• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanızın koynunda sim görseniz ne düşünürdünüz:?

koynu derken? tam olarak neresi orasi? boyun? daha mi asagisi ?

ne pis adamsin , bi git yikan yine elini nerelere surdun derdim heralde.. koynunda kadinla yakalarsan o ayri, sac yakalarsan ayri, parfum yakalarsan ayri da sim nedir ki? kendi dugununden gelmiyo ya bu adam :27:

evet boynundan biraz aşağısı

bende eşimi çok simli görmüşümdür görürümde hala çünkü evde çiçeğim yastıklar yatak örtüsü bile simlidir illaki kötü bir anlam çıkmaz bundan o simli öyle birşeyki en olmadık bir yerinizden bile çıkabiliyor...

Kisiden kisiye, ortamdan ortama degisir bence.

Mesela bizim simle bir alakamiz olmadigi icin esimde gorsem bilirim ki baska kadindan gecmistir Allah korusun.

evdeki biblolar dışında simli bi eşya yok
bense zaten gün içinde eşofman giyerim
giyinip makyaj yapmaya bile vakit bulamıyorum bebişlerimden
simli kıyafetse özellikle giymem
pinpirikliyimdir bebeklerimin ağzına burnuna falan gider die giymem
e birazda fazla şüpheciyim sanırım

evdeki biblolar dışında simli bi eşya yok
bense zaten gün içinde eşofman giyerim
giyinip makyaj yapmaya bile vakit bulamıyorum bebişlerimden
simli kıyafetse özellikle giymem
pinpirikliyimdir bebeklerimin ağzına burnuna falan gider die giymem
e birazda fazla şüpheciyim sanırım

biblodan sana bulaşmıştır, senden eşine..
ya da biblodan sana, senden çamaşırına, senin çamaşırından makinede eşinin çamaşırına
falan filan..

ben de bi kere sim gördüm. ama o gün sevgililer günüydü. ve bana çiçek alıp arabaya koymuştu.

Üzerinde ki miktarı yogun muydu ? Yoksa 1 2 tane mi ? Yoğunsa başka manalar çıkartılabilir de, simsiz olan ne kaldı ki ? Tokalar, kıyafetler, makyaj malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, biblolar, pek çok kırtasiye ürünleri, kalemler v.s v.s o kadar çok ki, elini yanlışlıkla el atsan boyununu kaşısan bulaşabilir. Bu kadar dert etme.

eşin nerde çalışıyor belki biyerden bulaşmıştır sorun etme bence aldatma olayı varsa zaten başka biyerden patlak vericektir mutlaka rahat ol bebişlerinle ilgilen canım

Ben eşimin koynunda sim görsem nerden gelebileceğini düşünürdüm.
Tüm olabilecek şeyleri yoklardım.
Sonuç negatifse yani sim bulaşacak bir durum yoksa kurcalardım bu meseleyi gizlice:10:

valla ne yalan söyleyim şüphelenirdim benden bulaşmadığına eminsem takibe alırdım adamı hemen gerçi hemen kötü düşünmemek gerek ama ben çok şüpheci bir insanım erkeklerede genel bir güvensizliim var ondanda olabilir .

evet boynundan biraz aşağısı

e bi takibe al bakalim, ama birsey belli etme.. eger o tarz birsey kullanan biri varsa etrafinda yine kullancaktir.. ve esin allah gostermesin oyle bir yoldaysa, yine esine bulasacaktir.. eger konusup sorarsan kendi onunu kendin kesersin.. esin dikkat etmeye baslar, ustune basina.. adami soyup her gun kontrol etmeye baslar missin simdi :9:

Konuyu görünce cevap vermeden edemedim,benimde aynı durum başıma geldi.Geçen akşam yıkanırken dekolte bölgemde simler gördüm,nerden gelmiş ne olmuş bende anlamadım .Rahatsızlığım sebebiyle yaklaşık 5 gündür raporluyum evde dinleniyorum dışarı çıkmadım eve gelen olmadı annem dışında,hadı geldi diylim kimse dekolte bölgeme dokunmadı,annem bi yere dokunmuşsundur sim gelmiştir sonrada göğsünü kaşıdıysan bulaşmıştır dedi,e elimde olurdu dedim o zaman ama yıkamışsındır geçmiştir farketmeden diyor.Evde sim falan yok,hatta simli bir eşyamda yok,bazı ofis eşyalarının üstünde hatta nazarlıklarda bile sim gbi şeyler olabiliyo,eski çalıştığım yerde ofis masasının üstünde duran eşyalardan mavi simler bulaşırdı ama yeni işyerimde yok.yanı en kötüsüne hazırlıklı ol tetikte ol ama bazen öyle şeyler olabiliyki insan akıl sır erdiremiyo.umarım mantıklı bir açıklaması vardır.Ben benimkini bulamadım.

Konuyu görünce cevap vermeden edemedim,benimde aynı durum başıma geldi.Geçen akşam yıkanırken dekolte bölgemde simler gördüm,nerden gelmiş ne olmuş bende anlamadım .Rahatsızlığım sebebiyle yaklaşık 5 gündür raporluyum evde dinleniyorum dışarı çıkmadım eve gelen olmadı annem dışında,hadı geldi diylim kimse dekolte bölgeme dokunmadı,annem bi yere dokunmuşsundur sim gelmiştir sonrada göğsünü kaşıdıysan bulaşmıştır dedi,e elimde olurdu dedim o zaman ama yıkamışsındır geçmiştir farketmeden diyor.Evde sim falan yok,hatta simli bir eşyamda yok,bazı ofis eşyalarının üstünde hatta nazarlıklarda bile sim gbi şeyler olabiliyo,eski çalıştığım yerde ofis masasının üstünde duran eşyalardan mavi simler bulaşırdı ama yeni işyerimde yok.yanı en kötüsüne hazırlıklı ol tetikte ol ama bazen öyle şeyler olabiliyki insan akıl sır erdiremiyo.umarım mantıklı bir açıklaması vardır.Ben benimkini bulamadım.

evet ..bi sim yüzünden hemen kocanın ihanet ettiğini filan düşünme yani!
zaten aldatan adam böyle konularda çok dikkatlidir. aldatmış olsa sim mim bulamazdın bence üstünde

gazino ve pavyonlarda varya basit kadınlar..filmlerde falan görüyoruz ya öyle onlara gidiyorsa kocamın amele olduğunu düşünürüm...simler genelde onlarda olur ya...

Şimdi herşeylerin üzerine sim döküyolar.
Çiçeklere,dekor yastıklara vs vs
Benim nikah şekerim öyle bir simli ki aman yarabbi kaç sene oldu şurdan şuraya koysam heryer sim :27:
Eşin eline davetiye falan filan almış olabilir,adam farketmemiş olabilir.
Güveniyosan sorun etme bu kadar :34:

yazdıklarında anlaşlacağı gibi güvenmiyor........
o yüzden yazmış

Back
X