kocanizla iletisiminiz nasil

Bence sürekli ise bu durum üzücü tabi ki. Ama öyle söylenip etmekle inada bindirebilirsiniz bu konuyu dikkat edin. Çözmek taraftarı iseniz konuşmayı deneyin. Güzel bir dille anlatın. Baktınız olmuyor bir şekilde elinden telefonu bırakmasını gerektirecek bir şeyler isteyin. Hani ona çaktırmadan bu işi başarabilirsiniz.

Ne bileyim;

-Mutfaktan sesleniverin. Kavanoz kapağını açamıyorum diyin, gelsin açsın.
-Dolaptaki şu takıma ulaşamıyorum bi bakar mısın diyin baksın.
-telefonumun şurası bozuldu sen anlarsın diyin ilgilensin.

ay ne bileyim bu tarz şeyler:KK48: Umarım anlatabilmişimdir : )

Ben bazen elinden alıyorum. Çünkü akşama kadar birbirimizi görmüyoruz. Birbirimize ihtiyacımız oluyor. Boş şeylerle vakit geçirmek dogru olmaz, bu günlerimiz geri gelmeyecek. Evlenmeden önce de zaten bu konuları konuştuğumuz için dert etmiyorum. Ben dalarsam o da beni uyarıyor.

selamlar. esim 2 senelik esim. 11 yilliksa sevgilim. biz birbirmizi cok severek evlendik ve hala seviyoruz. ancak eve geldigi zaman son zamanlarda aksamlari instagrama bi giriyo arada bakiyorum napiyo diye surekli video izliyo. okadar skiliyormki. bugun biraz once kavga ettik. salonda instagramda dolasiyo. en sonunda geldim olay cikardim. sizin iliskinz nsl. evlilikler gercekten bi sure sonra bukadar monotonlasiyormu
Acıkcası akşamları cocukların ödevlerinden birbirimizle sohbet edecek vakit bulamıoz sonra bi bakıom saat 11 olmus🤷yatıyoruz hemen ardından.hayat şartları sanırım

İsten gelen insan yorgun oluyor, kafasını dinlemek istiyor,sizi eglendirmesini beklemeyin,her gun ayni evde olmakla sevgili olmak farkli , onemli bisiler varsa konusuruz yemek yeriz ,hamileyim genel gidişi konusuruz ya tv ye oyle bakariz ya telefona bakariz ya da esim uyur, bazen omzuna yatarim ayni intagrama bakariz bos bos arada sohbet ,cok kasip kavga etmeyin boşuna

Biz pubg oynuyoruz her akşam. Birimizin hatası yüzünden ölünce tartışıp tekrar oynuyoruz.

bazen insan kafasını dinleyebileceği kendine ait bir alan olsun istiyor mesela ben işten eve geldiğimde bi yarım saat kadar oyun oynarım telefonda öyle başlarım ev hayatına başka türlü kafamı dağıtamıyorum eşimde video izler telefondan bazen 1 saati buluyor ama çoğunlukla izlediği şeyleri bana da gönderir beraber yorumlarız ama arada tele gömülüp kopup gittiği de olur bu yorgunluk durumuna göre değişiyor
eğer eşiniz durumu çoğunlukla abartıyorsa olayın içine dahil olmaya çalışın aslında burda böyle sorular soruyoruz ama eşinizi en iyi siz tanırsınız burda birisinin vereceği tavsiye çok çok mantıklı olabilir ama eşinizin ya da ilişkinizin karakteri ile uyuşmazsa çok daha büyük sorunlara yol açabilir nasıl davranacağınızı en iyi siz bilirsiniz

Back
X