• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniza asikmisiniz?

Bende böyleyim bizimde 4 sene oldu 1bucuk yasında kızım var,cok ıyıdır bır dedıgımı ıkıletmez,benı sıkmaz bırseyıme karısmaz kıyafet gezme tozma falan ama evlenmeden oncekı ask sevgı falan yok ne bılıyım sankı o olmasa hayatım daha guzel olacakmıs gıbı gelıyo degısık duygular ıcerısındeym
esiniz sizin hicbirseyinize karismiyormus rahat bi evliliginiz de varmis ama o olmasa hayatim daha guzel olacakmis gibi geliyor dediniz bu niye boyle oluyorki

5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin:KK43:
ben ask degil severek evlendim . hosuna gider olumlu ozlelikleri vardir zamanla seversin tanisma donemi boyle oldu.o bana asikti.ama ask bile olsa evlendiginde hep yaninda oldugu icin o heyecan kalmaz. biraz ayri dur esinle ozman ozledigini sevfigini heyecanlandigini anlayacksn

Şöyle iyi bi adam bulmuşsun neden aşık değilsin ki?
hadi aşık değildin neden evlendin?
yatağa giriyorsun sen bu adamla en özelini açıyorsun sevmediğin insanla nasıl olur ki bu?
hiç anlamıyorum cidden.

bu saate kadar aşık olup sevmediysen bu saatten sonra çok zor.
adama üzüldüm cidden.

Aşiğım çok şükür... Sekiz senede aşkım katlanarak büyüdü ama yaptığı her güzelliği inceliği gördüm takdir ettim karşilik vermeye dikkat ettim... Oldu olumsuz bir konuşmamı bir olay mı geçti aramızda uzatmadık asla... Altın kuralımızdı hiç ayrı yazmadık... Olumlu yönlerini görmeye olumsuzlarını görmemeye odaklanırsanız ve en önemlisi karşı cins olduğunu farklılıklarınız olduğunu bilerek yanaşirsanız önce heyecan sonra aşk gelecektir inş...

Hayatinanlamisensin Hayatinanlamisensin Sanırım bekarlık zamanımı ozluyorum yanı evlı olmak benı baskılıyo gıbı gelıyor soyle kı mesela evlenmeden once hep guzel goruneyım ısterdım guzel gıyınıp makyaj yapardım saclarımı yapardım bakımlıydım sımdı de bunları yapabılırım evlılık engel degıl esımde karısmıyo daha yasım da 22 ama ben nasıl olsa evlendım cocugumda oldu nıye yapıyım gozuyle bakıyorum,evlenmeden once sankı herkezın gozu benım uzerımdeydı gıbı sımdı o ılgılı begenılen zamanlarımı kendıme bakmayı ozledım sanırım bıraz evlılıkten sıkıldım,aslında esımle aramda bı sorunum yok ama sevgılı donemımız daha ıyıydı gezer tozardık bırbırımıze daha ılgılıydık esım hep sehırdısında calısıyor ben evde kalıyorum bebekle durum boyle olunca da nasıl olsa o yok gezıyım dıye degıl de keske evlı olmasam daha rahat olurdum dıye dusunuyorum ne bılıyım sanırım cocugun bıraz buyumesıne benımde kendıme bakmaya kafamı dagıtmaya ıhtıyacım var

Kocan sana oyun oynamıyor, bi göklere çıkartıp bi yere çalmıyor, başka kadınlara laf atıp elimden kaçacak duygusu yaşatmıyor, seni pasifleştirip kendine bağımlı seni değersiz hissettirmiyor ya. İşte o yüzden duyguların çok hareketli değil.
katılıyorummmm

Eşiniz sımartmıs sizi baska bisey değil. Yazdıklarınızı okudum hep, baya baya seviyorsunuz işte. Hatta cinsel cekim de eklenince ask diyebiliriz buna. Sadece artk monotonlaşmış o kadar.

Bebegi bırakıp bi tatile çıkın, iyi gelir bence size. Ya da eşinizi 1 hafta falan yalnız bırakın ne kadar özlediginizi görürsünüz.

Eşiniz sımartmıs sizi baska bisey değil. Yazdıklarınızı okudum hep, baya baya seviyorsunuz işte. Hatta cinsel cekim de eklenince ask diyebiliriz buna. Sadece artk monotonlaşmış o kadar.

Bebegi bırakıp bi tatile çıkın, iyi gelir bence size. Ya da eşinizi 1 hafta falan yalnız bırakın ne kadar özlediginizi görürsünüz.
Sen seviyorsun deyince bile sevindim valla
Esim iyi biri cunku uzulmeyi haketmiyor:(

Cogunuz esinize asiksiniz
Sizin yazdiginiz o duygularin da cogu yok iste bende ...dua edicem:(

Kocan sana oyun oynamıyor, bi göklere çıkartıp bi yere çalmıyor, başka kadınlara laf atıp elimden kaçacak duygusu yaşatmıyor, seni pasifleştirip kendine bağımlı seni değersiz hissettirmiyor ya. İşte o yüzden duyguların çok hareketli değil.
Evet galiba ondan...ama yapmasin tabi oyle seyler

ben ask degil severek evlendim . hosuna gider olumlu ozlelikleri vardir zamanla seversin tanisma donemi boyle oldu.o bana asikti.ama ask bile olsa evlendiginde hep yaninda oldugu icin o heyecan kalmaz. biraz ayri dur esinle ozman ozledigini sevfigini heyecanlandigini anlayacksn
Ayri durmaya firsat vermiyoki anasigile bile bensiz asla gitmez
Asla bensiz gezip dolasmaz arkaadas ortami yok hep ben hep ben

1 senem daha yeni dolacak ama çocukluğumdan beri aşıktım, büyüdüm ve elde ettim, aşkım devam ediyor. 5 sene sonra da umarım devam eder. Yaşınız kaç, erken mi evlendiniz ve çocuk var mı?
Can'ım bende senin gibi çocukluk aşkımla evlendim,nerdeyse evliliğimizde 17 senemizi dolduracağız,bütün kavga ve gürültülerimize rağmen hala ona aşığım çok şükür buda çok büyük bi hediye bize

Can'ım bende senin gibi çocukluk aşkımla evlendim,nerdeyse evliliğimizde 17 senemizi dolduracağız,bütün kavga ve gürültülerimize rağmen hala ona aşığım çok şükür buda çok büyük bi hediye bize
Mesela bugun onu gorunce kalbin carptimi ellerin titredimi canim
Yada bugun olmadiysa cok yakin zamanlarda oldumu

5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin:KK43:

Cnm bende 7 senelik evliyim eşimi çok seviyorum ve aşığım,bunu nasıl anlarsın biliyor musun o yaninda olmadığı zamanlarda,yani 2-3 gün yada 1 hafta annende falan kal tatil için dersin ve o sure içinde eşinle yüzyüze görüşme çok sıkta telefonda görüşme.Eğer ozlersen veya yaninda olmasını istiyorsan,yada acaba şimdi ne yapıyor diye düşünüyorsan bilki asiksindir:)ben hic böyle birşey denemedim eşimi çok seviyorum ama annemlere falan misafirliğe gidip kaldığım zamanlarda özlüyorum,yada senede 1 is seyahati olur 2-3 gün olmaz o zaman hep aklımda olur ev boş gibi olur.Sende aşıksın ama sürekli yaninda olduğundan,özlem olmadigindan aşık değilsin sanıyorsun:)

Eşimle 15 yaşında çıkmaya başladık senelerce şehirler arası büyük bir aşkı sürdürdük.sonra evlendik. Şuan birlikteliğimizin 18.yılını doldurduk. Ve hala artarak devam eden bir aşkımız var.hala heyecanımız dorukta ve cok mutluyuz şükür. Hala çıktığımız zamanlardaki gibi sevgili gibi yaşıyoruz.2 çocuğumuz olmasına rağmen. Bizi bilmeyen yoktur cevremizde.dillere destan bir birlikteliğimiz oldu.örnek gösterilen,bizi görenlerin hala böyle aşklar kaldimi ya diye sasirilan bir ciftiz...

Back
X