Kocanin ayrı yatma sevdası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar iyi geceler. Aklima takılan bir durum var ve yanlış mi düşünüyorum bilemedim. SiZe danışmak istedim.

3.5 yıllık evliyiz. 1.5 yaşında bir bebegim var. Eşim çocuk ne zaman gece çok uyansa veya akşamdan o gece sık uyanacagi belli olsa salonda yatıyor. İşte sorun oluyor uykusuz kaldığım zaman diyor.

Ben istemiyorum ayrı yatmayı. Sizce haksız miyim?
Valla çocuk olmasa ayrı yatsa haklısınız ama cocukla olmuyor benim abimde cocukla yattığı zaman alamyo uykusunu yorgun argın erkekler daha hassas uykuya çokta sorun etmeyin bence

Esinize sünger gibi kulak tipalari alın ikinizde rahat edin 1 bucuk yaş çocuk okadar çok kalkiyormu emip geri yatmiyormu

Ay hiz 6 aydir ayri odalardayiz.Esim sofor ve erken kalkiyor, bebek cok sik uyaniyor ve gece genelde yanimda birakihorum.Hem sesten hemde yatak dar geldigi icin esim baska odada.

Şimdi eşinizin bu isteği gerçekten işinde zorlandigi için mi yoksa sıkıntıya mı gelemiyor, onu en iyi siz bilirsiniz

Bebek bakımında size yardımcı olan birileri varsa, siz de gündüz dinlenebiliyorsaniz biraz hoşgörülü olunabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X