- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
evet heyecanlanırım her defasında olmasda olur.Vay be gercekten deli gibi seviyosun esini guzel tanimlamissin peki heyecanlaniyormusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet heyecanlanırım her defasında olmasda olur.Vay be gercekten deli gibi seviyosun esini guzel tanimlamissin peki heyecanlaniyormusun
Olsun oda iyimis:)çok sevdiğim için tepkimi koyamıyorum koysamda yelkenler fora kısa sürede.alttan çok alıyorum aşkımdan.fazlaca ezik duruma düşüyorum.her tartışmada korkular kaplıyor içimi bunların hepsi çok aşktan.
Aynen bizde oyle olduk galiba gecim sikintisi ve aileler derdinden yiprandik ask bende basta da pek yoktu ama git gide daha cok azaliyorBen üzülmüyorum artık
kendisi kötü birisi değil. banada hakaret dahi etmemiştir. Birbirimize karşı saygımızı koruyoruz
geçim sıkıntısı ve aileler yüzünden birbirimizi kaybettik. Kaybedilen şey kolay kolay yerine gelmiyor.
Okadar hareketi uyku sirasinda nasil yapiyonuz canimCuma gecesi TV karşısında sabahladık malum. Eşim ertesi gün işe gitmiş, işten gelmiş, yemek yapmış. Beni uyandırmaya çalışınca yine de çemkirdim bazen gözüm dönüyor
Mesela ben solda yatıyorum eşim sağda yatıyor. Mutlaka gece biri kalkar yer değiştirir. Diğeri devamlı üstüne üstüne gider sarılmak için. Bir bakarız toplasan 1 mt yerde yatmıyoruz ve düşücez uçtaki kalkar diğer tarafa gider makine gibi sarılmaya devam eder
Ha bunlar önemli şeyler mi? Hayır değil. Herkes böyle olmak zorunda değil. Herkesin aşkı sevgisi kendine.
Okadar hareketi uyku sirasinda nasil yapiyonuz canim![]()
Ay cok komik sizin alt ust komsulara allah sabir versin bacimBilmiyorum böyle alıştık.
Bebekten sonra düzeliriz inşallah
Hep bi kovalama var.
Ahahah aklıma geldi geçen gece eşim yer değiştirmeye kalkınca yataktan düşüyor sanıp üstüne atlayıp tuttum (!) aklı çıktı gece gece bu yapışan ne diye karabasan sandı beni ahahahah.
Dogrudur canim icimdeki o boslugu esimle birsekilde doldurmaya calismak zorundayim ask ne ki gelir gecer...azcik heycan istedim ama zorla olmuyorCanım aşktan ziyade huzur ve sadakat daha önemlidir. Çünkü bence her evlilikte duygular bazen alevlenip bazen durulabilir. Ben kocamı seviyorum ama onu görünce kalbim güm güm atmıyor. Ama mutlu muyum? Çok mutluyum. Ne evliilkler var kadın aşkına kül köle ama adam aşık değil. Evine bakmiyor karısını aldatıyor. Siddet uyguluyor.
benim eşim de boğazlı eee kendi de boğa burcuÖnüne bir tabak güzel yemek koy, dünyalar öküzümün oluyor![]()
Yaa ama bişey dicem...Dogrudur canim icimdeki o boslugu esimle birsekilde doldurmaya calismak zorundayim ask ne ki gelir gecer...azcik heycan istedim ama zorla olmuyor
Amin canim sagol..başın sağolsun canım .bizim ilişkide böle nerde hata yapıyoruz acaba .oysaki ikimizde hala ilk günki gibiçok seviyoruz birbirimizi.
sizinki mantık evlılığı olmus sanırım ama duygu sıfır ıken evlılık yurumez...5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin![]()