• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniza asikmisiniz?

Bunları ben de hissediyorum ama bu aşk değil. Benim bahsettiklerimi ilişkinin başında yaşamıştım, sizinkileri de şimdi. Sizin anlattiklarinizla benimkiler çok faklı şeyler.

valla ben duygularimi ask olarak tanimliyorum hala kocamin yuzune baktigimda iyiki diyorum insallah da omur boyu boyke olur

Ben eşimi şimdi 14 yıl evlilikten sonra dahada fazla seviyorum aşığım o benim oğullarımın babası benim yol arkadaşım herşeyim. İnşallah allah yardımcın olsun

Aşık olmak onunla mutlu olmaktır. .
Sizi mutsuz eden şey nedir?

Ben onunla kavga ederken bile 1adim geride dururum... benimde kizim var illaki onunda olumsuz huyu olcak... anneme de dedm ben senin cocugunum ama herkese iyiyim mi zannediosun?? Sen beni korursn hatta ben belki oynayabilirim... sen beni nasil sevdiysen ben kizimi nasil sevdiysem kocamin anneside oyle sevdi oglunu.ama artik annesi yok..

Annesi veya babası vefat etmiş insanlara yaşları kaç olursa olsun zaafım vardır benim her annenin evladı kendince iyidir haklıdır her daim korur onları

Ama vefat edince onları koşulsuz koruyacak kimse kalmaz üzülmezler onlar inşallah hiç :dua:

Benim kv hayatta ama eşimin de annesinin kıymetli oğlu olduğunu düşünürüm hep :KK53:

Keşke aşık olmadığınız biriyle evlenmeseydiniz. Evlilkten önce 6 sene beraberdik 2 yıldır da evliyiz. Eşimi takım elbiseyle görsem gözlerim dolar :) Çok kavga ederiz ama sonunda gözlerime bir kez baksa içim eriyor ya da onun dediğine göre benim bir öpücüğüm ona her şeyi unutturuyormuş. Eşinizin iyi huylarına şükretmeyi,onu sevmeyi deneyin. Nefret etmiyorsunuz değil mi? Öyle olsa çocuk yapmazdınız. En başta çocuğunuzun babası olduğu için sevin onu.

Evlenirken zaten aşık değilmiş sın ,ısınmam yetmiş,simdi neden 5 sene sonra aşık değilim diyosun ki,arada sırada değil hergun görüyosun alışkanlık oluyo heyecan olmaz zaten hafta sonları gorusseydiniz olabilirdi belki:)

Aşkla evlilik yürümez anlaşman lazim daha da önemlisi ,eşinde zaten ne iyi her dediğini yapıyor muş,

Buldunda bunama bacım eşinin kıymetini bil

Biz kadinlar değer bilmiyoruz aslında ne güzel yardım sever her dediğini yapan bir adam daha ne istiyorsunuz bence değerini bilin elinden simsiki tutun bitince biseyler geri gelmiyor. Psikolojik olabilir bence. Oturun bir daha düşünün

Biri çok aşığım der.. ama hissettiklerini ben hissetsem belki seviyorum diye yorumlarım.. kimsenin sevgi aşk dediği duygular aynı değilki.. Eşim de beni ben de onu seviyorum ama belki hislerimiz heyecanımız verdigimiz değer aynı değil..
Önemli olan mutlu olmak.. değilseniz aşk var yok önemi yok.. evlilik bir seçim.. 1 kişiyi geri kalandan ayırıp seçmek.. mutlu olmak için.. Aile olmak için.. mutlu bi aile iseniz bence şu yok bu var ne önemi var.. az çok karışmış dengelenmis ve olmuşsunuz..

Annesi veya babası vefat etmiş insanlara yaşları kaç olursa olsun zaafım vardır benim her annenin evladı kendince iyidir haklıdır her daim korur onları

Ama vefat edince onları koşulsuz koruyacak kimse kalmaz üzülmezler onlar inşallah hiç :dua:

Benim kv hayatta ama eşimin de annesinin kıymetli oğlu olduğunu düşünürüm hep :KK53:
13yasinda annesini kaybetmis... annesi olmaynca baba da biraz kopuk oluyo tabi... bilmiyorum iste oyle

Esime asik olarak evlendim. Zamanla o ilk tutku kaybolsa da asik olmaya devam ettim. Zamanla bana verdigi emekleri gordukce ona olan bagliligim ve hayranligim artti. Suan hic asik olmasam bile ona olan sevgim ve guven duygum agir basar. Ama cok sukur hala asigim diyebiliyorum. Hala yuzune bakinca icimde bir seyler kipirdiyor, hala dunyanin en yakisikli erkegi.

Ben eşimle aşk evliliği yaptım. Dört yıldır evliyiz. Evlendiğim ilk bir seneye kadar onu görünce heyecanlanıyordum. Onunla vakit geçirmekten çok mutlu oluyordum. Zamanla aşk sevgiye ve bağlılığa dönüştü. Hâlâ sevgi var ama aşk yok. Onun da böyle hissettiğini düşünüyorum. Sanırım aşkın yok olmasının sebebi, onda aşık olduğun özelliğin yok olmasıdır. Atıyorum bir erkek kadının güzelliğine aşıksa kadın kendini salsa veya güzelliğine gölge düşürecek birşey olsa aşk diye birşey kalmaz. Zaten evlenince eşler birbirinin iyi kötü herşeyini öğreniyor. Bu yüzden aşkın devamlı olması çok nadir görülen birşey ama yok değil. bir insanın sadece gönlüne, ahlakına aşık olmuşsan, ahlakı değişmediği sürece aşkın devamlı olur. Böyle aşklar çok büyük bir nimettir.
Karşılıklı olması ise paha biçilemez.

Eşin seni önemsiyor, seviyor. Bu harika birşey. Gerçekten bu zamanda aldatmayan, karısına değer veren adam bulmak zor. O yüzden eşine haksızlık etme. Kendine sor, seni en iyi sen bilirsin. Bi rican, bir sorunun varsa otur güzelce konuş eşinle. Birbirinize özel zaman ayırın. Eşine hoşuna giden şeyleri söyle, bilsin. Yeri geldiğinde yapacaktır. O zaman eminim sen de onu seversin. Seversin ama aşık olmayı bekleme. Yanlış bir beklenti içinde olursun. Allah lutfederse eşine aşık olabilirsin tabi ama bence sevgi aşktan daha kıymetlidir. Onunla arandaki sevgiyi büyütmeye odaklan.

Esimle 10 yildir tanisiyoruz 3 yillik evliyim.deli gibi asiktim..tarifi yok.evlendim ask bitti.yerini daha kuvvetli daha saglam bir bag aldi.oyle bir tutkuki onsuz hayati dusununce nefesim kesiliyor.onun icin yapmayacagim sey yok..bu duygunun adi ne bilmiyorum.onu hergun gordgm icin heyecanlanmiyorum.ama 3_4 gun ailemin yaninda kalinca ilk gordugum anda kalbim atiyor ancak.ask biter..bag kalir..ben hayatimdan cok memnunum

Hani demissin ya asik oldgm birinle evlenip onun kahrini cekseydim diye emin ol ozmandabn bu adama nasi asik olmusum keske beni sevenle evelensem falan derdin.
Soruya glince. 14yasimdan beri esimi taniyorm 2 sene olucak evleneli. 21yasima girmek uzereym ve hala onu gorunce icim gario oluyo bana dokununca askm balim deyince yada kavga ederken bile nebilm durup sarilabiliyorm ona.
Suan sehir disinda gelince garip bi cekingenlik yasiyorm. Yazin bu sekilde gdip geliyor baska sehrlere ve bana eve gelyrm dedignde evde beklerken icim icime sigmiyor kapiyi acinca salak salak guluyorum adaama :KK200: askmi bu gercekten bilmyrm ama sonsuz sevgi oldugu kesin umarim 5 sene sonrada bu sekilde soylerim.:dua:
Ama inan ölüp bittigin erkek bile olsa kalbini kirinca sana yanlis bi hareket yada laf soleyince ask sevgi kalmiyo o an ümüğünü sikasin geliveriyo :işsiz:

bak cnm hiiiç aşık olma daha iyi..
ne demişler sewersen s... lirsin . s...ersen sewilirsin :KK53: biz aşığzda noluyor her yaptğnı kafamıza takıoz. kaçan kovalanır hesabı keşke eşime aşık olmasaydım diyorum. bu arada ewliliğmn 2. yılında aşık oldm . özlemelerm düşünmelerm yani aşk o zmn başladı.

Esimle 10 yildir tanisiyoruz 3 yillik evliyim.deli gibi asiktim..tarifi yok.evlendim ask bitti.yerini daha kuvvetli daha saglam bir bag aldi.oyle bir tutkuki onsuz hayati dusununce nefesim kesiliyor.onun icin yapmayacagim sey yok..bu duygunun adi ne bilmiyorum.onu hergun gordgm icin heyecanlanmiyorum.ama 3_4 gun ailemin yaninda kalinca ilk gordugum anda kalbim atiyor ancak.ask biter..bag kalir..ben hayatimdan cok memnunum
Gercekten de oyle. Sizin yazinizi gorunce aklima geldi bi defa ruya gormustm esim hayatmda yokms yada cikmis gibi bi ruya diyorumki ondan once ben napiyomusm uyandm adam yanmda hala o soruyu soruyorm. Gercekten allah tum birbirini seven insanlara huzur sevgi saygi ve devamlilik nasip etsin.
Sizede mutluluklar dilerim..

Gercekten de oyle. Sizin yazinizi gorunce aklima geldi bi defa ruya gormustm esim hayatmda yokms yada cikmis gibi bi ruya diyorumki ondan once ben napiyomusm uyandm adam yanmda hala o soruyu soruyorm. Gercekten allah tum birbirini seven insanlara huzur sevgi saygi ve devamlilik nasip etsin.
Sizede mutluluklar dilerim..
Tesekkur ederim sizede mutluluklar dilerim ve kocaman bir amiiiin diyelim:)

Bende böyleyim bizimde 4 sene oldu 1bucuk yasında kızım var,cok ıyıdır bır dedıgımı ıkıletmez,benı sıkmaz bırseyıme karısmaz kıyafet gezme tozma falan ama evlenmeden oncekı ask sevgı falan yok ne bılıyım sankı o olmasa hayatım daha guzel olacakmıs gıbı gelıyo degısık duygular ıcerısındeym

Çok seviyorum
İşin kötüsü Ada'm Can'ıma okuyor
Elimde değil
Benden bağımsız olarak içimde o ne yaparsa yapsın onu çok seven biri var
Kavga ettiğimiz küs kaldığımız anlarda bile
İçimde sevgisini hissedip kendime hayret ediyorum
"Manyak mıyım " diyorum
Evleneli 13 birbirimizi tanıyalı 16 yıl oldu
Halen adı geçince heyecanlanıyorum
Halen görmek dokunmak konuşmak bana heyecan veriyor
Ve halen özlüyorum

Deli gibi aşığım hemde. İlk gün gordugumde nasıl kalbim attıysa eve her gelişinde kalbim daha öyle atıyor. Onsuz hayatı düşünemem

Back
X