• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanız böyle yapsa tepkiniz ne olurdu

selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsun ❤️ yazsa ne yapardınız
Hiçbir şey yapmazdım .

selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsun ❤️ yazsa ne yapardınız
Aleyküm selam kardeş. Bir şey yapmazdım sanırım. Bununla mı ölçeceğiz. Kardeşi kız mı bu arada? Biraz kıskanmış gibisiniz

Lafın nereye gittiğinin farkında mısınız?

Ne var bunda bu kadar takacak? Kardeşi sonuçta kaç yıllık hukukları var . Sizi de paylaşmış illa altına gılgamış destanı mı yazmalı aynı evde yaşadığı karısına
Yorumlarını özlemişim,hoşgeldin🥰

Bence onu kastetmedi kendisine aynı özen gösterilmelidiği için üzülmüş

Aynı özen gösterilmemesini ölçütünü kız kardeşiyle mi ölçüyor. Bence bu çok garip ve çok saçma bir yere gidiyor. Ablam benim hakkımda böyle düşünse "eski ablam" olur

kaç yıllık kardeşi bunda ne var? eşimi çok seviyorum ama kız kardeşimi dünyalara değişmem. tamam cinsiyet farklı ama kendinizle bir tutamazsınız. ayrıca sosyal medyadan verdiği güzel içerikli mesajlara göre size olan sevgisini ölçüyorsanız bunda basbaya bir yanlışlık var. ne ben ne eşim beraber çok fazla fotoğraf bile koymayız mesela. yıllarca sevgili kaldık 5 yıldırda evliyiz.

Ettiğiniz lafın nereye gittiğinin farkına varın önce. Hiçbir şey de yapmam napıcam

Back
X