Kocammm :((

Benim babam kocama küfür edemez Abim kocama elini kaldıramaz kocam da bana kızarsa bana söyler lafını anneme babama söyleyemez diyelim ki aynısı benim basıma geldi annemin babamın ömrünü yerdim haksızlık yaptınız diye kocanızın yerinde olsam sırf annesinde babasına hak veriyor diye boşanırdım bu konu küçük bir konu değil insanın baya zoruna gider adam haklı beterini yapsa haklı siz gerçek hayatta da bu kadar saldırgansanız yakında annenizin babanızın evine dönersiniz Zaten üzülmeyin

Denecek laf YÖK Allah kurtarsın adamı
Aynen bir de alıntılamadım ama babası istedi diye babadan kendisine miras kalmış ve hala kredi borcu olan evi babasına gizlice devretmiş ,eşine söylememiş, eşi de kredi borcunu ödemeye devam etmiş..adamı kandırıp, yalan söyleyip dolandırmışlar da yani sadece küfür değil..
Hala hatırım yok mu diyor konu sahibi, bence tüm hatrını eşi kendisini boşamadığı zaman kullandığının farkında değil..

Konuşlanabilir.
Yanlarında oturmayada bilir ama o evde olmalı ve agirlamali.
Ayıp yahu.

Konuyu iyi anlamak isteyenler için şöyle bir özet birakayım, normalde eski konulara girmem ama konu sahibi eski konuları okuyun deyince okudum. Buyurun siz karar verin

Aynen bir de alıntılamadım ama babası istedi diye babadan kendisine miras kalmış ve hala kredi borcu olan evi babasına gizlice devretmiş ,eşine söylememiş, eşi de kredi borcunu ödemeye devam etmiş..adamı kandırıp, yalan söyleyip dolandırmışlar da yani sadece küfür değil..
Hala hatırım yok mu diyor konu sahibi, bence tüm hatrını eşi kendisini boşamadığı zaman kullandığının farkında değil..

İyi ki yazmışsınız. Konu sahibinin ailesinin eşine iftira attığını ve konu sahibinin evi babasına devredip, eşini saf yerine koyup kredi borcunu ona ödetmeye devam ettiğini bilmiyordum. Eski konuları okudukça eşini haklı gösteren şeyler çıkıyor.

Back
X