kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

şuan çıkmam gerek yarına kadar giremem. bana kızanlar var malesef ya ben kendimi anlatamıyorum yada yanlış anlaşılıyorum konu çokk abartılı oldu malesef kocam düzelecek arkadaşlar konuştum hallettim.. tekrar olduğunda sapık olup olmaması kanısına varırım.. ana kuzuluğuna gelincede bu konuda destek beklerdim ama direkt diğer konuya odaklanıldı. normal olmadığını biliyorum normalde karşılamıyorum asla ama hallettim.. neyse ilginize teşekkürler.. iyi ve mutlu akşamlar sizlere Allah hepimizin dertlerinin dermanını verir inşallah..

şuan çıkmam gerek yarına kadar giremem. bana kızanlar var malesef ya ben kendimi anlatamıyorum yada yanlış anlaşılıyorum konu çokk abartılı oldu malesef kocam düzelecek arkadaşlar konuştum hallettim.. tekrar olduğunda sapık olup olmaması kanısına varırım.. ana kuzuluğuna gelincede bu konuda destek beklerdim ama direkt diğer konuya odaklanıldı. normal olmadığını biliyorum normalde karşılamıyorum asla ama hallettim.. neyse ilginize teşekkürler.. iyi ve mutlu akşamlar sizlere Allah hepimizin dertlerinin dermanını verir inşallah..

anne kuzuluğu normalde ondan diğer konuya odaklandım ben.. anne kuzusu dediğimizz anne sözünden çıkmayan demektir. ama bu kadarını beklemiyodum şahsen.. inşallah düzelir bilemicem :53::34:

Annesini beni optüğü gibi opuyor sozunden sonra
hangisine odaklanmamızı isterdin acaba?
Ayrıca bugun acılan bir konu için çok çabuk halletmişsin..
Keşke bu halletme işinde diğer kadınlar da senın kadar hızlı olabılse..

ee düzelmezse ne olacak boşanacakmısın
bence hayır ...
o yüzden sen fikir isteme olduğu kadar mutlu olmaya çalış

Seni öptüğü gibi annesini öpüyor...

Kadın yatak odanıza dalıyor, cinsel hayatınızı soruyor...

İlk gece yardım için yanınızda olmak istemiş...

:53:

veya bu gün az olmuş hadi kalkın tekrar yapın mı diyor muhabbete bak akıl tutulması yaşıyorum:53:

Cevap veriyor bide kocası...

Odaklandığımız konunun yanında diğer anne kuzuluğu konusu o kadar masum kalıyor ki. Yanlış konuya odaklandığımızı söylüyorsunuz ama öncelikleriniz sizi ilgilendirir tabii... Şahsen markette yaptığım alışverişe karışan kaynanaya en fazla kızarım hadi bilemedin nefret ederim. Ama annesinin dudağına yapışan bir kocayı daha ömrü billah midem kaldırmaz dakkasında ben, ben olmaktan çıkarım. Ama dediğim gibi herkesin kendi önceliği.

Son düzenleme:
az önce 12 yasindaki kücük oglumun yanina gittim annem bi dudak ver die:1: Oda yanagini uzatti rujum bulasmasin die temkinli bide:1:

odada bize bakan 16 yasindaki oglumda aynen sÖyle dedi: anne sansini babamla denesen:52:

tabi bunu yari türkce yari almanca söyledi ozaman dahada komik oldu:1: dicem oki bu yasta cocuklar bile bunun olmuycanin farkinda...

gerci cokta üstüne varilmasin konu acan arkadasin..Maksadini asan cümleler kurmusta olabilir:19:

az önce 12 yasindaki kücük oglumun yanina gittim annem bi dudak ver die:1: Oda yanagini uzatti rujum bulasmasin die temkinli bide:1:

odada bize bakan 16 yasindaki oglumda aynen sÖyle dedi: anne sansini babamla denesen:52:

benim oğluşlar daha 2.5 yaşında bazen öperken dudaklarına rast geliyor da ikisi birden dudaktan öpülmez,yanaktan öp diyorlar..

bu herşeyden önce eğitim işidir.koskoca adam uzun olmamak şartıyla bile olsa anası tarafından dudağından öpülmez.

Son düzenleme:
aslında kayınvalidem biraz cahil, hep herşeyde kendini önde tutmak istiyor eşime bir nedenle kızsam hemen soruyor ne oldu falan filan araştırıyor. kocamda biraz öyle yetişmiş aslında kocamda sorun yok ailesinin yetiştirme tarzında sorun var sizede dedim ya babanneside babasına soruyormuş ama kocamın annesi normal karşılamış ki demekki kendiside öyle. ben sevmiyorum fazla bize burunlarını sokmalarını.. sizlerde kendi sorunlarınızı yazın varsa içim ferah olsun karamsarlıktan simsiyah oldum. ayrıca derdimi dinlediğiniz için ve verdiğiniz fikirlerden dolayı çokk teşekkür ederim. bir mesaj gördüm ama bulamadım yoğunluktan. benim 2 üyeliğim var bunu dertleşmek için açmıştım. bir üyede bahsetmiş kayın validesinden yatak odasına dalmasından. bende yeni üyelikten yazmak istedim öbür üyeliğimle akşam eşim varken bazen yeni konulara bakıyorum..

ben de anlatım tarzı tanıdık geldi diye düşünmüştüm.demek 2. üyelikmiş.:31:2.üyelik ceza sebebidir:34:

son günlerdeki açılan konulardan sonra hiç inandırıcı gelmiyor nedense:50:

kayın validem öptürmek istemiyor gülüyor kafasını çeviriyor ama kocam inat yapıyor.. benim endişem çocuğumuz olursa kendisine çeker anne dedirtir. bundan korkuyorum ama bi yandanda çocuk olsa eşim aile babası olduğunu anlar ve daha çok bizi benimser diyede düşünüyorum. ah bi olgunlaşsa kafam karışık :S

senin kocan sorunlu kayınvalide değil....çünkü eşin izin veriyor .....bir süre çocuk yapma.......büyük bir ihtimalle çocuklu boşanırsın

üniversitede öğrenciyim,annemlerin yanına tatilde gidince,çok özlemişim annemi bir sarıldım öptüm,

dudağım annemin dudağının kenarına degdi,ben utandım ya annem o benim tamam hemde aynı cinsiz ama yok yokkk

normal değil bu işler

hakan uralda kızını asansörde öpmüştü,o benim kızım tribine girmişti

kızınsa yanağından öp,iğrençççç

Biz değil, sen yanlış konuya odaklanmışsın canım. Keşke eşin sadece ana kuzusu olsa idi.
Hayatta sana destek olacak bir ailen olmayabilir ama bu senin herşeyi kabulleneceğin anlamına gelmez. Ölç biç tart, eşimi seviyorum o da beni diyerek olaylara gözlerini kapama.
Şimdi gözlerini kaparsan, yarın öbür gün bir evladın olur o zaman onu nereye kaçıracağını şaşırırsın. Üzüldüm durumuna.

bence annesine buna yapan yarın bir gün kız evladına neler yapar birde bunu düşün istersen o sapık ruhlu insandan kurtul bir an önce sonradan daha üzüleceğin şeyler yaşama da sinilerim zıpladı şu an :20:

üniversitede öğrenciyim,annemlerin yanına tatilde gidince,çok özlemişim annemi bir sarıldım öptüm,

dudağım annemin dudağının kenarına degdi,ben utandım ya annem o benim tamam hemde aynı cinsiz ama yok yokkk

normal değil bu işler

hakan uralda kızını asansörde öpmüştü,o benim kızım tribine girmişti

kızınsa yanağından öp,iğrençççç

Evet iğrenç bir görüntüydü...

Yarım akıllılar birde sosyal alemde paylaşmışlar, çok matah bir şey yapmışlar gibi...

Konuyu açan eşimin annesinden soğudum diyor, ben anasının dudişlerine yapışan kocadan dakka da soğurdum herhalde...

Bir de maçın skorunu soruyormuş :52: :53:

Hallettin mi?:53:

Tekrar oldugunda sapık olup olmadıgı kanısına varacaksın, daha düşüneceksin yani ???

Sen zaten en baştan böyle bir ilişkiyi kabullenmişsin.

Ne diyelim sapkın ilişkinizde size mutluluklar dileyelim...

Böyle şipşak halletmene bi sevindik ki.
Keşke her konu böyle hemencecik sonuca bağlansa , çözülüverse
Hatta her konu sahibi aslında durumu abarttığını farketse de hiç sorun kalmasa , hayat bayram olsa.
Ne diyeyim hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Back
X