• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

o anki psikolojiyle yazdım evli bi kadınla aldatılmak inanın çok kötü bişey bekarım tercih ederdim çünkü evli yada dul bi kadınla ilişki daha farklı boyutlarda oluyor hala kabullenip unutamıyorum ve hala kocamın başının etini yiyorum ama yapacak bişey yok iki çocuğum var ve biz severek evlenmiştik hala da seviyorum ama evet gözümde sapık ni ırz düşmanı gibi di şimdi çok şükürr çok ii yüz o zamandan bu zamana hiç bişeyin görmedim kendisine yaptığı hatanın pişmanlığında ve vicdan azabı çekiyor tövbe etti ümre ye gitti ve asla namazını kaçırmıyor işten eve evden işe onun için artık önemli olan sadece ben ve çocukları boşan ayrıl diyenlere sesleniyorum aldatılma yan kadın yoktur kimse diyemez ben aldatılma dım asla beklemem diye çünkü her erkek aldatır karısını sevende sevmeyene sizlerinde çoğu aldatılmıştır burda dominantlık diktatörlük taslıyorsunuz siz ne yaptınız boşandınız mı hemen asla inanmam lütfen saçma sapan yorum yapmayın olurdu ve hayatın gerçeklerini yansıtın

o anki psikolojiyle yazdım evli bi kadınla aldatılmak inanın çok kötü bişey bekarım tercih ederdim çünkü evli yada dul bi kadınla ilişki daha farklı boyutlarda oluyor hala kabullenip unutamıyorum ve hala kocamın başının etini yiyorum ama yapacak bişey yok iki çocuğum var ve biz severek evlenmiştik hala da seviyorum ama evet gözümde sapık ni ırz düşmanı gibi di şimdi çok şükürr çok ii yüz o zamandan bu zamana hiç bişeyin görmedim kendisine yaptığı hatanın pişmanlığında ve vicdan azabı çekiyor tövbe etti ümre ye gitti ve asla namazını kaçırmıyor işten eve evden işe onun için artık önemli olan sadece ben ve çocukları boşan ayrıl diyenlere sesleniyorum aldatılma yan kadın yoktur kimse diyemez ben aldatılma dım asla beklemem diye çünkü her erkek aldatır karısını sevende sevmeyene sizlerinde çoğu aldatılmıştır burda dominantlık diktatörlük taslıyorsunuz siz ne yaptınız boşandınız mı hemen asla inanmam lütfen saçma sapan yorum yapmayın olurdu ve hayatın gerçeklerini yansıtın
Evet belki çoğumuz aldatıldık bilmiyourz. Ama şahsen kendi adıma bunu bile bile durmam.
Dün böyle bir mevzuyu arkadaşımla konuştuk.
Ama çocuk var bahanesini asla kabul etmiyorum dedim.
Bakın siz kendiniz söylüyorsunuz unutamadım , kocamın başının etini yiyorum diye. Belli ki hala travmayı atlatamamışsınız, ve kolay kolay atlatacaksınız gibi durmuyor. Kaldı ki bir kadın asla unutmaz.
Şimdi soruyorum size bu mutsuzlukla, bu ruh haliyle oluşturduğunu anne profili mi daha iyi çocuklarınız için?

Valla bilmiyorsam baska da eger senin bildigin gerceklerin yarisini bilsem. Bosanirdim. O kadinin ailesinede söylerdim. Neden mi ben hayatta hata yapan herkesin bedel odemesi taraftariyim.

Ama ben yapardim.

Sen yapmadiysan unuttum guveniyorum diyorsan kimsenin hakki yok elestrmeye. Senin hayatin senin kararin. Biz burda ben olsam kismini soyleriz o kadar.

uzaktan davulun sesi hoş geliyor evet önce mutsuzum ama şimdi öle değil eşim farkına vardı herşeyin şimdi bana çok değer veriyor herkesin bi şansı daha vardır o onun yanlışında evet unutamıyorum ama yapcak bişeyde yok

Konunun başını okudum kalbim sıkıştı. Kadın hamileymiş bir de nasıl emin olabildiniz kocanızdan olmadığından ben olamazdım istediği kadar yeminler etsin inanmazdım. Başkasından çocuk peydahlama ihtimali olan adamla nasıl yaşanır? Neden hanımefendi neden? Tamam sevip evlenmişsiniz ama bir daha sevilmeyeceğiniz anlamına gelmiyor bitmesi gereken ilişkiler bitmelidir. Yine de kendi tercihiniz bu benim görüşüm. Tamam erkekler aldatıyor evet o konuda haklısınız ama sorun yakaladığınızda görmezden gelmemek fark burada. Kusura bakmayın yazdıklarım için ama hata etmişsiniz bence, yine de mutluluklar.

Valla bilmiyorsam baska da eger senin bildigin gerceklerin yarisini bilsem. Bosanirdim. O kadinin ailesinede söylerdim. Neden mi ben hayatta hata yapan herkesin bedel odemesi taraftariyim.

Ama ben yapardim.

Sen yapmadiysan unuttum guveniyorum diyorsan kimsenin hakki yok elestrmeye. Senin hayatin senin kararin. Biz burda ben olsam kismini soyleriz o kadar.
birçok sebeplerim var babamın kızı değil sonuçta kocasının bilmesini çok isterdim yazık acıyorum adama ama söyleyemedim çünkü ucu bana da dokuncak ve 1 çocugu vardı o Çocuğun günahı ne niye vebalini ben cekiyim kim bilir ne durumda olacak şimdi hamile eminim ki kocamdan değil çünkü ole olsaydı o kadın bunu çoktan kullanırdı ve eşimde kendinden emin bu yüzden uzak durmak istiyorum ha burnundan getirmedim mi getirdim hergün diken üstü durdu ona yeter de arttı bile

birçok sebeplerim var babamın kızı değil sonuçta kocasının bilmesini çok isterdim yazık acıyorum adama ama söyleyemedim çünkü ucu bana da dokuncak ve 1 çocugu vardı o Çocuğun günahı ne niye vebalini ben cekiyim kim bilir ne durumda olacak şimdi hamile eminim ki kocamdan değil çünkü ole olsaydı o kadın bunu çoktan kullanırdı ve eşimde kendinden emin bu yüzden uzak durmak istiyorum ha burnundan getirmedim mi getirdim hergün diken üstü durdu ona yeter de arttı bile
Aman yarabbim kadın birde hamile mi?
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Ben önce o kadının hayatının bitirir, sonra kocam olacak adamın donuna kadar nesi varsa alırdım.

Herkes keyfine bakmış olan size olmuş,sizin adınıza üzüldüğüm için söylüyorum:KK51:

Aman yarabbim kadın birde hamile mi?
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Ben önce o kadının hayatının bitirir, sonra kocam olacak adamın donuna kadar nesi varsa alırdım.

Herkes keyfine bakmış olan size olmuş,sizin adınıza üzüldüğüm için söylüyorum:KK51:
sizin başınıza gelirse ki inşallah gelmez yaparsınız dediklerinizi

Hayatın gerçeklerini yansıttık zaten ama siz gerçekleri pek beğenmediniz, işinize gelmedi...

Ne diyorsunuz ya?
Kadin bekar olsa esinizin yaptigi normal mi olacakti sapik olmayacak miydi?
Allah'a havale etmeniz gereken kisi kadindan once sizin esiniz.
Bosayin gitsin.

Son düzenleme:
Kocam beni aldatır ve ben bunu bilirsem boşarım bu kadar net. Yalana ihanete tahammülüm yok çocuğum olsada boşanırım. Başka bir kadının koynundan çıkıp benim koynuma giremez. Bir kere yapan bir daha yapar o yüzü almıştır artık. Sizin hakkınızda hayırlısı olsun.

Aldatma aldatmadır bekarı evlisi dulu yok. Karşı tarafın medeni durumu aldatılma gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Ben sizin affetmenize değilde ( ki bende aldatıldım affettim sonra yine aldatıldım ) aldattığı kadının medeni durum değerlendirmenize ve umreye gitti namaza başladı demenize şaşırdım. Bu erkekler varya çok ....... neyse. Umarım bir daha yaşamazsınız böyle yıkıcı bir olayı.

Siz icinizi boyle mi rahatlatiyorsunuz?

Aldatmayan erkek yoktur diye.

Bir kere ben aldatip da ortaya cikmayan bir erkek bilmiyorum.

Benim akrabalarimdanda oldu aldatan. Hepside ortaya cikti er ya da gec. Bir sekilde duyuldu.

Aldatmayan daha cok ama akrabalarimda 40 yillik 50 yillik evli olup birbirlerine cok sadik bir birlerinin guvenini sarsmayan cok cift taniyorum.

Bakin ben su yapmaz bu yapmaz demiyorum ama yapanin ortaya cikiyor.

Affetmis olabilirsiniz saygi duyarim. Bosanmamis olabilirsiniz onu da anlarim. Yargilamam herkesin kendi kararidir. Ama benim basima boyle bir sey gelse ve ben affetsem kimseye soylemem cunku bu konunun elestri alacagi cok acik. Hem burada konu acip hemde elestirilere katlanamamak cok mantiksiz.

Affettiyseniz gecmisi gecmiste birakin unutun yolunuza bakin gelip burada konuyu hortlatip herkes aldatiliyor sizde aldatiliyorsunuz demeniz insanlarla tartismaya girmeniz cok abzürt.

kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Erkeklerin aldatmak icin hep bir bahanesi vardir. Aslinda sadece merak sebebi. Acaba bir baska kadinla sevismek nasil olur. Bende aldatildim. Bosandim 17 sene oldu.

Kendinizi böyle mi rahatlattınız?
Herkes aldatır diyerek...
Affetmiş olmanız sizin kararınız saygı duyarım elbet, herkesin yaşam koşulları başka.
Ama şu durumu meşrulaştırır her erkek aldatır, aldatılmayan kadın yoktur derseniz, orada durun bakalım... herkesi zan altında bırakamazsınız.

yine de sizin için üzüldüm, umarım yoluna koyarsınız...

yazık
her kadın aldatılmaz, her erkek aldatmaz
bu düşünceyle kendinizi sakinleştirmeye çalışmayın hiç.
aşdatıldım afettim deyin.
siz kanıksadıkça normalleşiyor bu işler zaten.

kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Çok karışık yazmışsın çözmekte zorlandım.. hala çözemediğim yerler var.. esin seni sevdiğini sen ilgilenmediğin için aldatmış diyorsun.. sonunda da o benimle ilgilenmiyor diyorsun.. (seven insan hem ilgi gösterir hemde ilgi bekler)

Bi yerde kocam artık gözümde sapık gibi görünüyor diyorsun hemde sonunda kocamı seviyorum diyorsun...

Madem aldatıldığın halde seviyorsun ozaman CEPTEKİ KADIN olmaya mahkumsun... yapacak bişey yok...

Back
X