• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniza asikmisiniz?

Görücü usulü evlendim ,ben kolay aşık olan biri değildim, bilmece gibi birisiydi onu çözmek baya senemi aldı
soğuk ,konuşmayan, duygularını ,düşüncelerini anlatmayan, sinirli ,birisiydi ama son derece güvenilir ,merhametli, yardım sever ,evinden işine giden kendi halindeydi,evlilik emek ister siz onda görmek istediğiniz duyguları ona verin o duygular size dönecektir , hiç birimiz dört ,dörtlük değiliz hepimizin hataları var ,iyice birbirinizi tanidıkca ,inişe çıkışlar kaçınılmaz ,şimdi 31 senelik evliyim ,torunlarimiz var şükür birbirimize evet çok aşığız ,birbirimizin üstüne titriyoruz,gençken yaşayamdıgım duyguları yaşıyorum ,birbirimizin kolu bacağı olduk, biz genç aşıkları hep elele gezeriz sevgi verdikçe çoğalır kızım

Aşka çok anlam yüklemiyorum. Eski sevgilim beni aldattı ama aşıktım boyun eğerdim demişsiniz. Bu aşk olamaz, gurursuzluktan başka bir şey değil. İnsanlar neden böyle anlam veremiyorum. Neden hep hak etmeyene vermeye zorlarsınız ki sevginizi, bir kerede hak eden için çabalayın. Adamı terslemek yerine, olumlu olmaya çalışın. Beyini neye inandırırsanız gerçeğiniz o olur. Siz aşık olmak istiyorum diyorsunuz ama imkansız geliyor diyerek eşinize aşık olmayı kabul edemiyorsunuz bile. Aşk dediğimiz şey zaten cinsel çekimden öte bir olgu değil.

Aşk en başta olur bence, sonradan oluşan sevgi veya alışmaktır.

Aşk veya tutku, çekim vs. güçlü bir duygunun olması lazım bence evlilikte. Aynı yastığa baş koyabilmek için çekim şart...

Aşk' ı nasıl tanımladığınıza bağlı belki de. Dört senedir beraberiz iki senelik de evliyiz. Elimde olsa tuvalete bile beraber gidelim isterim, trafikteyse, yola çıkacaksa merak ederim, kendine bakmadığında kızar üzülürüm, akşam eve geç gelecek diye ödüm kopar. Bunlar beni çok aşık yapar mı ? Bence yapar. Ama elbette bir kankalık, evliliğin getirdiği rahatlık durumu da var. Hani dizilerde izlediğimiz o Ömer & Defne çekimi kalmıyor zamanla. Gerçi ben çok romantik bir kadın değilim zaten inanmıyorum, bence herşeyin bir süresi var. Aşk da zamanla bitmese ya da azalmasa da şekil değişitirebiliyor.

Yaş ilerledikçe aşk duygusu devam etmez zaten.. Çok ama çok daha değerli duygularla bağlı oluyor olursunuz. .

Üstelik eşinizi kıskanacak bir durumla karşılaşsanız (Allah korusun) yada kaybetme korkusu yaşıyor olsanız,aşksal duygularınız depreşir diye düşünüyorum. .

Ben aşıkım hala bakalım 5 yıl bitti evlilikte, bir de onun mazisi var.

Ama sizi anlamadım. Aradığınız aşk Nasıl bir şey? Yani bir şey olmalı diye düşünüyorum aklınızda, yoksa huyunu suyunu tipini beğendiğiniz, çocuk yaptığınız Adamın en uygun aday olması gerekmez mi

Şu kadar yıllık beraberim hala aşığım diyen arkadaşlar, bence yaşadığınız aşk değil.Eşinizi çok seviyorsunuzdur.Yoksa , her akşam karnınızda kelebekler uçuşmuyor herhalde.Yüzünüzü ateş basıp, sevişirken boyut değiştirmiyorsunuzdur.Çünkü, bu adamlara çok aşinasınız.Birlikte sorumluluklarınız var vs.vs.

5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin:KK43:
Hep aşıktım evlendim daha çok aşık oldum ona.umarım sizde bir hata yapıp dışarda aramazsınız bu duyguyu eşinizde Yaşar gerçekten Mutlu olursunuz

Stilini hallettim canim ben ne istersem onu giyer giyimi guzel itici bir yani yok saclari az malesef hani soyle fonlencek bi sac degil gidip yaptirsa bende asker trasi yaptiriyom onla yetiniyom bi o hosuma gidiyo onda yanlar kisa ustler biraz daha uzun tarzi
Ask sonradan olusmazmi gercekten:KK43: dua bile ediyorum asik olayim diye ama nedense cok imkansiz geliyor
bence eşinin dış görünüşüne çok takmışsın saçı az çok bunun aşkla bi alakası yokki. 1o kilo aldın diye kocan seni eleştirse sevmese iyi mi mesela...
5 sene sonra ilk günkü heyecanı yaşayan varmıdır bilmiyorum varsa bile azdır herhalde, sonuçta aşk kimyasal bişey aslında beyindeki bir bozukluk ve süresi az olan bişey... Aslolan hayat arkadaşlığı, paylaşımlar ve güzel bir cinsel hayat bence, bunlar varsa şikayet etcek pek bişey olmasa gerek...
aslında senin ilk başta yaptığın hatayı çoğu kadın yapıyor mantık evliliği yapmak değil bu adamın aşkına aşık olmak...
belkide çok iyi bir koca olduğundan böyledir, belki daha despot olsa, burda konusu açılan diğer kocalar gibi olsa aşık olabilirdin

Tabi filmlerle falan filan atesli asklarla gaza geliyoruz ve hayatta da bunu ariyoruz. yok öyle birsey. Gercek mutluluk baska bu aradiginiz film baska.
Düsündügünüz tutkunun bir süresi vardir. Anlik büyü gibi birseydir. Bütün vucudunla kapilirsin virus gibi. Tabi bagisiklik kazaninca da alisirsin ve askimiz bitti olur onun adi.
Uzun yillar birbirinin gözüne sevgiyle bakabilmektir önemli olan. Kusurlariyla kabullenmektir. Gözü baskasini görmemektir.
Insanoglu hep böyle cekici aci veren seylere yasak olan seylere meyillidir.
Esimi görünce kelebekler ucmuyor, kanrnima agri girmiyor. Abidik gubidik hallere girmiyorum. Bu istenilense asik degilim sonucu cikiyor.
Ama esim harici yan gözle bile birine bakmam. Her gün yolunu gözlerim. Bütün kusurlarimizla birbirimizi severiz.
Sana cok asigim demeyiz ama hergün seni seviyorum deriz. Ayri kalamayiz. anlatmakla bitmez ölene kadar ayrilmak istemeyiz.
Bu ask tanimlamasina girmiyor. Her gün heyecan yasamiyoruz ama seviyoruz yani. Adi ask degil de tabure olsun o zaman.
Ne yapayim ask yoksada. Adi baska birsey bunun. Ve en ufak bir süphe ve huzursuzluk yoktur bunun icinde. Canimiz yanmaz hic. Fimlerdeki gibi adimi sayiklamaz. ama tüm gün beni düsünür.
ne bileyim ya ask da fast food gibi. Hastalik gibi, Aslinda anormal bir durum.
Neden bunu isteyeyim ki?
Ama sizin probleminiz oldugu kesin.
Erken evlenmenizin düsüncelerinizin oturmamasinin etkisi de büyük.
Bu hayattan ne isterim diye sorarim hep. Ve bunu istiyordum secimimi yaptim.
Siz pek anlamadan evlilik isine girmisiniz anlasilan. Ama sahip oldugunuz sey sevgi, inan asktan daha degerli.

Aşk mı mantık mi dersen sadece biriyle yürümüyor ki. Kabul ediyorum çok aşıktım hala da öyleyim. İnsan hala hayranlıkla bakar mı aynı adama yedi yıldır hayatımda. Ama öyle sorunlarımız oluyor ki hayatım zindan oluyor bazen. Keşke biraz da mantık tarafına baksaymisim diyorum. Gerçekten böylesi de çok zor
+1

Aşkın biraz modern dünya dayatması gibi tanımlamaları var artık sanki herkesin aşkı farklı olabilir bence
Titreme vs herkeste aynı olmuyor yani o yüzden neden bende yok demek de olmaz ama cinsel beraberlik yaşayabildiğiniz adama aşık olmadığınıza inanmadım pek.Ne bileyim sanki bir kadın aşık değilse beraber olamaz gibi grliyor bana yanlış mıyımki? Bence duygularınızı bir daha sorgulayın bir?

Back
X