• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanızın eve başka kadın getirdiğini o kadından öğrenseydiniz ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşım adamı tehdit ediyor etmiyor aslında yani bugün sinirliyken öyle demiş söyleyeceğini zannetmiyorum.
adam evet fena şekilde kandırmış neler nelr daha burda yazmadığım bir siürü şey anlattıı :(

arkadasin kac yasinda acaba büyük konusmak gibi olmasin ama cocukmu ki kaniyor adamin evli oldugunu biliyor evinde kadar gidiyor bilmem ne vs,
karisina soylese ne olacak ki anca herseyden bi haber zavalli kadinin yuvasi yikilacak,yani adam zaten istese arkadasini tercih ederdi...:50:

arkadasin kac yasinda acaba büyük konusmak gibi olmasin ama cocukmu ki kaniyor adamin evli oldugunu biliyor evinde kadar gidiyor bilmem ne vs,
karisina soylese ne olacak ki anca herseyden bi haber zavalli kadinin yuvasi yikilacak,yani adam zaten istese arkadasini tercih ederdi...:50:

25 yaşında kendisi adam boşanıcam filan diye söylemiş bu sırada adamın karısı evden ayrıymış başta inanmadım diyor adam kendi annesini aramış
evde değil gitti demiş gelmiyecek diyince benim akıllı arkadaşımda inanmış.. şimdi eve geldiğinden beri arıyormuş kadın kocasını.. önceden hiç teli çalmızdı
diyor...

insanların ve ilişkilerin belli dönemleri oluyor.bazen ne yapacağını bilemediği kendisinden hiç beklemediği hareketleri yaptığı.belki o adamda bir boşluktayken bir arayıştayken arkadaşınıza rastladı.yalnız bu illa arkadaşınıza aşık olduğu anlamına gelmez.niye peki bunca zaman dava açmamış.şu sıralar bende dalgalanmalı bir dönemden geçiyorum. aile hekimine gidip bana sakinleştirici yazabilir misiniz dedim.2 tane şurup yazdı.tabii burada isim veremem.yalnız gerçekten işe yaradı.en azından daynma gücünü artırır.

25 yaşında kendisi adam boşanıcam filan diye söylemiş bu sırada adamın karısı evden ayrıymış başta inanmadım diyor adam kendi annesini aramış
evde değil gitti demiş gelmiyecek diyince benim akıllı arkadaşımda inanmış.. şimdi eve geldiğinden beri arıyormuş kadın kocasını.. önceden hiç teli çalmızdı
diyor...

klasik numaralar,zaten bosanicam vs,:50::50:
hala berabermi o adamla ?

açıkçası ne için fikir almak istediğinizi anlamak zor!!!nasıl olsa uygulayıcı siz değilsiniz.bu durumda da size burada verilen fikirler doğrultusunda bişeyler yapma ihtimaliniz ne yazık ki sıfır.arkadaşınızın hatalı ilişkisini burda tartışmanın ne size ne de arkadaşınıza hiç bir faydası yok.gereksiz bi tartışma konusu olmuş.

açıkçası ne için fikir almak istediğinizi anlamak zor!!!nasıl olsa uygulayıcı siz değilsiniz.bu durumda da size burada verilen fikirler doğrultusunda bişeyler yapma ihtimaliniz ne yazık ki sıfır.arkadaşınızın hatalı ilişkisini burda tartışmanın ne size ne de arkadaşınıza hiç bir faydası yok.gereksiz bi tartışma konusu olmuş.

sadece bir kadın olarak arkadaşımı içinde bulunduğu durumdan kurtarmak istiyorum.objektif olacağını düşündüğüm için buraya bu konuyu açmaya uygun gördüm.

yuva yıkmak ne acı...adam ayrılacaksa ayrılsın zaten ben sizin arkadaşınız yerinde olsam(aman Allah korusun)bir daha asla ne o adamla ne de karısıyla uğraşmaz yoluma bakardım eğer ilişkiyi gidip karısına söylerse kendini çirkinleştirmiş olur ,çünkü bir erkek ikinci bir kadınla sevip aşık olduğundan beraber olmaz genelde cinsel açıdan beraber olur evli olduğu kadında bunu bilir ama şimdi kız arkadaşınız gidip söylerse kendi açısından iyi olmaz...baktı adam kadından boşanmıyor o zaman arkadaşınız kadına her şeyi açıklayabilir sadece kadın eşek yerine konulmasın diye,ama arkadaşınız o adamla beraber olmak için gidip kadına her şeyi açıklayacaksa çok kötü olur yuva yıkanın yuvası olmazz! sabırla beklemek olmuyorsa da unutmak ve yoluna bakmak en iyisi hem evli adamı ne yapacak bulsun mis gibi bekar adamları ohh ne güzell

arkadaşınız o kadının yerinde olsaydı ne yapardı acaba?
çenesini kapatıp aradan çekilsin

arkadaşınız o kadının yerinde olsaydı ne yapardı acaba?
çenesini kapatıp aradan çekilsin

sana katılıyorum canım çok güzel söyledin... hem arkadaşın bilmiyor muydu o adamın evli olduğunu? bilmiyorsa bile evine gitmiş adamın hiç mi anlamadı ?arkadaşına söyle kendine bekar adam bulsun kullandırtmasın kendini...karısını aldatan adam o arkadaşınla olsa bile onu da bir gün aldatır nasıl güvenecek artık o adama... büyük konuşmak istemem herkesin başına gelebilir önemli olan daha fazla hata yapmamak,yazık etmesin kendine olan o adama olmaz kendisine ve o habersiz kadına olur boşuna adama zarar vermeye çalışmasın büyük bi yanılgıya hataya düşmüş zaten arkadaşınız önemli olan hatasını anlayıp kendine yeni bir yol çizmesi...
Allah o arkadaşına da hatsını anlayıp dönenlere de bize de güzel kapılar açsın helal meyveler yedirsin inşallah (amin)

hadi boşandı diyelim arkadaşınızla evlendi diyelim bu adam zamanında karısınıda sevmiştir dimi.
ama şimdi aldatmış kendi evinde...
aynısını arkadaşınızada yapacak hiç şüphesiz %100

Canım durum çok kötü, umarım bu olay senin başına gelmemiştir, ama sen veya arkadaşın ne farkeder hepimiz kızız ve biraz güzelsen ve bir çalışma ortamındaysan amirinden başlarlar seni kemirmeye bence güçlü durmak faziletli olmak derler ya büyüklerimiz Allah korkun olması çok önemli, yoksa bu şekilde ar damarın bi patladımı bir daha yerine gelmez ben arkadaşının yerinde olsam bir o adamdan ayrılırım hemde tekmeyi vururum iki karısını arar durumu anlatırım yuvası yıkılacakmış kızlar size de kızıyorum Allah aşkına ortada ne yuvası var o adamda kalsın da ortada ondan sonra kadınları mal gibi görüp kandırmak neymiş anlasın...:26:

Canım durum çok kötü, umarım bu olay senin başına gelmemiştir, ama sen veya arkadaşın ne farkeder hepimiz kızız ve biraz güzelsen ve bir çalışma ortamındaysan amirinden başlarlar seni kemirmeye bence güçlü durmak faziletli olmak derler ya büyüklerimiz Allah korkun olması çok önemli, yoksa bu şekilde ar damarın bi patladımı bir daha yerine gelmez ben arkadaşının yerinde olsam bir o adamdan ayrılırım hemde tekmeyi vururum iki karısını arar durumu anlatırım yuvası yıkılacakmış kızlar size de kızıyorum Allah aşkına ortada ne yuvası var o adamda kalsın da ortada ondan sonra kadınları mal gibi görüp kandırmak neymiş anlasın...:26:

arkadaşım 2012 yılında erkeklerin hala "karımdan boşanacağım" teranesine inanlar ve kananlar olabilirmi?

lütfen... asıl evli erkekle görüşenler kendilerini kandırıyorlar... inanmak istedikleri için inanıyorlar...

konuya gelince: adam ayrılmak isteyince sevgilisi karına söylerim diye tehdit ediyor..

yani adam ayrılmak istemese yasak ilişki güzel bir şekilde devam edecek....

ne yorum yapılabilirki bu olaya...

Bence arkadasin o adamdan kesinlikle ayrilmali. Gercekten karisindan bosansa ve evlenseler bile, arkadasinin aklinda hep "acaba yuvalarini ben mi yiktim?" dusuncesi olacak. bence bu vicdan azabiyla yasanmaz. Ayrica, cok klasik olacak ama, karisina hayri olmayan adamin senin arkadasina da hayri olmaz. Baska bir kadinla da senin arkadasini aldatmayacagi ne belli?

Bence gitsin karisiyla konussun. herseyi dobra dobra anlatsin: "bak senin kocan bana boyle boyle yapti, beni kandirdi, ben ondan ayriliyorum, senin de haberin olsun" artik gerisi adamin karisina kalmis...

Nedense bu tür konularda hep konu sahibesinin arkadaşı yaşıyor bu olayı:31:

arkadaşım 2012 yılında erkeklerin hala "karımdan boşanacağım" teranesine inanlar ve kananlar olabilirmi?

lütfen... asıl evli erkekle görüşenler kendilerini kandırıyorlar... inanmak istedikleri için inanıyorlar...

konuya gelince: adam ayrılmak isteyince sevgilisi karına söylerim diye tehdit ediyor..

yani adam ayrılmak istemese yasak ilişki güzel bir şekilde devam edecek....

ne yorum yapılabilirki bu olaya...
Çok doğru söylüyosun ne deyim, ama bazen bu düzenbazlar kızların zayıflıklarından yararlanıp onları alenen kullanıyor onlarda çaresiz inanıyor belkide inanmış gibi yapıyorlar dikkat et bu tuzağın içine çekilen kızlareın öoğunun anne babası ayrıdır veya fazlasıyla sorunludur, kızda aklı sıra ! sığınacak bir liman bulur ve inanır çünkü inanmak zorundadır... Bence bir de bu taraftan bak illakı evli erkeklerle olan kızlar suçlu ama erkeklerinde bu fırsatçılığı ne oluyor, kız daha otuzuna gelmemiş zavallı adam kızın iki katı yaşında tecrübelere ne oldu bir de adamın çocuğu var olması gereken içindeki baba merhametine ne oldu böyleleri aslında çocuklarından bulacakki zavallı kızlarla oynamak neymiş kafalarına dank etsin...

Çok doğru söylüyosun ne deyim, ama bazen bu düzenbazlar kızların zayıflıklarından yararlanıp onları alenen kullanıyor onlarda çaresiz inanıyor belkide inanmış gibi yapıyorlar dikkat et bu tuzağın içine çekilen kızlareın öoğunun anne babası ayrıdır veya fazlasıyla sorunludur, kızda aklı sıra ! sığınacak bir liman bulur ve inanır çünkü inanmak zorundadır... Bence bir de bu taraftan bak illakı evli erkeklerle olan kızlar suçlu ama erkeklerinde bu fırsatçılığı ne oluyor, kız daha otuzuna gelmemiş zavallı adam kızın iki katı yaşında tecrübelere ne oldu bir de adamın çocuğu var olması gereken içindeki baba merhametine ne oldu böyleleri aslında çocuklarından bulacakki zavallı kızlarla oynamak neymiş kafalarına dank etsin...

merhaba çok doğru yazmışsınız hepsine katılıyorum.arkadaşım o adamdan ayrıldı.adamın bir kızı varmış ameliyatlık olmuş
o kızı büyüyecek ve belkide aynı şeyleri yaşayacak kimbilir...

Iyi yapmis , ayrilmis arkadasiniz. Erkek evli ve evine baska kadin getirmekten cekinmiyorsa, karisina karsi olan saygisi sifir bence. O adamin karisina allah sabir versin, arkadasiniza da ona uygun evli olmayan biri versin.

Back
X