• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanızın koynunda sim görseniz ne düşünürdünüz:?

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
merabalar hanımlar...
başlıktan anlıycanız gibi,
siz kocanızın koynunda ışıl ışıl sim görseniz ne düşünürdünüz
ben hiç iyi şeyler düşünemiyorum da:((((((

merabalar hanımlar...
başlıktan anlıycanız gibi,
siz kocanızın koynunda ışıl ışıl sim görseniz ne düşünürdünüz
ben hiç iyi şeyler düşünemiyorum da:((((((

Eline falan belki biyerden bulaşmıştr canım öylede etrafına yaymıştır. Farknda olmadan bende etrafıma çok şey bulaştırırm öyle. Nasıl bi simdi biraz daha açıklarmısınız kocanızla konuşltunuzmu:41:

bende çok kötü şeyler düşünürdüm :47: tabi eşim bir düğüne,kuaföre v.s. gitmemişse:26:

hemen neden kötü düşünüyorsun ki, bir yerlerden bulaşmışta olabilir. açık açık sor.

bir erkeğin simle ne işi olur ki:26: sanırım bende iyi şeyler düşünmezdim:31:

belki bir yerden gecerken sim filan attilar,
yani simi gundelik hayatta hangi kadin kullaniyor ki :26:

valla benim farım az olsada dökülüyor ama hele birde simli göz kalemim var bi görsen eşime sarılınca her yeri ışıl ışıl:27:

koynu derken? tam olarak neresi orasi? boyun? daha mi asagisi ?

ne pis adamsin , bi git yikan yine elini nerelere surdun derdim heralde.. koynunda kadinla yakalarsan o ayri, sac yakalarsan ayri, parfum yakalarsan ayri da sim nedir ki? kendi dugununden gelmiyo ya bu adam :27:

Allığım falan bulaşmıştır derdim :108:
Paranoyaya gerek var mı ki,eğer sen de kozmetik ürünleri kullanıyorsan ve eşin daha önce seni huzursuz edecek birşey yapmamışsa!!

çiçeklere falan da çok döküyorlar, ya da bazı bibloların üzerinde gereğinden fazla oluyor. bir kendisine sorun içiniz rahat etmeyecekse

Back
X