Kocanız size böyle yaptırımlar uyguladımı

işin en garıp yönüde bu idi.

Bu konuda 7/24 hizmet sunan bir bünyem vardı.:77::1:

Bazı günler işden akşamı zor ettğini derdi .

aslında bu konuları konusmayı pek sevmıyorum :77:

Ay kahrolasıca adam..:47:
Benim bir arkadaşıma da eşi daha 2 günlük falan evlilerken "Ne güzel artık ne zaman istesem yapabiliyorum" demiş. Çok ağlamıştı arkadaşım.:26:

Al işte erkeklerin hali...

Ya kadın olmak sadece bumu ,nerde insani yönümüz

inanmıyorum valla ben erkeklere ne sevmek ne aşk

tek dert o

asla böyle birşey olamaz ya ... evi yatak odası yönetiyorsa ne acı... ayrıca belkide bu huzursuzluğu çıkartmasa ilişkide daha güzel gidebilir. hemde erkeklerin canım istedi hadi bakalım diiyerek bu işe girişmesindende nefret ediyorum. arkadaşım vardı ve gece bazen çırılçıplak uyanıyorum diye anlatıyordu ... :(

cinsellik iki taraf birlikte isterse güzel. bunu istemediğimde eşimm tamam canım diyerek sarılıp uyuyor.. buna bayılıyorum ...

asla böyle birşey olamaz ya ... evi yatak odası yönetiyorsa ne acı... ayrıca belkide bu huzursuzluğu çıkartmasa ilişkide daha güzel gidebilir. hemde erkeklerin canım istedi hadi bakalım diiyerek bu işe girişmesindende nefret ediyorum. arkadaşım vardı ve gece bazen çırılçıplak uyanıyorum diye anlatıyordu ... :(

cinsellik iki taraf birlikte isterse güzel. bunu istemediğimde eşimm tamam canım diyerek sarılıp uyuyor.. buna bayılıyorum ...

aynen canım benim eşimde çok anlayışlıdır hiç öyle şeyler yapmaz sagolsun:16::16:

Ah!
Benim ablamın evliliğinde var bu malesef
Ablamın sekiz buçuk senelik evliliği baba evinde geçti.
Kocasının evlenmeden öncede ne mal olduğu belliydi ,
Aile sevgisi görmemiş , o yaşına kadar o yanda bu yanda sürtmüş ki ablamla evlenebilme için kendini bağkurlu göstermişti , içkici hatta kendini jiletleyen , sorunlu pisliğin tekiydi.
Malesef ablam evlendiğinde 23 yaşında olsa da , bu adamı idare edemeyecek kadar saf, yaşadıklarından bir türlü tecrübe kazanamayan biri, hem asabi , hem korkak bir insan
Birsürü olay yaşandı hepsinin temel kaynağı cinsellikti.
Ki ablam ilk gecesinde hoş olmayan olaylar yaşadı .
Adam hem ev,ne ailesine bakmıyor , sevgi şevkat göstermiyor hem karısıyla yatmak istiyor.
Ablamla ve çocuklarıyla bir aile hayatı , sosyal yaşantısı falan hiç bir bağ yok üstelik !
Bunca yıl nasıl evli kaldılar derseniz .Boşanamamasının sebebi tamamiyle ablamın karekteri , huyu suyuyla alakalı bir durum...Bu upuzun bir hikaye...

Ş**** bu cürreti kendinde nasıl buluyor şaşırıyorum gerçekten

evet suratları asılabilir ama daha fazlasını yapmamalılar
oldu hadi inada bindirelim bende yemek yapmayayım temizlik yapmayayım
yok daha neler ya delimi bu adamlar

Sok oldum valla :53::53::53:
Esım yapmaz cok sukur :38:
Hatta hamılelık dogum derken hemen ıkıncı hamılelıgım nerdeyse karde olduk :60:
Yınede asla boyle bısey olmadı canım benım daha cok ustume tıtrer :49:

hiç böyle birşey yapmadı.böyle birşey de hiç duymadım.ama böyle birşey olduğunda benim eşim şunu yapar normal bir şekilde istemediysem yani aramızda sorun yoksa tatlı dille reddettiysem tabiki hiçbirşey olmaz.ama ona tavır yapıp sırf gıcıklığına reddedersem o zaman bozulur bir daha ben istemeden asla istemez.bende bu inadına sinir oluyorum.ama seninki çok sinir bozucu bir durummuş.

imzayı attıktan sonra kadın erkeğin malı oluyor ya , nikah cüzdanı da o malın tapusu !
Ziyniyetine tükürdüklerim :19:
erkekler ne kadar çok güveniyor evlilik cüzdanına hıh tam artık ne yapsam benim diyor demi.. ama ben daha başta ona öğrettim defterin ne kadar geçerli olduğunu şükür ki zaten bu konularda sıkıntısı olan birisi değil ama yinede erkek milleti ... sınırları bilmeli... biz onların malı hizmetçisi değiliz bunu bilmeleri gerek...

Sok oldum valla :53::53::53:
Esım yapmaz cok sukur :38:
Hatta hamılelık dogum derken hemen ıkıncı hamılelıgım nerdeyse karde olduk :60:
Yınede asla boyle bısey olmadı canım benım daha cok ustume tıtrer :49:

:1: :1: :1: çok güldüm ya kardeş oldunuz hım :1: ne güzel ya ben en çok hamileliği düşünüyorum yok o zaman erkeklerin gözü dışarı dönermiş... eee alla alla ben çocuğumuzu taşıyorumm napabilirim demi ama ... gerçi ben daha taşımıyorumda :1:

oha ! yuh artık ya... Cinselik olmadı alışveriş yok öylemi ? evlenmeseydi o zman....

Evliliği tam olarak yaşadığımız söylenemez ama asla böyle şeyler yaşamadım ...

evlilik sadece yatak odasından ibaret olmamalı. bazen kadınlar cinselliği kullanıp kocalarına bişeyler aldırtır, yaptırtır( yani benim çevremdeki bayanlar öyle yapıyor), sizinki tersi olmuş.insanın hergünü birbirine uymaz sizin istemediğiniz zamanlar, olabilir buna saygı duyması lazım,allah kolaylık versin

Back
X