kocanız çalışmasa ona muameleniz..

hergün klozet yıkatırım:jeyyar:
her işi yapar ama ondan nefret eder kaydirigubbakcemile3

Çalışmamayı tercih ediyorsa rolleri değişirdikkötükedihüso
ben koca olurdum oda hatun klava: gerisini siz düşünün
ama benim eşim saolsun öyle yapmıyodu 1 ay çalışmadı yani istemediğinden değil aracı çalındı ondan ama bu bir ay içinde öğlen yemek yaptı beni yemeğe eve çağırdı evi dağınık bırakmam ben zaten ama en azından yatağımızı topladı sağolsun kocişim benim:asigim:

ilk gün;
evin tüm perdelerini yıkar ben gelene kadar asmasını rica ederdim...-tatlicadiarzu-
çok mutlu olur...
ikinci gün akşam yediğimiz balıklardan kalan bulaşıkları yıkamasını ve ocağı silmesini rica ederdim balıkları akşam onun pişirmiş olması şart...:dance:
hoşuna gidebilir...
üçüncü gün evdeki ikinci kirli sepetini kaldırıp beyaz ve renkli aynı yere attığım çamaşırları ayırıp yıkamasını rica ederdim...:icecream:
bir dener...
dördüncü gün tüm ısrarlarıma rağmen kabin almadığı için her noktası tozla dolmuş müzik setini temizlemesin isterdim...hihoyyyt
sanırım delirmeye başlar..
ve beşinci gün saten çarşafları yatağa sermiş olur o uyurken yatak odasının kapısını kilitler çıkardım...ogün hiçbişey yapmadan yatsın dinlensin...:roflol::roflol:
en çok bu dinlenmeye çıldırır...kesin çıldırır...kaydirigubbakcemile3
nasılsa cumartesi kendine iş aramaya başlar...
böylece hafta bitti ve kocem işe başlamış oldu...

Son düzenleme:
her akşam yarın için yapılacak işleri sıralar giderdim(temizlik ,bulaşık,çamaşır,ütü,yemek vs.)şakkıdı
yine şanslı biz hem çalışıp hem bu işleri yapıyoruz zaten
o çalışmadan sadece bunları yapacak
hadi yine iyi yanıma denk geldi kıyamadım..kaydirigubbakcemile2

hahayyyy...
lavabonun dibinde hani yemek artıkları birikiyorya bulaşıkları toparlarken..onu çıplak elle aldırırdım..
öldüğü an olurdu herhalde..hihoyyyt

ben buna cesaret edemezdim...
iş bulur bulmaz soluğu mahkemede alırdı bence...
hatta bulmayı bile beklemeyebilir...

Gazetelerin baş sayfalarında boy göstermeyindesırnaşık şey:lepi:

Hayatım birde şu halılar cırpsan diyorum:smiley-cool:
Beni cırpar kesin ekmek musap carpsınkikaydirigubbakcemile

neeeee çalışmayan kocamı kafamçokkarıştı
aman aman uzak olsun.Düşman başına Çok üzgünüm çoook
öyle adam evde temizlik robotu olsa ne yazar :mymeka:

1-sabah kalkar kalkmaz pencereleri açıp yatağımızı havalandırıyorsun
2-çamasırların renklerine göre ayırıp makinaya atıyorsun
3-mutfağa geçiyorsun bulaşıkları yıkıyorsun kuruladıktan sonra yerlerine kaldırıyorsun 1 tane bardak görmiyim orda
4-camları siliyorsun
5-tozları alıyorsun
6-yerleri bir güzel süpürüp siliyorsun
7-çamasırlar yıkandı asıyorsun
8-banyo ve tuvalet kaldı bir güzel cifliyorsun
9-yemek yapıyorsun
10-çamasırları ütüleyip jilet gibi katlıyorsun ve yerine kalkacak

veee ben geliyorum..yemek hazır cokacimcoook

bu şartları yerine getiremiyorsan annen baksın sana

bu soyledıklerınız ev, temızlık, tesısat hıcbır farketmez kocıse tınlamaz bıle kaydirigubbakcemile
verılen en ıgrenc ısı soylemene bıle gerek kalmadan yapabılır
temızlık, camasır, utu, yemek hepsı elınden gelır ve eger evdeyse yapar
ona en buyuk ıskencem televızyonu ımha ederek kapıyı uzerıne kılıtler ust kat komsunun torununa azmasını tembıhlerdım şakkıdı
aksam geldıgımde tv manyagı kocam sıkıntıdan patlamıs uyumaya calısmıs ve ust kattakı canavar yuzunden uyuyamayarak kufurler eslıgınde sallanırken bulurdum kesın kötükedihüso

sen öyle san sıralaman hoşuna gitti hep evde kalıp iş yapası arttı kocanın:jeyyar:
insaflı eşim benim diyip sana minnet borcunu ödemeye karar vermiş-tatlicadiarzu-:roflol:

evde en çok saç kılından nefret eder taradığım bütün saçları yere atardımmm sanırım en büyük eziyetim ve mide bulandırıcı işim bu olurdunaniknanik
yaşasın kötülük:lepi:

5 yıılık evliyiz. Kocam bu 5 yılda 8 kere iş değiştirdi.Garson olduğu için çabuk iş buluyor yada en azından extraya gidiyor. En uzun 2 ay kaldı evde. şimdi yine işten çıktı 9 oldu. bakalım bu sefer nekadar evde durcak. Tabiii ben hemen internetten iş başvurularına başladım bile. zor bi durum sürekli işten çıkması tam bu sefer oldu toparlanıyoruz diyip eve bişeyler falan alıyoz adam hop işi bırakıyor. Bu sefer de fazla bişey demedim.(en azından evde fazla kalmıyor hemen iş buluyor ya) eğer iş bulurda o işide bırakırsa kapıyı göstercem artık.klava: kötükedihüso:

sen öyle san sıralaman hoşuna gitti hep evde kalıp iş yapası arttı kocanın:jeyyar:
insaflı eşim benim diyip sana minnet borcunu ödemeye karar vermiş-tatlicadiarzu-:roflol:

ninem...canım...hepsini idare edebilir de cuma gününü o yatakta geçirirse kesin çıldırır...
çin işkencesi onun için...
yavaş yavaş...delirte delirte...

ninem...canım...hepsini idare edebilir de cuma gününü o yatakta geçirirse kesin çıldırır...
çin işkencesi onun için...
yavaş yavaş...delirte delirte...

torun yatağın yanına bişi koy şişmiş :jeyyar: yada kendini hiçte şikayet etmez diye düşünüyorum
hem dene bak belki sana rol yapıyordur hoşuna gideni gitmiyo gibi gösteriyodur-tatlicadiarzu-

şeyini kesip,kendinide onu da çöpe atıverirdim.çalışmayan herife koca mı derim ben ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…