Kocanız size böyle yaptırımlar uyguladımı

ben yaşamadım ama yaşayan arkadaslarım çokca vardı.. evdeki huzuru tamamen ona bağlayan erkek çok..cevabıda sen kadınlık görevini yapmıyorsun ben niye yapayım oluyormuş

normalde erkekler bu durumda sinirli oluyor ama bunu ceza yöntemine dönüştürmesi ilginç geldi bana

ee yok artık..bahanesı ne pekı ..sen ıstedıgımı yapmıyorsun bende senın ıstedıgını yapmıyorum mu:37:

hiç böyle birşey yaşamadım.degil bunu surat bile asmaz sende iste birlikte güzel der.yani evin ihtiyaçları falan bu yüzden karşılanmaz mı.sonra evde çoluk çocuk var yani.demek ki oda sinirini bu şekilde aksettiriyor size.zor bir durum.o her istediginde siz de istemek zorunda degilsiniz ki.

benimkisi öfffff surat surat baya tartaklandımı hatırlıyorum:14:
açıkçası istemiodum zaten hem dayak ye hem olmadık hakareti ye bana dokunmasını bile istemiyodum:14:

Ben bekarım, cinsel hayatım da henüz yok.
Yine de eşinizin davranışını normal bulmadım.
Evin ihtiyacı başka cinsellik başka.
Bence konuşmayı deneyin.
Çünkü bir erkek partnerini cezalandırarak değil
İltifatlarla, okşamalarla ve öpücüklerle sevişmeye ikna etmeli.
Başka türlüsü bana tecavüz gibi geliyor.

Asla..

4 senedir evliyim bir kere dahi söz konusu olmadı..

Özel hayatımız odamızda kalır..bunun resti, intikamı, pazarlıgı olmaz:20:

Son düzenleme:
Yok artık. :53: Sevgi ve ilgiyle çözülebilecek bir şeye getirdiği çözüme bakılırsa, eşiniz evlilikle, efendi-köle ilişkisini karıştırıyor.

Eşim bana SEN İSTEMEDİĞİN SÜRECE YAPMICAZ ÇÜNKÜ SEN İSTEMEYİNCE BEN KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM KARŞILIKLI İSTEMELİYİZ der.
Sizin eşinize de şaşırdım.

ben hiç yaşamadım ama yakın bi arkadaşın başına geldi mantığını bacak arasında taşıyan erkek sayısı çok fazla malesef:63:

çok kırıcı ve yıpratıcı. kendinden uzaklaştırır sizi.
benci karekterli sanırım eşiniz. istemediğinizi istenmediği olarak algılayıp buna mı katlanamıyor acaba ?
diğer zamanlarda iletişiminiz nasıl, o zamanlarda da otoriteci ve benci midir ?

Ben eski vajinismus hastasıyım ve evliliğimin ilk 2 yılına yakını cinsel ilişkide bulunamadık...
Ancak böyle birşeyi ne gördüm ne duydum...
Eşim anlayışlıydı sağolsun, hiç böyle davranmadı...
Şimdi de yapmasam yine böyle davranmaz...

Back
X