• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniza asikmisiniz?

Aşık mıyım değil miyim bilmiyorum ama halen dışarda bi köşe başında beni beklerken bana gülümsediğini, bana doğru yürüdüğünü görünce kalbim çarpar:oops: 8 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Birbirimize güzel bi bağımız var. Aşk olabilir, sevgi olabilir, daha farklı bişey olabilir. Eğer o bağı hissediyorsan aşka gerek yok.

Aşka çok anlam yüklemiyorum. Eski sevgilim beni aldattı ama aşıktım boyun eğerdim demişsiniz. Bu aşk olamaz, gurursuzluktan başka bir şey değil. İnsanlar neden böyle anlam veremiyorum. Neden hep hak etmeyene vermeye zorlarsınız ki sevginizi, bir kerede hak eden için çabalayın. Adamı terslemek yerine, olumlu olmaya çalışın. Beyini neye inandırırsanız gerçeğiniz o olur. Siz aşık olmak istiyorum diyorsunuz ama imkansız geliyor diyerek eşinize aşık olmayı kabul edemiyorsunuz bile. Aşk dediğimiz şey zaten cinsel çekimden öte bir olgu değil.
Cinsel cekim var masallah:) o da olmasa yurutemeyebilirdim ya hep boyle degilum suan cok seviyorum mesela cinsellik yasayamiyoz akraba yanindayiz onu arzuluyorum mesela suan da ve gidip gidip sariliyorum ama bazi zamanlar gormek bile istemiyorum
Aşk en başta olur bence, sonradan oluşan sevgi veya alışmaktır.

Aşk veya tutku, çekim vs. güçlü bir duygunun olması lazım bence evlilikte. Aynı yastığa baş koyabilmek için çekim şart...
Cekim var tabiki ama bilmiyorum galiba cok simarttj beni
Yaş ilerledikçe aşk duygusu devam etmez zaten.. Çok ama çok daha değerli duygularla bağlı oluyor olursunuz. .

Üstelik eşinizi kıskanacak bir durumla karşılaşsanız (Allah korusun) yada kaybetme korkusu yaşıyor olsanız,aşksal duygularınız depreşir diye düşünüyorum. .
Evet yolda yururken bazen bakan kizlar oluyor ona ve hemen boynuna atlayasim geliyor
Şu kadar yıllık beraberim hala aşığım diyen arkadaşlar, bence yaşadığınız aşk değil.Eşinizi çok seviyorsunuzdur.Yoksa , her akşam karnınızda kelebekler uçuşmuyor herhalde.Yüzünüzü ateş basıp, sevişirken boyut değiştirmiyorsunuzdur.Çünkü, bu adamlara çok aşinasınız.Birlikte sorumluluklarınız var vs.vs.
Bencede ask degil asiri sevgi baglilik onun adi ..ask demek kipir kipir olmak sacma sapan seyler yapmak v.s demek
bence eşinin dış görünüşüne çok takmışsın saçı az çok bunun aşkla bi alakası yokki. 1o kilo aldın diye kocan seni eleştirse sevmese iyi mi mesela...
5 sene sonra ilk günkü heyecanı yaşayan varmıdır bilmiyorum varsa bile azdır herhalde, sonuçta aşk kimyasal bişey aslında beyindeki bir bozukluk ve süresi az olan bişey... Aslolan hayat arkadaşlığı, paylaşımlar ve güzel bir cinsel hayat bence, bunlar varsa şikayet etcek pek bişey olmasa gerek...
aslında senin ilk başta yaptığın hatayı çoğu kadın yapıyor mantık evliliği yapmak değil bu adamın aşkına aşık olmak...
belkide çok iyi bir koca olduğundan böyledir, belki daha despot olsa, burda konusu açılan diğer kocalar gibi olsa aşık olabilirdin

Aşkın biraz modern dünya dayatması gibi tanımlamaları var artık sanki herkesin aşkı farklı olabilir bence
Titreme vs herkeste aynı olmuyor yani o yüzden neden bende yok demek de olmaz ama cinsel beraberlik yaşayabildiğiniz adama aşık olmadığınıza inanmadım pek.Ne bileyim sanki bir kadın aşık değilse beraber olamaz gibi grliyor bana yanlış mıyımki? Bence duygularınızı bir daha sorgulayın bir?
Cinsellik sevgi saygi baglilik var ama bir bosluk var anlatmak istedigim belkide anlatamayorum bilmiyorum
Aşk sonradan olmaz ki :KK43: müzik dinlerken bile eşiniz aklınıza grlmiyorsa hayal kurdugunuz başka biri var mı ?
Hayir yok ama bazen benim eskiler geliyor aklima :) sirilsiklam asik olduklarim...ama onlar beni esim kadar el ustunde tutarmiydi bilmiyorum

5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin:KK43:
Tatlım aşk geçici sevgi kalıcıdır. Aşk zaten bi süre sonra kendini ya sevgiye ya alışkanlığa yada nefret e bırakır o yüzden sevgi ve saygı varsa bunu kaybetme olması gerekende bu bence...

Aşık mıyım değil miyim bilmiyorum ama halen dışarda bi köşe başında beni beklerken bana gülümsediğini, bana doğru yürüdüğünü görünce kalbim çarpar:oops: 8 yıldır birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Birbirimize güzel bi bağımız var. Aşk olabilir, sevgi olabilir, daha farklı bişey olabilir. Eğer o bağı hissediyorsan aşka gerek yok.
Vayyy harikaa bir tanimlama ....dusundumde esim beni kose basinda beklediginde gulumseyerek geldiginde aslaaaa heyecanlanmiyorum ;( demek istedigim bu galiba

Vayyy harikaa bir tanimlama ....dusundumde esim beni kose basinda beklediginde gulumseyerek geldiginde aslaaaa heyecanlanmiyorum ;( demek istedigim bu galiba
Her insan farklıdır, illa ki eşinin seni heyecanlandırdığı noktalar vardır. Zaten dediğim gibi evliliği yürütmek için illa aşka gerek yok. Bir kadın sevmediği bi erkeğe cinsel istek bile duymaz ki sen duyuyorum diyorsun. Sizin ilişkinizin biraz ateşlenmesi gerek bence. Güzel bi tatil olabilir başbaşa.

Cinsel cekim var masallah:) o da olmasa yurutemeyebilirdim ya hep boyle degilum suan cok seviyorum mesela cinsellik yasayamiyoz akraba yanindayiz onu arzuluyorum mesela suan da ve gidip gidip sariliyorum ama bazi zamanlar gormek bile istemiyorum

iyi işte onu başka bi kadınla hayal et şimdi, bakalım şimdi seviyon mu sevmiyon mu, o kadını yoluyon mu yolmuyon mu:KK48:

Evet yolda yururken bazen bakan kizlar oluyor ona ve hemen boynuna atlayasim geliyor

Bencede ask degil asiri sevgi baglilik onun adi ..ask demek kipir kipir olmak sacma sapan seyler yapmak v.s demek

Cinsellik sevgi saygi baglilik var ama bir bosluk var anlatmak istedigim belkide anlatamayorum bilmiyorum

Hayir yok ama bazen benim eskiler geliyor aklima :) sirilsiklam asik olduklarim...ama onlar beni esim kadar el ustunde tutarmiydi bilmiyorum
cinsellik sevgi saygı bağlılık varsa o boşluk ne anlamadım
yapmayın Allah aşkına eliniz asla titremez bir yerden sonra bakın bilimsel açıklaması var bunun makalesini okudum ben salgılanan hormonlar değişiyor bir süre sonra ilk zamanlar salgılanan hormonlar heyecan verirken ilişkinin sonraki dönemlerinde salgılanan hormonlar daha çok bağlılık ve tutku odaklı...aşk bitti demek değil bu aşk dönüşüm geçirdi olgunlaştı demek diye baksanız :)

Her insan farklıdır, illa ki eşinin seni heyecanlandırdığı noktalar vardır. Zaten dediğim gibi evliliği yürütmek için illa aşka gerek yok. Bir kadın sevmediği bi erkeğe cinsel istek bile duymaz ki sen duyuyorum diyorsun. Sizin ilişkinizin biraz ateşlenmesi gerek bence. Güzel bi tatil olabilir başbaşa.
Evet duyuyorum hatta genelde ben ayartirim:) yada en basta kaca taraf ben kovalayan o oldugu icinmi asik.olmadimi zannediyorum

Esime asigim..ise gittiginde hep onu dusunurum kizima bakip sukrederim bol bol... eve gelmesini 4 gozle beklerim kapida karsilarim oper koklarm.. kokusuna kurban oldugum diye severim... opup koklamadan ise gondermem...tabii kucuk hanim uykusuz birakmadiysa beni,bazen kalkamiyorum :)))bzde de oluyo huzursuzluk oxaman hemen sunu dusunurum bu gece ve sonraki geceler eve gelmeyecek olsa??? Hayir dayanamam buna... hemen sevgm askim Agir basar ve tartismis olsak da aramamazlik yada tlfn cikmamak? Benlik degil asla... keske annesi hayatta olsaydi da teşekkür edebilseydim...
Çok şanslısın inş hep böyle devam eder. Bende aşırı kıskancım. Çenemi de tutamam. Hem kaybetmekten korkarım hem dönem dönem boşanmak isterim deli ediyor beni

cinsellik sevgi saygı bağlılık varsa o boşluk ne anlamadım
yapmayın Allah aşkına eliniz asla titremez bir yerden sonra bakın bilimsel açıklaması var bunun makalesini okudum ben salgılanan hormonlar değişiyor bir süre sonra ilk zamanlar salgılanan hormonlar heyecan verirken ilişkinin sonraki dönemlerinde salgılanan hormonlar daha çok bağlılık ve tutku odaklı...aşk bitti demek değil bu aşk dönüşüm geçirdi olgunlaştı demek diye baksanız :)
Evet canim.onu bende biliyorum askin gelip gecici oldunu ...elik titremez kalbim hoplamaz yanaklarim kizarmaz bu saatten sonra aslaaaa galiba..bilmiyorum bir bosluk var icimde hemde gitgide buyuyen:(

iyi işte onu başka bi kadınla hayal et şimdi, bakalım şimdi seviyon mu sevmiyon mu, o kadını yoluyon mu yolmuyon mu:KK48:
Inanarmisin bazen bunu yapiyorum ve gercekten ise yariyor hayali bile kotu allah korusun gercek hayatta bunu yasamam insallah boyle ask gelcekse hic gelmesin ama hayali etkili:) yada kaybetme korkusundan dolayi icime bi ates dusuyor ayy yolarim o kariyi mahfederim benim.ela gozlume kimse bakamaz:)))))

ben söyleyim o boşluk ne. sana insan gibi davranması. tam tersi olsa it yerine koymayıp aldatsa çok güzel aşık olurdun. aşkı kafanda ulaşılmaz yere koymussun. bence huzur herseyden önemli. kaybetsen anlarsın değerini

Kesinlikle aşığım herkesin olumlu olumsuz tarafları var tabiki ama bu hayatta mutlu olarak bakmak istiyorsan olumlu düşüneceksin bu zamana kadar eşimin sayesinde herseye olumlu bakmayı öğrendim o benim şükür sebebim:KK200:

5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin:KK43:
14 yıldır eşimi tanıyorum 6 yılımız biticek az kaldı evleneli.tabiki aşkın yerine bir süre sonra sevgi alıyor fakat ben eşime sarıılırken yada d.gününde evlilik yıldönümüzlerinde bir şeyler hazırlarken eşime hediye alıcakken hala heycan duyuyorum bu heycanın adı aşk mı bilmem ama gözlerinin içine baktığında hala kalbim atıyor

Back
X