- 17 Aralık 2015
- 27.007
- 49.326
- 598
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
gelmezse gelmesin neden agirlayamayaksin ki ailende onu gormeye cok merakli degildir zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Densiz diyosun babama bu hakaret degil mi sen yorum yapmiyosun azarlayark konusuysn cocugun muyum herkese boyle yorum yapiyosanBabam sizinki gb biri olmadığı için empati kuramıyorum kusura bakma konu sahibi!
İşine gelmeyen yorum almak istemiyorsan konunu kapattır! Ayrıca hakaretin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Millet doğruları yazınca bu şekilde üste çıkan sensin. Kendi yapmadığın empatiyi burda bana tavsiye edemezsin
Haydi hayırlı işler sana
Aynengelmezse gelmesin neden agirlayamayaksin ki ailende onu gormeye cok merakli degildir zaten
Milletin ölmüş anasına küfreden adam densizin önde gidenidir bayan! Siz babanızdan küfür dinlemeye alışıp normal görüyor olabilirsiniz, o zaman babanız için densiz lafının da gayet hafif kaldığını normalleştirin. Ayrıca konuyu başka yerlere çekip polemik yaratmakta çok başarılısınız, acıdım kocanıza... dilerim en kısa zamanda kurtulup huzura kavuşurDensiz diyosun babama bu hakaret degil mi sen yorum yapmiyosun azarlayark konusuysn cocugun muyum herkese boyle yorum yapiyosan
Densiz demek senin haddin degil sen kimsi ki diyebiliyosun Allahim millet iyice ucmus bu ne valla bende senin esine acirim senin gibi karisi varmisMilletin ölmüş anasına küfreden adam densizin önde gidenidir bayan! Siz babanızdan küfür dinlemeye alışıp normal görüyor olabilirsiniz, o zaman babanız için densiz lafının da gayet hafif kaldığını normalleştirin. Ayrıca konuyu başka yerlere çekip polemik yaratmakta çok başarılısınız, acıdım kocanıza... dilerim en kısa zamanda kurtulup huzura kavuşur
Yav he heDensiz demek senin haddin degil sen kimsi ki diyebiliyosun Allahim millet iyice ucmus bu ne valla bende senin esine acirim senin gibi karisi varmis
Yazma sen yazma lutfenMilletin ölmüş anasına küfreden adam densizin önde gidenidir bayan! Siz babanızdan küfür dinlemeye alışıp normal görüyor olabilirsiniz, o zaman babanız için densiz lafının da gayet hafif kaldığını normalleştirin. Ayrıca konuyu başka yerlere çekip polemik yaratmakta çok başarılısınız, acıdım kocanıza... dilerim en kısa zamanda kurtulup huzura kavuşur
Allah razi olsun biri anladiSiz onun ailesine nasıl davranıyorsunuz?
Görüşüyormusunuz?
Her ne olursa olsun benim ailemle görüşmeyen kişi eşimde olsa bende onun ailesiyle görüşmezdim.
Ailenizi çağırın. Gelmek istemiyorsa gelmesin eşinizde,keyfi bilir.
Sizi bu duruma sokmaya hakkı yok.
Aylarca kalmayacaklar sonuçta,sizin hatrınıza idare etmeli eşiniz. Etmiyorsa kendi bilir. Sizde onun ailesine mesafe koyun anlasın sizi ne zor bir duruma soktuğunu.
Onlardan kimseyle gorusmuym sayet gelirseler ayni tavri goreckler . Burada ki kadinlar baya koca koylu olmuslar kendi ana babalarini da boyle yapiyorlar mi sanmam baskasina konusmak kolay tabiSiz onun ailesine nasıl davranıyorsunuz?
Görüşüyormusunuz?
Her ne olursa olsun benim ailemle görüşmeyen kişi eşimde olsa bende onun ailesiyle görüşmezdim.
Ailenizi çağırın. Gelmek istemiyorsa gelmesin eşinizde,keyfi bilir.
Sizi bu duruma sokmaya hakkı yok.
Aylarca kalmayacaklar sonuçta,sizin hatrınıza idare etmeli eşiniz. Etmiyorsa kendi bilir. Sizde onun ailesine mesafe koyun anlasın sizi ne zor bir duruma soktuğunu.
Senin kocadan yana yaran buyuk sanirim :) evet nenem ve dedm kucukken ailemi kaybertim onlara anne baba diyorum tabiki benim icin kiymetliler. Senin ixin nene dede falan diye tabir edebilirsin anlamazsin .neyse bu konu hassasim baska seylwrde derdim de susayim garezin varsa yazma yargilayici konusup durmaArkadaşlar konu sahibine boşuna yazıyorsunuz. Çünkü laftan anlayan biri değil kendisi. Eski konulara bakarsanız görürsünüz nasıl bencil ve kibirli bir insan olduğunu. Anası babası bile değil ailem dedikleri dede nine falan. Kocasınada bildiğiniz köpek muamelesi yapıyor onlar için. Adama beş kuruş değer verdiği yok. Bu kadına hala nasıl tahammül ediyor kocası çok şaşıyorum. Böyle kocalar böyle kadınlara geliyor işte![]()
Hakkatten boyle mi dusunuyosunz yok mu bana da hak verin bi yerime gecin ne olursa olsun biricik anneniz geliyo ve esiniz ben gelmem onlar gelsinler kalsinlar diyo naparsinz
Hayir derim hele bundan sonraEşinizin biricik kardeşleri gelmek istese ne derdiniz?
Bakın kocanız hayır bile dememiş.Hayir derim hele bundan sonra
Senin kocadan yana yaran buyuk sanirim :) evet nenem ve dedm kucukken ailemi kaybertim onlara anne baba diyorum tabiki benim icin kiymetliler. Senin ixin nene dede falan diye tabir edebilirsin anlamazsin .neyse bu konu hassasim baska seylwrde derdim de susayim garezin varsa yazma yargilayici konusup durma
Cok kafana guveniyosan koca koyluluge devamSana istediğin cevabı yazmak isterdim ama malesef tatlım ya ben kocamla mutluyum. Neden biliyor musun? Çünkü biz birbirimize KARŞILIKLI değer veriyoruz. Kocama senin gibi köpek muamelesi yapmıyorum ben. Sanada tavsiye ederdim ama sende işine gelmeyen tavsiyeleri dinleyecek kafa yok![]()
Cok kafana guveniyosan koca koyluluge devam
Bakın kocanız hayır bile dememiş.
Baştan sona aileniz ve siz hatalısınız. Eşiniz ise eli öpülesi biri.
Ya heSende bu kafayla ana baba kuzuluğuna pardon bu durumda dede nine kuzuluğuna devam![]()