldatma icin gecerli degil genel olarak anla.bikere guvenin kirildimi artik adam bisi yapmiyosa bile omrun onu takip etmekle gecer surekli gozunun onunde olsun istersin hayat hem sana hemde ona zindan olur.uzulur kahrolursun.bu aldatmadan sonra unutacani zannetmiyorum eger bosamazsan hersey dahada kotu olucak kavgalarda artacak basinda gardiyan kesileceksin buda cok kotu bisi emin ol. Denemesi bedava istersen bosama ve dene hayat kac bucakmis gor
Çok üzüldüm Allah sabır versin sonra da doğru yolu göstersin.
Ama mutlaka mutlaka psikolojik destek alın, oğlunuz için yapın bunu
inanın ben kızmıyorum yazılanlara.karşımdaki canavarı ellerimle ben yarattım çünkü.Arkadaşlar kadın zaten zor durumda.
Her aldatma, şiddet konusunda ''boşanmıycaksın , boşanmıycaksan yazma '' vs. yazmanızı anlayamıyorum.
Lütfen yardımcı olabilecek, yol gösterebilecek şeyler yazalım.
Kimin başına yarın ne gelecek belli değil biraz anlayış lütfen.
Eminim yaşadıklarınız kolay değildir ama umarım sonuç hakkınızda hayırlı olur.
bunların olacağını biliyorum.ve aylar sonra canına tak dediğinde herşeyin suçlusu ben olucam o kendini aklamış olacak..bu süreçleri ona yaşatmıycam.eve gelmedi nerde bilmiyorum ve bende yarından itibaren şehir dışına çıkıyorum.yani onunla iletişimimi kestim.taiyn hakkımı kullanıcam aralık ayı içerisinde inşallah
Töbe töbe kınamayın bence...Bu adamin sana zirnik sevgisi yok.
Eminimki ayağındaki ayakkabisina bile daha cok sevgi ve saygi duyuyor.
Sizi hamileyken dövmüş. Şimdide boynuzlamış.
Kardeşim madem ayrilmicaksin neyin dirdirini yapiyorsun arabalarda?
Havan kime...? Adam seni insan yerine koysa dövmez, karisi yerine koysa catur cutur aldatmaz? Neyin kafasi...
Dramatik hollywood filmi gibi vallah tavirlarin