• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanın başka bir kadını nasıl arzuladığını karısına anlatması

aaaaa cok haklisin
o konuya epey yorum yazmis bosanmak kolay mi diye, bir de şu yorumunu gorunce ben konu sahibi sandim.Eki Görüntüle 3676911
Erkek üye olma olasılığı daha fazla gibi geldi bana. Hem başkasını hayal eden herifi savunmuş hem de hemen hemen tüm mesajları cinsellik bölümünde.

B bengisuyum yani su 3 sene onceki olayda icinizden birseyler kopmadi ama "curop" giyen hanimefendinin tshirtunun icine elini sokmak istedigini anlatinca kopup gitti.

Pes, ayrica o nasil bi isyeri ki kadinlar "curop" giyebiliyor, pavyon mu orasi?
Pavyon ne alaka? Sokak ya da başka bir şey deseniz okey de pavyon çok saçma bir örnek olmuş

Pavyon ne alaka? Sokak ya da başka bir şey deseniz okey de pavyon çok saçma bir örnek olmuş
Desti, hangi isyeri crop giyilmesine uygun olabilir Allah askina? Birde kurum diye anlatıyor sanki devlet dairesi, saskinligimin tezahuruydu pavyon vurgusu.

Dusunuyorum, dusunuyorum crop giyilebilecek, egildiginde ici disi gozukecek kiyafetlerin rahatca giyilebilecegi bir yer aklima gelmiyor. Hangi isyerinin dress code'una crop uygun olabilir? Burasi yaz disizi plazasi mi yani yapmayın.

Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi
Eşiniz çalışma arkadaşlarının poposuna memesine sapıkça bakıyor gelip size anlatıyor, sizde şakaya vuruyorsunuz 😵‍💫
Karı-koca nasıl kafa yapınız var? Çalışma arkadaşlarına yaptığı bu ahlaksızlığa nasıl göz yumuyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Eşinize neden kırıldınız ki? 2022 de iş arkadaşının adını haykırarak banyoda kendini tatmin eden kocayla ilgili açılan bir konuda konu sahibine yorum yapan bir üyeye "size göre boşanmak bu kadar kolay demek ki... Biraz empati yapın vb" demiştiniz.

Bknz :Eşiniz başka birini düşünse

IMG_20251122_132426.webp

Peki şimdi siz ne yapacaksınız? Öncelikle bu ahlak yoksunu adamı iş yerindeki çalışanlarla ilgili konuşmaları için şikayet edip, ayrılmayı düşünüyor musunuz ?

Son düzenleme:
Desti, hangi isyeri crop giyilmesine uygun olabilir Allah askina? Birde kurum diye anlatıyor sanki devlet dairesi, saskinligimin tezahuruydu pavyon vurgusu.

Dusunuyorum, dusunuyorum crop giyilebilecek, egildiginde ici disi gozukecek kiyafetlerin rahatca giyilebilecegi bir yer aklima gelmiyor. Hangi isyerinin dress code'una crop uygun olabilir? Burasi yaz disizi plazasi mi yani yapmayın.
Ya zaten saçma geldi bana da iş yerinde crop ama belki şirketlerin haftada bir serbest kıyafet günü oluyor orda da vardır diye düşündüm. Ama konu sahibinin kocası kadınlar çarşaf da giyse elini daldırmak isteyecek sapıklıkta orası kesin anam

Trol olduğunuzu düşünüyorum bide şakaya vuruyordum yazmışsınız bu nasıl şaka aklımı kaçırıcam nesine güldünüz bu durumun🤷🏻‍♀️

Siz de aynısını yapın. "Şu erkek çalışan çok yakışıklı, kaslı, eğildiğinde kalçası çok güzel görünüyor,elimi onun pantolonun içine sokasım geliyor" diye. Bunu da normal karşılar mı acaba pis sapık. 🤐
Kocasi bu potansiyelde ise isin ucu cok farkli yerlere gider.bir bakmissiniz bu adam kadina grup sex teklifi yapiyor😒 karisina rahat rahat anlatiyorsa afedersiniz ama esini es olarak gormuyorki.gayet baska biri ile zihninde yada reel de paylasabilir yani.

konu fake degil 3bucuk sene onceden de benzer konulari var bu kocayla
O konu farklı üyenin, ancak şu anki konu sahibinin o konuda tuhaf yorumları mevcut.

Merhaba arkadaşlar.Acil kendimi tüket meden düşüncelerinizi ihtiyacım var. Kocamla bu dönem aynı iş yerinde çalışmaya başladık.Bayan ağırlıklı bir ekibimiz var.Eşim bazen şunun poposu bunun hattı şunun göğsü o benim tipim olamaz gibi Bayan arkadaşların fiziksel özellikleriyle ilgili benimle sohbet etmeye başladı. O bu kurumda 5_6 yıldır var ben ise daha bu sene başladım.Bende hep alttan alıp susup şakaya vuruyorum Ama dün dediki bir Bayan arkadaş curop giymiş eğilince elimi boşluktan içeri sokmak istedim kendimi zor tuttum dedi bana ve bunu yatağımızda uyumak üzereyken söyledi ve gayet normal ve doğal bir şeymiş gibi..Kocama karşı hissettiğim güzel olan herşey bir anda içimde koptu gitti sanki sonrada sanki bir öküz gelip oturdu oraya nefes alamadım boğazım düğümlendi bir şey diyemedim.Şu an çok kırgınım ona karşı içim göçmüş durumda.Size böyle konuşması normal mi? Sizin kocanız size böyle şeyler söylüyor mu? Ve ben ne yapmalıyım eşime karşı nasıl davranmalıyım?
Salondaki halının desenlerini inceliyorum şuan

Ee sende kendi tipin adamlardan bi bahset bakalım ne diyecek
Empati yapmasını sağlayın diyeceğim de
Böyle konuşan bir adam empati yapsa ne yapmasa ne!
Şey aklıma geliyor kızlar çalıştığınız ortamda acaba böylelerinin sapıkça düşüncelerine ne kadar malzeme oluyor muyuz?

Göz ucuyla baktığını farketsem gözünü oyarım sen neler diyorsun? Başka kadınları arzulayan adamla evli kalmanda ki amaç ne? Kendine saygın kalmaz.

Hiçbir şekilde davranma tencere kapasınız alagavat kocanla zaten senin düşüncen bu konularla ilgili tam da şu (çünkü daha önce başka kadının adını söyleyerek mast yapan adam konusunda yorumun buydu)

Size gore boşanmak bu kadar kolay demek ki. Adam hata yapmış, yaptığını meşrulaştırmak için söylemiyorum ama bir insanı bir hareketine yada bir anına bakarak yargılayıp hüküm vermek ne kadar doğru. İnsanların fantezi dünyasında hayal edip ama gerçek hayatta hiç yapmayacağı şeyler vardır. Siz hiç birilerini hayal etmediniz mi? Mast yaparken veya cinsellik sırasında hep erkek arkadaşınızı/eşinizi mi hayal ediyorsunuz. Belki erkek bile değil hayallerinizdeki. Bu sizin/bizim ahlaksız, lezbiyen, escinsel olduğunuz anlamına mı gelir. Biraz empati yapın lütfen.
Adam hata yapmış ama siz bunun acısını boşanma kararı almayan konu sahibinden çıkarıyorsunuz.

Sen sapık kocandan boşanmazsın
Alın teriyle çalışmaya gelen kadınların götüne memesine bakmaktan çekinmeyen üstüne sana anlatan arsız sapık kocanın koynuna da girersin sen 3 sene önce de buymuşsun şimdi de busun sana göre normal bir şey için niye konu açıyosun ki ?

Back
X