• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanız böyle yapsa tepkiniz ne olurdu

Paylaşmamasını tercih ederim öncelikle. İlla paylaşılacaksa da benim fotoğrafımı paylaşıp bir kalp koysa yeter benim için. Söylenmeyen şeyler daha değerlidir.

Ne kadar çok şey yazıp konuşursa o kadar sahte geliyor bana. Bkz. Kadir Doğulu

Kız kardeşleri için sanki manitasıymış gibi diyebilmeyi nasıl içiniz alıyor ya. Ruh hastası mısınız?
ay aynı şeyi düşündüm. Biri bana dese 'kardeşinin fotosunu manitası gibi paylaşıyor' diye midem bulanır tüylerim diken diken olur ya

ay aynı şeyi düşündüm. Biri bana dese 'kardeşinin fotosunu manitası gibi paylaşıyor' diye midem bulanır tüylerim diken diken olur ya
Altındaki sözleri kastettmiştim onu derken arkadaşlar açıklamamı da yaptım hani sevgiliye yazar gibi romantik hoş şeyler ‘manitasıymış gibi ‘ yanlış oldu

Yere batsın zihniyetiniz
Lütfen arkadaşlar kıskançlık diye hafifletmeyin bu durumu, ne kıskançlığı ya! Aynı karında yatmış aynı ananın babanın evladı iki kardeş kanlarında akan kan bile aynı ne kıskançlığı. Mideye bak be “manitası gibi” ha? İnsan bunu içinden geçirmekten bile ar eder, içimden bir gün böyle birşey geçerse o kadar mezhepsiz bir edepsiz olursam mıçayım içime de kıskançlığıma da. Ha enstetlik etmişsin ha bunu yakıştırmışsın hiç farkı yok benim gözümde. Sen kardeşine ne duygular arzular besliyorsun ondan ne çekim alıyorsun da iki kardeş için bu yakıştırmayı yapıyorsun, bu ne edepsizliktir bu ne arsızlıktır ya, ar perdeniz hiç mi yok.
Bugün kendi kocasına kocasının bacısına evladının babasına halasına bunu yapıştıran yarın sana bana gözünü kırpmadan ne iftiralar atar
Bir de bu evlat yetiştirecek o evlada kardeşliği ne şekilde öğretecek
Allah ım bunlardan bizleride evlatlarımızı da muhafaza eylesin

selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsun ❤️ yazsa ne yapardınız

eski kocam olurdu dzkjçfhsjlk

Yere batsın zihniyetiniz
Lütfen arkadaşlar kıskançlık diye hafifletmeyin bu durumu, ne kıskançlığı ya! Aynı karında yatmış aynı ananın babanın evladı iki kardeş kanlarında akan kan bile aynı ne kıskançlığı. Mideye bak be “manitası gibi” ha? İnsan bunu içinden geçirmekten bile ar eder, içimden bir gün böyle birşey geçerse o kadar mezhepsiz bir edepsiz olursam mıçayım içime de kıskançlığıma da. Ha enstetlik etmişsin ha bunu yakıştırmışsın hiç farkı yok benim gözümde. Sen kardeşine ne duygular arzular besliyorsun ondan ne çekim alıyorsun da iki kardeş için bu yakıştırmayı yapıyorsun, bu ne edepsizliktir bu ne arsızlıktır ya, ar perdeniz hiç mi yok.
Bugün kendi kocasına kocasının bacısına evladının babasına halasına bunu yapıştıran yarın sana bana gözünü kırpmadan ne iftiralar atar
Bir de bu evlat yetiştirecek o evlada kardeşliği ne şekilde öğretecek
Allah ım bunlardan bizleride evlatlarımızı da muhafaza eylesin

Abartı olmamış mı. Bu zihniyette bir şey söylemek istemiyor ki konu sahibi.

Bazı insanlar kardeş, aile sevgisini çok rahat açık yaşayabilirken, eşi de olsa ona karşı hislerini herkesin içinde yaşamaktan çekinir. Mahrem görebilir.
Aşırı kıskanç birisi misiniz yoksa iğrenç düşünceli mi yoksa ikisi de mi bilemedim. Normalde kocanızın sevgisinden, ilgisinden azlık görüyorsanız bir doğum günü mesajı üzerinden olay çıkartmayın. Bu şekilde yaşıyormuşsunuz demekki.

selamın aleyküm arkadaşlar ,bi derdim var kocanız kardeşinin doğum gününde ikisinin fotoğrafını post paylaşıp altına da bissürü manitasıymış gibi sözler düzüp sizin doğum gününüzde dümdüz sadece hikayede paylaşsa doğum günün kutlu olsun ❤️ yazsa ne yapardınız
Sağol gardaşşşşş yazarım onun paylaştığı hikayeyi paylaşıp

Siz manitasıymış diye bir eşinize söyleyin de görün bakalım boşanma dilekçesini önünüze koyuyor mu koymuyor mu?

Lafın nereye gittiğinin farkında mısınız?

Vallahi bir sosyal hesaptan doğumgünü paylaşımı daha güzel olsun derseniz eşinizle konuşun başkalarını bu işe karıştırmayın.

Ben eşiyim o kız kardeşi, bana zaten dile getiriyor ve sevgisini hissettiriyorsa sosyal medyada duyursa ne duyurmasa ne 🤷‍♀️

Ben karı kocanın yada sevgililerin birbirlerine sosyal medyada ilanı aşk etmelerini çok saçma buluyorum. Kocam benim fotoğrafimi paylaşıp altına romantik şeyler yazsa kızarım mesela. Gel bana söyle ne söyleyeceksen millete niye ilan ediyorsun derim.
Kardeşine gelince yapıyor da bana neden yapmıyor diye düşünüyorsunuz sanırım ama sizinle yaşadıkları onun özeli. Eşisiniz sonuçta.

Aslında sorun kız kardeşe yazdıkları değil galiba. Kardeşine methiyeler düzerken, beni niye ikinci plana atıyor diyorsunuz. Çünkü toplum gözünde kardeşine yazınca iyi kardeş oluyor da, karısına yazınca kılıbık. Hem zaten birbiri ile aynı evde yaşayan insanların sosyal medyadan abartı kutlamaları bana komik geliyor.

Back
X