hahayyyy...
lavabonun dibinde hani yemek artıkları birikiyorya bulaşıkları toparlarken..onu çıplak elle aldırırdım..
öldüğü an olurdu herhalde..hihoyyyt
ilk gün;
evin tüm perdelerini yıkar ben gelene kadar asmasını rica ederdim
çok mutlu olur...
ikinci gün akşam yediğimiz balıklardan kalan bulaşıkları yıkamasını ve ocağı silmesini rica ederdim balıkları akşam onun pişirmiş olması şart
hoşuna gidebilir...
üçüncü gün evdeki ikinci kirli sepetini kaldırıp beyaz ve renkli aynı yere attığım çamaşırları ayırıp yıkamasını rica ederdim
bir dener...
dördüncü gün tüm ısrarlarıma rağmen kabin almadığı için her noktası tozla dolmuş müzik setini temizlemesin isterdim...sanırım delirmeye başlar..
ve beşinci gün saten çarşafları yatağa sermiş olur çıkarken yatak odasının kapısını kilitlerdim...ogün hiçbişey yapmadan yatsın dinlensin...:en çok bu dinlenmeye çıldırır...kesin çıldırır...nasılsa cumartesi kendine iş aramaya başlar...böylece hafta bitti ve kocem işe başlamış oldu...
ilk gün;
evin tüm perdelerini yıkar ben gelene kadar asmasını rica ederdim...
çok mutlu olur...
ikinci gün akşam yediğimiz balıklardan kalan bulaşıkları yıkamasını ve ocağı silmesini rica ederdim balıkları akşam onun pişirmiş olması şart...
hoşuna gidebilir...
üçüncü gün evdeki ikinci kirli sepetini kaldırıp beyaz ve renkli aynı yere attığım çamaşırları ayırıp yıkamasını rica ederdim...
bir dener...
dördüncü gün tüm ısrarlarıma rağmen kabin almadığı için her noktası tozla dolmuş müzik setini temizlemesin isterdim...
sanırım delirmeye başlar..
ve beşinci gün saten çarşafları yatağa sermiş olur o uyurken yatak odasının kapısını kilitler çıkardım...ogün hiçbişey yapmadan yatsın dinlensin...
en çok bu dinlenmeye çıldırır...kesin çıldırır...kaydirigubbakcemile3
nasılsa cumartesi kendine iş aramaya başlar...
böylece hafta bitti ve kocem işe başlamış oldu...
sen öyle san sıralaman hoşuna gitti hep evde kalıp iş yapası arttı kocanın:jeyyar:
insaflı eşim benim diyip sana minnet borcunu ödemeye karar vermiş-tatlicadiarzu-:roflol:
ninem...canım...hepsini idare edebilir de cuma gününü o yatakta geçirirse kesin çıldırır...
çin işkencesi onun için...
yavaş yavaş...delirte delirte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?