kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

mrb k.k sevgili üyeleri.. uzun zamandır içime attığım kimseyle paylaşamadığım şeyler var. eşimede çaktırsam hemen alınıp trip atıyor. kocam tam bir ana kuzusu ve artık tahammülüm kalmadı. ailesi hakkında yorum yaptırmıyor, herşeyi yanlış anlıyor, o yanlış anladıkça ben deliriyorum.. hatta bir kaç kez bana küstü.. her akşam annesi ile konuşuyorlar. ben bile bayan olduğum halde ailemi sık aramıyorum ama eşim bence aştı. ailesi sürekli hayatımızda günün özetini veriyoruz onlara. bugün ne yaptık nereye gittik, gitmediysek ne yaptık, kredi kartı borcu faturalar vs sanki evin patronu gibiler bende artık onlar aradıkları zaman mutfakta işim var diye kaçıyorum kocam anlamıyor kaçtığımı :) ben her ailede olduğu gibi sadece karı-koca olarak yaşamak istiyorum üçüncü şahıslardan haz etmiyorum.. heleki eşim için 2. planda olmak beni delirtiyor. birde memleketten uzağız 5 saat eşimde memlekete gitmek istiyor iş bulup anne babası ile yaşamak istiyor... bende karşıyım, aslında evler alt üst ama yeme içme birlikte olacak üst katın mutfağı bile yapılı değil, bir hanım kendi mutfağında olmak eşine hazırlıklar yapmak isterr ama onlarla yapamam malesef :( çocuğumuzda olmadı bi türlü kayın validem ne zaman konuşsak adet oldunmu diyor çıldırıyorumm :( veeee en sinir bozucu olan isee memleketteki eve gittiğimizde kayınvalidemm özel hayatımıza karışıyorrr bu akşam bişey yaptınızmı, (afedersiniz) kaç kez birlikte oldunuz, yatak odamıza dalmasıı.. eşime söylediğimde bana ne güzel işte diyor.. birde kocam annesi ile benim gibi :( saçma gelebilir bunlar fakat çok üzücü, kocam annesine bana nasıl davranırsa onada aynı davranıyor.. gizlimiz olmadığını söyledim size zaten, birde beni nasıl öperse annesinide aynı öpüyor anladınız siz... en son olarakta kayın validem kocama küçük çocuklara yapılan el şakaları yapıyor :( valla kızlar içimi döktüm rahatladım.. size belki saçma gelmiş olabilir fakat anlatmazsam içime ata ata kendimi mahfederdim. bu arada kocamıda çokkk seviyorum. bana dua edin memlekette kocam iş bulamasın şuan gül gibi işi var burda rahatımızda iyi :)

bence eşin tedavi görmeli canım... kesinlikle normal değil. bu bir hastalık.

Ya gerçekten okudum sok oldum Allah korusun aklima hic iyi seyler gelmedi.bir sey sormak istiyorum evlenmeden öncede böyle seyler farkettiniz mi?bu aile ne is yapar yani esinin ailesi nasil bir yaşantilari var hayata bakis acilari nasil?

şaka gibi inan diiicek bişey bulamadım, ben de kendmle ilgili bişeyler yazacaktım bu konuya ama donmuş durumdayım....

hiç ama hiiiiiiç normal değil.

Aynı fıkırdeyım şaka gıbı benımkıde annesıne duskundur ama annesını benı optugu gıbı opse sogurdum ondan:S kayınpederınız yokmu

yazmiyayim yazmiyayim dedim ama artik dayanamadim, bunlar hic normal seyler degil, bunu zaten herkes soylemis. anladigim kadariyla sen de ekonomik ve sosyal ozgurlugu olmayan bir insansin. esinden ayrilinca tutunacagin dalin kalmamis, ona bagimli olmussun. onu sevmenin sebebi de bence onsuz yapamayacak olman. sen de anliyorsun bence, kocana laf kondurmuyorsun cunku onu hayatindan cikarman senin icin artik mumkunati kalmamis birsey gibi hissediyorsun, o yuzden kaynanaya yukluyorsun butun olayi. bunlari da sana hakaret veya kotu soz diye yazmiyorum, bu profile uyuyorsan asagida yazacaklarimi oku diye yaziyorum.
senin yapman gereken sey bu evden cikmak icin kendini hazirlamak olmali. annesiyle kim daha baskin yarisina girmen cok sacma ve asagilayici olur, hep kaybedersin, bunu bil(ama bunu surdurerek yasayadabilirsin, cok ama cok yorulacaksin bunu secersen). anneyle uzlasip bu olaylarin icine girip normallestirmek de senin kendi kisiligini, benligini kaybetmene sebep olur, bunu da aklinda tut. eger issizsen hemen is bulmaya bak ve calis. buradan cikis yolun sadece ama sadece kendi ayaginin ustunde durmana bagli. esine olan sevgini sorgula ve eger gercekten yukarida bahsettigim olay dogruysa kendin icin bir karar ver. ya orada kalip sonu olmayan bu sapikligin icinde kendini kaybedersin, ya da kendini kurtarirsin. ve inan bana, kendini kaybettikten sonra baska hicbir seyin onemi yok. en onemlisi kendi ayaklarinin ustunde durabilmen, cunku yaslandigin daglar karla kapliymis.

bu sorunu artık aştık eşimle hatta açıklamamı yapmıştım buraya. artık eskisi gibi değil annesi ile. bana inanan var inanmayan var yinede yorumlar için teşekkürler. Allah şahidimki gerçekten eşim düzeldi yalanı bende sevmem yalan söylesem elime hiçbirşey geçmez zaten.. eşimin düzeldiği konuya gelince öpme olayı tamamen bitti ama anne kuzuluğuna halen devam ediyor iyide kötüde olsa laf söyletmiyor ailesine, onda hiç kimse birşey yapamaz elbette, ama öpme olayını artık bitirmek istiyorum arkadaşlar aynı konu canımı sıkıyor çünkü o sorunu artık bitirdik.. sizlerden ricam yorumlarınız olursa asıl konum olan ''ana kuzuluğu'' hakkında olmasını rica ediyorum. Allah gönlümüze göre versin herşeyi...

benim esim oyle e10 gundur annesini aramiyodu ama simdi her gun ariyoo ben soz sorsam bana cevab vermez amma annesine kosa kosa gider soyler az qalsin cildiracam yaa:4:

senin yazdikilarini okurken sanki ben yazmisim gibi benim kocam anne kuzusu cok deyilde bi ara hic annesini aramiyo bi bakiyosun her gun ariyo hep soruyorum benimi cok seviyosun yoksa annenimi? beni diyo kaynanam yataq odasina girmek meselesi bizdede var bi sabah yatiyorduq bizde qaliyodu birden kapini acib girdi yataq odasina qiciq oluyorum nefret ediyorum kaynanama hep ogluna karsi dolduruyor beni :47::47::47:

Canım seni cok iyi anlıyorum bizde başta öyleydik evlendgmzn sabahı 10kere aradı balayında sürekli 2saate bir arası evlendkten kısa bir sonra sehir dısında yasamaya başladık iyice kafayı yedi sürekli aramaya basladı kocamı arasa mutlaka benide ister eeww naptınız bugn die sormaya baslardı bi kac kere söyle die anlattım baktm kolumda gidiyo iyice cozuttu herseye dahil olmak istiyo zaten cahil dogum günümde gece 12de aradı ee naptınız bugn die kafam attı hiç bişi yapmadık dedim sevgililer gününde aradı gece1 eee nnaptınızdie gene delirdim hiç dedim hayır sonra herkese gidip anlatıyo oglumla gece napıyosunuza getiriyodu konuyu delrdim ben kapalıyım dayısı aradı sacını boyamışın hayırlı olsun sie cinnet gecirdim kocamda ne varki dayım deyince cıldırdım baktım olacagı yok araya cok mesafe koydum bir iki böyle sert cıktım laf arasındada giç hoşlanmam sorulmasından dedim amaaan daha bir sürü sacma aapan sey artık soramıyo

vallahi benim eşim annesi üç gün tuvalete gitme dese gitmez aslında sindirim sistemi çok iyidir ama :) anne dedi yaa

Back
X