Kocanız size böyle dese napardınız

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Oğlum yakında önemli bir operasyon geçirecek hayati riskli ve eşimle de boşsnma sürecindeyiz ben sadece oğlum şçin nafaka eğitim sağlık gideri istedim.ameliyat belki atıyırum belki yüz bin tutacak bunun tamamını istedim protokole yazalım dedim.arsasını arabasını istemefim sadece ameliyat parasını istedim maaşı 6500 kadar...bana aynen şöyle dedi aöeliyat diyelim yüz miluar tuttu hepsini mi bwn ödeyeceğim yarıdan fazlasını ben ödüyim yüzde otuz da sen öde dedi...doğal mı sizce ne düşünmeliyim

Pazarlık yaptı bennle parası varbyüz bn sorun bile değil onun için

Maddi gücü olsa da olmasa da bulması gerek orası ayrı konu ancak sizden de bir kısmını beklemekte haklı mı haksız mı orada ne desem bilemedim doğrusu.. Çalışıyorsanız ya da bir yerden geliriniz varsa ödeyin az kısmını madem. %30'unu öde demiş herhalde çok fazla gücü yok..

Evlat ikinizin evladı birleşip verebilirsiniz. Ama durumu çok çok iyiyse ve sizin de verecek durumunuz yoksa istemesi saçma olur

Öderim heralde ama hepsini verse ne olur.arsasını almıyorum ona saysa...ne biçim bir pazarlık bu

Benim imkanım varsa bu maddeyi eklerken birlikte karsılanacak diye yazdırırdım
Benim param varsa neden sakınayım evladımdan, o babaysa bende anneyim!

İmkanım yokken de böyle bir teklif gelmezdi heralde , gelirse de yuh çekerdim

Sizin geliriniz yok mu? Bilemiyorum, her şeyden önce ben kendim varımı yoğumu çocuğuma vermek isterim kimse talep etmese bile. Allah şifa versin.
2500 gelirim var 700 kira 150 elektrik su net 100 0 lita kredi kartı 1850 2500-1850:650 ikiyüz de ıvır zıvıra nakit gidiyo kalıyo 450 yani ucu ucuna geçiniyorum.yemek servis zaten yok düşün şimdi ben zengin miyim.diyor ji baban zengin o kime bırakacak malları çocuğu maddi olarak babam katkıda bulunsunmuş ki bulunuyor zatenfalan

Öderim heralde ama hepsini verse ne olur.arsasını almıyorum ona saysa...ne biçim bir pazarlık bu
Ama pazarlığı siz yapıyorsunuz gibi sanki? Arsayı almadım ona saysın falan. Madem konu açıp fikrimizi sordunuz dürüst olacağım. Konunuz beni biraz rahatsız etti. Ortada sağlık sorunu olan bir çocuk var. Bu çocuğun hayatı söz konusu. Ve siz ebeveyn olarak evladınız için varınızı yoğunuzu vermek için yarışa girmiş olmalıydınız, birbirinizden bekliyor olmak değil. Boşanma pazarlığı haline gelmemeli bu konu.

Ben uxu ucuna geçiniyorum kenarda köşede var biraZ onu zaten oğlum için kullanıcam yalnız bu operasyonu türkiyede bu operasyonu wn iyi kim yapıyorsa o yapmalı.ne kadar ister o parayı ben nasıl bulucam kara kara düşünüyoum allah kimseye yaşatmasın

Yanlış anlamayın, ödeyebilirim dediğiniz için yazdım yukarıdaki yorumumu. Ancak maddi durumunuz yoksa elbette babasından beklemeniz çok doğal. Ama karşınızda şu kadarını ben ödeyeyim bu kadarını sen diyen bir adam varsa, babanızdan istemekten de çekinmeyin. Onun da torunu neticede.

Ondan isterim ama neticede baba bana diyor ki madem boşanacaktın neden çocuk yaptın benden...vs vs birsürü konu var.çocuğumun ameliyat parasını protokole yazamazsam varlık içinde yokluk çekecek çocuk.peki neden...eşşek gibi de ödeyecek.

Eşinizin ve sizin maddi gucunuzu ve ameliyat masraflarının ne kadar tutacağını bilmeden ne desek boş.

Belki adamın maddi gücü sinirli ve belki gerçekten senin ailen kolaylıkla yardım edebilir. Bunlara göre değişir cevap.

Babası değil mi essek gibi ödeyecek lafı, laf değil şimdi. Adil olmak önemli.

Vah vah vah parası var ama evladına vermiyor, ne diyeyim Allah o adama merhamet versin. Evlat bu be dünyaları versen de gözüne görünmez. İyiki boşanmışsın böyle bi adamdan.
Allah yavruna şifa versin inşallah.

Yorumlarınızı hepsini okudum. Haklısınız. Babanızın ödeme gibi bir zorunluluğu yok.
Babanızın zenginliğine takacağına yaptığı ayıbı düşünsün.

Evladı üstünden pazarlık yapıyor. Çok ayıp geldi bu bana ki verecek gücü fazlasıyla varmış. Siz ona , ödemede güçlük cekeceginizi söyleyin.
Özel değişle boşanma sebebiniz ne ? Yani kim istedi ?

Allah evladınızı size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…