Kocanız size böyle yaptırımlar uyguladımı

Cinsellik iki kişinin aynı anda istemesıyle olacak bır şeydır.

Arada sorunlar varsa , çözümlenmıyorsa tabıkı kadın

bir şeylerden rahatsızlık duyduğunda umursanılmayıp

konu yatak olunca adam yerıne konulmasını , kullanılıyormuşluk olarak hissetmesi

çok normaldir.

gerçekten şu erkekleri anlamıyorum bu nasıl bir düşünce tarzı bu iş iki kişilik tek bir tarafın istemesiyle olacak birşey değil ki :19: kadın olmak gerçekten çok zor ama asla buna boyun eğilmemeli vücudumuz bize ait onlara ait değil :57:bunu iyice kafalarına sokmaları lazım :67:
herkes kendi yaptığından utansın

Son düzenleme:
Eşimin isteyip benim "hayır" dediğim bir cinsel beraberlik girişimi olmadı hiç, tam tersi de olmadı.
Yani benim başlatıp, onun durduğu.
Ama kızımız tarafından sabote edilmiş çok girişimlerimiz oldu.:77:

Eğer çiftlerden biri diğerini sürekli olarak cinsel manada reddediyorsa, diğer taraf ilişkiyi/evliliği devam ettirip/ettirmemeyi sorgulayabilir, hakkıdır.
Ama kadın çalışmıyor ve parası yok diye, evin nafakasını keserek onu cezalandırması son derece onursuz ve rezil bir davranış.

Gercektende kotu bir davranis nasil yani iliski yoksa boylemi davranilir? ilk defa duyuyorum ama sasirmadim bazi erkeklerden beklenir

Eşim şimdiye kadar böyle yaptırımlar uygulamaya kalkmadı ...

Sağlık sorunlarım yüzünden 1 sene beni idare etti anlayış gösterdi...

İsteğini geri çevirsem bile küsmez,kızmaz,inatlaşmaz,şart koşmaz...

Sen istemeden olursa ben sana tecavüz etmiş gibi olurum,

buda bana ters gelıyor der herzaman ve asla yaklaşmaz...

Çok yakınım olan birinin eşide küser günlerce konuşmaz...

Bak şimdi senin yorumunu okuyunca aklıma ne geldi.
Kızım daha çok minikti, o akşam çok yormuştu beni. Ayrıca iş yerinde de günüm kötü geçmişti, moralsizdim.
Neyse yattık, baktım eşimin farklı niyetleri var..:77:
Engel olmadım, ama pek iştirakçi de olamadım. Birkaç öpücükten sonra anında çekti kendini. "Sen istemiyorsun, keyfin yok" dedi.
Onun o lafı bende afrodizyak etki yaptı orası ayrı..:1:

Kocasına yaptırmak istediği şeyler için cinselliği kullanan kadını da , istediğini alamayınca hırçınlaşıp kendince bedel ödetmeye çalışan adamı da mide bulandırıcı buluyorum.

Benim eşim en fazla surat asar o kadar.
Eşinle oturup hiç konuştun mu bence hiç normal bir davranış değil.

İnsanlar evlide olsa her zaman birbirlerini isteyecek diye bir kural yok, insan hasta olur keyifsiz olur ve canı istemez...zaten anlayışlı bir eş böyle bir zamanda yaklaşımda bile bulunmaz...bana gerçekten garip geliyor bu, ben buna maruz kalan kadınlar için çok üzülüyorum, resmen sex köleliği bu yaa...adam evin harçlığını rızkını kesecek kadar orasına bağlamış evliliğini.
Benim evliliğimde karşılıklı istemeden hiç bişey yaşanmadı, Sexi koz olarak kullanmadım hiç, artı eşini seven bir kadın nasıl duygularına gem vurup da bunu koza çevirir ben anlayamıyorum.
Yerinde olsam arkadaşım evliliğimi iyice bi gözden geçiririm bu durum hep böyleyse sen sırf evin nafakası için bile olsa tecavüze uğramış oluyorsun nitekim.

Evet malesef öyle tecavüz resmen ama malesef konuşup anlatıldıgında anlamıyordur mutlaka... benim eşimde aynı kaç defa konuştum anlattım zorladıgında surat astıgında daha kötü hissettigimi defalarca söyledim dinliyor dinliyor beni tamam hadi yapalım diyor yine adam ölürmüsün öldürürmüsün bilmiyorum

Konustuğunda evet haklısın ama icraata gelınce aynı değişen yok öyle

bazılarının beyın fonksıyonları duruyor demek iş ona gelınce

Konustuğunda evet haklısın ama icraata gelınce aynı değişen yok öyle

bazılarının beyın fonksıyonları duruyor demek iş ona gelınce

Ay böyle soru da sorulmaz biliyorum, ama soracağım. İstersen cevaplamayabilirsin elbette.:77:

Eşinin bu denli büyük tepki vermesi için acaba sen mi arayı aşırı derecede açıyorsun, sürekli mi hayır diyorsun? :44:

Ne olursa olsun seni "cezalandırmaya" hakkı yok, o ayrı tabi.:19:

eşimde bana sürekli hayır dese heralde bende soğuk ve kötü davranırım, ama bu cezalandırmak değil yani içimden gelmez hiçbişey yapmak, kendim üzüldüğüm için...
tabi konu sahibinin bahsettiği durumda süreklilik var mı bilemem ben, bide soğuk davranmak farklı, görevlerini yerine getirmek farklı. aç susuz mu otursun kadıncağız? hele birde çocuk varsa... allah sabır versin konu sahibine ve benzeri durumdaki herkese

Ay böyle soru da sorulmaz biliyorum, ama soracağım. İstersen cevaplamayabilirsin elbette.:77:

Eşinin bu denli büyük tepki vermesi için acaba sen mi arayı aşırı derecede açıyorsun, sürekli mi hayır diyorsun? :44:

Ne olursa olsun seni "cezalandırmaya" hakkı yok, o ayrı tabi.:19:

Nasıl cevaplasam , konuyu ilk basta doğru okudunuz umarım .

Sorun soğukluk değil , yaptırım uygulaması

Nasıl cevaplasam , konuyu ilk basta doğru okudunuz umarım .

Sorun soğukluk değil , yaptırım uygulaması

Doğru okudum canım.
Uyguladığı yaptırım tabi ki tartışılmaz şekilde kötü.

Ama hani diyorumki çileden mi çıktı acaba? Sürekli hayır diyorsanız belki?
Erkeklerin cinsel ilişki sıklığı ile ilgili beklentisi kadınlardan daha farklı oluyor.
Tabi ki bana bir cevap vermen gerekmez, ama çiftlerin cinsel ilişki sıklığı ile ilgili beklentileri farklı ise, daha istekli olan taraf sorun yaşıyordur muhakkak. Bu açıdan da düşün.

Asla yapmaz eşim hatta esprisine dalga geçer benim de hoşuma gider
gerçekten tuhaf bir durum okuyunca bi akrabam aklıma geldi kendisi genç bir yengemiz olur şöyle anlatıyor:"o kadar kötüyüm ki başım çatlıyor diyor 2 tane de kızı var abimiz yanaşınca yarın olsun tamam mı söz demiş arkamı döndüm tam uyuyacaktım ki sırtıma bir yumruk attı şok oldum:53:demişti
aynen bende duyunca şok olmuştum:53:

ama içinden gelmiyosa nasıl tmm desin

Üf öyle bişey demek istemedim.
Hani adam bu kadar asabileşiyormuş ya, acaba bir dengesizlik mi var demek istedim.
Hani adama hepimiz kızdık, bir sürü laf saydık. Ama konu sahibine de bir fikir vermek lazım sonuçta, laf saydırmanın ötesinde.

Sahiden olabiliyor, taraflardan birinin hormonal olarak cidden normal dışı bir durumu olabiliyor. Aşırı istek veya soğukluk anlamında.
Konu sahibi bunu paylaşmak zorunda değil, ama kendi içinde bir değerlendirsin demek istedim.
Mesela bazı ilaçlar erkeklerde aşırı isteğe sebep oluyor, bu aşırı istek kontrolsüzlüğe sebep olmuş olabilir mi?
HAni ne bileyim tıbbi bir sorun var belki?

Asla yapmaz eşim hatta esprisine dalga geçer benim de hoşuma gider
gerçekten tuhaf bir durum okuyunca bi akrabam aklıma geldi kendisi genç bir yengemiz olur şöyle anlatıyor:"o kadar kötüyüm ki başım çatlıyor diyor 2 tane de kızı var abimiz yanaşınca yarın olsun tamam mı söz demiş arkamı döndüm tam uyuyacaktım ki sırtıma bir yumruk attı şok oldum:53:demişti
aynen bende duyunca şok olmuştum:53:

Ay kahrolasıca adam..:47:
Benim bir arkadaşıma da eşi daha 2 günlük falan evlilerken "Ne güzel artık ne zaman istesem yapabiliyorum" demiş. Çok ağlamıştı arkadaşım.:26:

Back
X