• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

gereksiz_sevgi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
68
33
3
33
kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i

Son düzenleme:
kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor ilgiye ve sevgiye çok ihtiyacım var bi gün olurda boşanırsak benle ilgilenen ve beni gerçekten sevecek biriyle tanışmayı çok isterim daha çok gencim yolun başındayım ömrümü çürütmek istemiyorum

Kadın evli ya da bekar farkeder mi
Ortada şerefsiz bir adam var o da sizin kocanız

Kadının hamile olduğu haberini nasıl aldın ben onu merak ettim. Bu kadar özel bir haber sana kadar geliyorsa bu kadın senin arkadaşlarından ya da arkadaşının arkadaşı fln. Ha ben ifşa ederdim ki onun da yuvası bozulsun benimkini bozduğu gibi. Gelinen bu noktada senin yerinde olsam direkt boşanırdım. Hayatının kalitesini böyle bir adamla düşürmek zorunda bırakma kendini.

Bekarla olunca ne olacaktı?
Sizinle eşdeğer durumdaki bir kadınla aldatması mı sadece canınızı sıktı?
Tövbe estağfurullah.
ilgiye ve sevgiye çok ihtiyacım var bi gün olurda boşanırsak benle ilgilenen ve beni gerçekten sevecek biriyle tanışmayı çok isterim daha çok gencim yolun başındayım ömrümü çürütmek istemiyorum
Bunu belirtme ihtiyacını anlayamadım.
Neyse,susayım.Şikayetimi yapayım yönetime.

Seni kocan bağlar ona yap ne yapacaksan.Evlenirken elin kadınlarından taahhüt almıyoruz kocamı ayartmayın diye iyi günde kötü günde sözünü veren senin kocan.Kadınlık yapamadım diye aldattı haklı nasıl diyebiliyorsun hiç mi kendine saygın yok senin

Back
X