Kocanin ayrı yatma sevdası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Kızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.

3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.

Ben istemiyorum ayrı yatmayı. Sizce haksız miyim?

Sizde haklisiniz oda hakli
1.5 yasinda cocuk artik ayri yatmaya baslamis olmali sizle birlikte mi yatiyor?

Altı aylık bebeğim var, sayısını hatırlamadığım kadar cok uyanıyor bazı geceler esimi ben salona gönderiyorum öyle gecelerde hafta içiyse eğer, dikkat gerektiren bir isi var , onun uykusuz kalmasının hiçbirimize bir faydası olmuyor

Evet bizimle yatıyor. Yani yatağı bizim odada. Bizim yatakta yatmıyor.

Altı aylık bebeğim var, sayısını hatırlamadığım kadar cok uyanıyor bazı geceler esimi ben salona gönderiyorum öyle gecelerde hafta içiyse eğer, dikkat gerektiren bir isi var , onun uykusuz kalmasının hiçbirimize bir faydasıolmuyor

Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz

Himmm. Esim de ders çalışıyor sürekli işi gereği. Zor oluyor diyor uykusuz kalınca. Yani sorun yok diyorsunuz
Yani bana göre yok, sürekli ayrı yatmak dogru değil ama cocugun huzursuz olduğu gecelerde ertesi sabah işe gidecek eşe illa burda yat sende uykusuz kal demek çok da mantıklı gelmiyor acikcasi :)

Bence doğal bir durum siz calismiyorsaniz evdeyseniz eşiniz ise gidiyorsa gün içinde uyuma şansı olmayacağı için haklı olarak başka odada uyumak isteyebilir. Ama eğer sizde calisiyorsaniz işbölümü yapmalısınız bir gece siz uykusuzsaniz diğer gece de eşiniz yardımcı olmali

Senin kocan ben olabilir miyim acaba

Bizde çocuk yok. Ama ben tek yatmak istiyirum

Birlikte yatmaya alışamadım .tek başıma yayilmak istiyorum.

Ne yapacağım bilmiyorum.

Bizim minnakta geceleri cok uyanir esim isinden dolayi vardiyali calisiyo o yuzden ckk dinlenemiyo bende defalarca demisimdir git icerde uyu sen diye he o gitmez yanimizda kalir ama obur gun kipkirmizi gozlerle gezer cok uzulurum bence de sureklj olmuyosa kesinlikle hakli tabi siz de calismiyosaniz.

Bence doğal bir durum siz calismiyorsaniz evdeyseniz eşiniz ise gidiyorsa gün içinde uyuma şansı olmayacağı için haklı olarak başka odada uyumak isteyebilir. Ama eğer sizde calisiyorsaniz işbölümü yapmalısınız bir gece siz uykusuzsaniz diğer gece de eşiniz yardımcı olmali

Ben calismiyorum

Bebege oda yapin ve kendinizde kalabileceginiz bir yer olsun
Cok huzursuzsa siz orda uyursunuz sakinesince yataga donersiniz
Adam hakli ne zmn dinlenicek boyle herkes rahat etmezmi orta yol bulmalisiniz
Siz calisiyormusunuz

Senin kocan ben olabilir miyim acaba

Bizde çocuk yok. Ama ben tek yatmak istiyirum

Birlikte yatmaya alışamadım .tek başıma yayilmak istiyorum.

Ne yapacağım bilmiyorum.

:)))) Bilmem olabilir misiniz:)
Evet duymustum sizin gibi kimisi hiç sevmiyormus birlikte yatmayi

Canim sen ew hanimiysan benim gibi bence hiç sorun yok sende calışmıs olsan derdim kalksin iki de o yardim etsin ama ekmek parasi icin calisyor.Onada yazik kocalik gorevlerini yapyosa hiç bir seyini eksik etmiyirsa ilgi alakasida dahil gece ayri yatsin dinlensin ki isine dinç gitsin.Biraz da senin elinde bebegini ayri yatirmaya ugras we alistir masallah buyumuste ondan sonra ayri yatmaniza da gerek kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X