- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Pazarlık yaptı bennle parası varbyüz bn sorun bile değil onun içinGönül ister ki evladımın bütün masraflarını ben karşılarım desin ama eğer maddi gücü yeterli değilse senden de demek beklemesi normal bence. Durumu değerlendirecek olan sensin
Geömiş olsun bu arada allah şifa versin çocuğunuza
Öderim heralde ama hepsini verse ne olur.arsasını almıyorum ona saysa...ne biçim bir pazarlık buMaddi gücü olsa da olmasa da bulması gerek orası ayrı konu ancak sizden de bir kısmını beklemekte haklı mı haksız mı orada ne desem bilemedim doğrusu.. Çalışıyorsanız ya da bir yerden geliriniz varsa ödeyin az kısmını madem. %30'unu öde demiş herhalde çok fazla gücü yok..
Öderim heralde ama hepsini verse ne olur.arsasını almıyorum ona saysa...ne biçim bir pazarlık bu
2500 gelirim var 700 kira 150 elektrik su net 100 0 lita kredi kartı 1850 2500-1850:650 ikiyüz de ıvır zıvıra nakit gidiyo kalıyo 450 yani ucu ucuna geçiniyorum.yemek servis zaten yok düşün şimdi ben zengin miyim.diyor ji baban zengin o kime bırakacak malları çocuğu maddi olarak babam katkıda bulunsunmuş ki bulunuyor zatenfalanSizin geliriniz yok mu? Bilemiyorum, her şeyden önce ben kendim varımı yoğumu çocuğuma vermek isterim kimse talep etmese bile. Allah şifa versin.
Ama pazarlığı siz yapıyorsunuz gibi sanki? Arsayı almadım ona saysın falan. Madem konu açıp fikrimizi sordunuz dürüst olacağım. Konunuz beni biraz rahatsız etti. Ortada sağlık sorunu olan bir çocuk var. Bu çocuğun hayatı söz konusu. Ve siz ebeveyn olarak evladınız için varınızı yoğunuzu vermek için yarışa girmiş olmalıydınız, birbirinizden bekliyor olmak değil. Boşanma pazarlığı haline gelmemeli bu konu.Öderim heralde ama hepsini verse ne olur.arsasını almıyorum ona saysa...ne biçim bir pazarlık bu
Ben uxu ucuna geçiniyorum kenarda köşede var biraZ onu zaten oğlum için kullanıcam yalnız bu operasyonu türkiyede bu operasyonu wn iyi kim yapıyorsa o yapmalı.ne kadar ister o parayı ben nasıl bulucam kara kara düşünüyoum allah kimseye yaşatmasınAma pazarlığı siz yapıyorsunuz gibi sanki? Arsayı almadım ona saysın falan. Madem konu açıp fikrimizi sordunuz dürüst olacağım. Konunuz beni biraz rahatsız etti. Ortada sağlık sorunu olan bir çocuk var. Bu çocuğun hayatı söz konusu. Ve siz ebeveyn olarak evladınız için varınızı yoğunuzu vermek için yarışa girmiş olmalıydınız, birbirinizden bekliyor olmak değil. Boşanma pazarlığı haline gelmemeli bu konu.
Yanlış anlamayın, ödeyebilirim dediğiniz için yazdım yukarıdaki yorumumu. Ancak maddi durumunuz yoksa elbette babasından beklemeniz çok doğal. Ama karşınızda şu kadarını ben ödeyeyim bu kadarını sen diyen bir adam varsa, babanızdan istemekten de çekinmeyin. Onun da torunu neticede.2500 gelirim var 700 kira 150 elektrik su net 100 0 lita kredi kartı 1850 2500-1850:650 ikiyüz de ıvır zıvıra nakit gidiyo kalıyo 450 yani ucu ucuna geçiniyorum.yemek servis zaten yok düşün şimdi ben zengin miyim.diyor ji baban zengin o kime bırakacak malları çocuğu maddi olarak babam katkıda bulunsunmuş ki bulunuyor zatenfalan
Ondan isterim ama neticede baba bana diyor ki madem boşanacaktın neden çocuk yaptın benden...vs vs birsürü konu var.çocuğumun ameliyat parasını protokole yazamazsam varlık içinde yokluk çekecek çocuk.peki neden...eşşek gibi de ödeyecek.Yanlış anlamayın, ödeyebilirim dediğiniz için yazdım yukarıdaki yorumumu. Ancak maddi durumunuz yoksa elbette babasından beklemeniz çok doğal. Ama karşınızda şu kadarını ben ödeyeyim bu kadarını sen diyen bir adam varsa, babanızdan istemekten de çekinmeyin. Onun da torunu neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?