• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniza asikmisiniz?

Çok aşık olarak evlendim hala aşığım, kavga ederken bile içimden "ulan ne kadar çok seviyorum ben bu adamı iyiki evlenmişiz"diye geçiriyorum, galiba biraz manyağım :)
Bu benim ikinci evliliğim ilki görücü usulüydü yıllarım harcandı gitti sevmediğim bir adamla... Aradaki farkı görebiliyorum yani. Sonradan aşık olunur mu bilmiyorum, olunursa bile evlilik kurumu içinde olunmaz gb geliyor, imzayı atınca kendini salıveren insanların olduğu ülkemde sonradan aşık olmak biraz ütopik geliyor, yine de kötü bir huyu falan yoksa seviyorsa el üstünde tutuyorsa bunlar düşünülüp devam edilebilir

Şu kadar yıllık beraberim hala aşığım diyen arkadaşlar, bence yaşadığınız aşk değil.Eşinizi çok seviyorsunuzdur.Yoksa , her akşam karnınızda kelebekler uçuşmuyor herhalde.Yüzünüzü ateş basıp, sevişirken boyut değiştirmiyorsunuzdur.Çünkü, bu adamlara çok aşinasınız.Birlikte sorumluluklarınız var vs.vs.
Helal sana Super yazmissin.bende seneler sonra askin olacagina inanmiyorm.ask demek heyecan demek gordugunde kalp atislarinin hizlanmasi heyecan basmasi hafif bir sarhosluk halinin olmasi demek.evlendikten bir sure sonra cicim aylarindan sonra ask kalmaz.o duygu sevgiye bağlılığa dönüşür.en guzeli de o dur zaten.bir omur bir adama asik olamazsin ki.uzmanlar bile soyluyor askin suresi en fazla 3 yil.ondan sonrasi sevgi ...

5 senelik evliyim kocam cok cok iyi biri tam evlilik erkegi her istedigimi yapar falan ama aşk.....daha yasim genc ve esime asik degilim heycanlanmiyorum onu gorunce sarkilar bile onu ifade etmiyor ..peki bir omur gecicekmi...yoksa gecmek zorundami...zorunda...ask ugruna ondan vazgecemem cocugumuzda var ...size sorum sonradan esine asik olan varmi...ilk tanismadaki heyecan gibi...tatli bir duygu istiyorum ona karsi ya bilmiyorum ....peki bitek benmi boyleeyim herkez esine sirilsiklam asik da ben mi degiliim...gercekten zor geciyor hayat ...esimle evlenirken sirf beni cook seviyor diye ısındim alistim ona ve evlendik...bazen tartistigimizda icimden keske asik oldugum birinin kahrini cekseydim bunla evlenmeseydim diyorum .ailesiyle ilgili sikintilara dayanamiyorum..ya bana akil verin kocama hakettigi degeri vermek istiyorum benim ona agrasif tavirlarimi haketmiyor cok uzuluyorum onu mutsuz ediyorum ...mutsuz olmasin diye rol yapiyorum ....mutlu rolu oynuyorum...Bosan demeyin oyle bisey yok ben duygularimi kurtarmak istiyorum evlilimi de....ailem cok seviyir esimi ben ise asik olmak sevmek saymak istiyorum...bana birseyler deyin:KK43:

Ben de 5 senedir birlikteyim sevgilimle.bende de mideme kramplar girme heyecan yüz kızarması vs hiç bişey olmuyo olmadı da...Bence iki kişinin birbirine körkütük deliler gibi aşık olması imkansız...ben, beni çok seven ve mutlu edeni tercih ederdim.

Merhaba D Depiedra

Sanki konumuz seninle benziyor gibi, ama ters taraftan. Bizde farklı olarak eşimle birbirimize aşık olarak evlendik (ben hep öyle sandım),çok peşimde koştu çok uğraştı hatta eşim daha üniversitede öğrenciyken gelip beni istediler, nişanlandık. 4,5 yıllık evliyiz. İkimizde dış görünüş olarak dikkat çekiciyiz çokta benzeriz birbirimize. Eğitim vs aileler herşey çok iyi. Eşim eve koşa koşa gelirdi sırf bana sarılıp öpmek için daha yoldayken arayıp özlediğini söylerdi. Ve şimdi aynı senin bahsettiğin duygularla farklı bir his eksik ve sende bulamıyorum diyerek, boşanmak istedi. 2 aylık süreçte bir şekilde kurtarılabilirliği var mı diye kendi çapımda ona belli etmeden uğraştım ama 2 ayın sonunda anladım ki denemek istiyorsa denemeli. Benim mantığıma hala ters, anlamakta güçlük çekiyorum ama bir taraf eksik diyorsa diğer taraf onu tamamlayamaz. Benim eşimin sizin bahsettiğinz gibi bende bulabileceği herhangi bir eksiklik kusurda yok(tüm sülalesinde güzelliğim, tatlı dilliliğim ve iyiliğim konuşulur.) ama adını koyamadığı soyut bir şey var ortada.
Bana ayrılmak istediğini söylediğinde aynen şu cümleyi kullandı. " sadece içimdeki bu eksik duyguyu bulabilme ihtimaliyle bu güzel evliliğimi bitirmeyi göze alıyorum, deli gibi pişman olabilirim ama denemek yaşamak görmek istiyorum." bayramdan sonrada boşanma davası açacak.
Sizin hissettiklerinizi okuduktan sonra bir kez daha üzüldüm, acaba eşimde benimle mutlu olduğunu hissettirdiği zamanlarda mutsuz muydu mu acaba ve ben bunu hiç anlamadım mı. Ve inanın şuan onun için de benim için de siz ve eşiniz içinde ayrı ayrı üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun.

o kadar içim acıdı ki :( başka bı kadın olduguna ne yazıkkı emınım.sız de emın olun .cok temız kalpli oldugunuzu hıssedıyorum.inşallah da karsınıza cıkar asıl nedenı.bence boşanmayın....bekleyın ve deyın kı uzun bı sure ayrı kalmak ıstıyorum.sen de o boşlugu doldur.. bu sure zarfında sanma kı bı beklentım var o yuzden boşanmayı erteledım.sadece dınlenmek ıstıyorum..lutfen bunu deyın...emin olun altından hıc ummadıgınız bişey cıkacak...

ve bana yazın olur mu?sonucu bekliyorum ... adım coco :)

Çok aşık olarak evlendim hala aşığım, kavga ederken bile içimden "ulan ne kadar çok seviyorum ben bu adamı iyiki evlenmişiz"diye geçiriyorum, galiba biraz manyağım :)
Bu benim ikinci evliliğim ilki görücü usulüydü yıllarım harcandı gitti sevmediğim bir adamla... Aradaki farkı görebiliyorum yani. Sonradan aşık olunur mu bilmiyorum, olunursa bile evlilik kurumu içinde olunmaz gb geliyor, imzayı atınca kendini salıveren insanların olduğu ülkemde sonradan aşık olmak biraz ütopik geliyor, yine de kötü bir huyu falan yoksa seviyorsa el üstünde tutuyorsa bunlar düşünülüp devam edilebilir

aynen oyle

Back
X