kocası atarlı olanlar parmak kaldırsın!

viole

viole
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
3.344
32
158
kızlar eşimin beni çok sevdiğini çok iyi biliyorum ama bazen öyle kırıcı oluyo ki tam içime bişey oturuyo.. sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyor.. benim onu sevmediğimi düşünüyo bazen kii ben sevdiğimi çok iyi gösterdiğime inanıyorum bi kere zaten balık burcuyum romantik biriyimdir.. bu sanırım şu anda ayrı şehirlerde yaşadığımız için oluyo o yüzden öyle düşünüyo ben napıcam bi akıl verin bana :31::31::31:

mesela eskiden beni hiç kıskanmazdı şimdi her şeyimi kıskanıyo napçamı şaşırıyorum artık araya uzakluk girince olay da büyüyo toplamamız zor oluyo.. bir anda sinirleniyo göklere çıkıyo çok kırıcı laflar söylüyo ne diceğimi bilemiyorum olayı büyütmek de istemiyorum alttan alıyorum acaba yalnış mı yapıyorum ben :18:

kızlar eşimin beni çok sevdiğini çok iyi biliyorum ama bazen öyle kırıcı oluyo ki tam içime bişey oturuyo.. sonra hiç bişey olmamış gibi davranıyor.. benim onu sevmediğimi düşünüyo bazen kii ben sevdiğimi çok iyi gösterdiğime inanıyorum bi kere zaten balık burcuyum romantik biriyimdir.. bu sanırım şu anda ayrı şehirlerde yaşadığımız için oluyo o yüzden öyle düşünüyo ben napıcam bi akıl verin bana :31::31::31:

benim kocamda beni çok kırar ama yine suçlu ben olurum, güya sebeb benim. sevgi konusunda takıntı yok, umrundada değildir zaten. bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan adamın umrunda bile değil. gelelim oaraya diyorum umursamıyor bile.sen yine iyisin en azından ilgi bekleyen bi kocan var.. bizde oda yok ne ilgi bekler ne de gösterir.

benim kocamda beni çok kırar ama yine suçlu ben olurum, güya sebeb benim. sevgi konusunda takıntı yok, umrundada değildir zaten. bizde ayrı şehirlerdeyiz şuan adamın umrunda bile değil. gelelim oaraya diyorum umursamıyor bile.sen yine iyisin en azından ilgi bekleyen bi kocan var.. bizde oda yok ne ilgi bekler ne de gösterir.
uzaklık çok etkiliyo sanırım ben de buraya geldikten sonra bu hale geldik gerçi geçen sene daha zor zamanlarımız olmuştu bu sene yine iyi hallerimiz ama biraz anlayış bekliyorum ben tek başıma ayakta durruyorum burda.. ona göre çok normal ne var ki durumunda diyo...
benimki ilgi manyağıdır hep öyleydi ben öğretmenim atamam olunca ayrı şehirlere düştük.. ilgimi gösteremiyorum diye oluyo bütün bunlar biliyorum ama nasıl benim sevgimden şüphe duyar idrak edemiyorum.. beni yeterince sevmediğini düşünüyorum diyo..:47: aklıma kötü şeyler geliyo diyo..:47: normalde asla kıskanmazdı ne arkadaşlarımı ne kıyafetlerimi ne gezdiğim yerleri.. şimdi kıyafetlerim hariç diğerlerini deli gibi kıskanıyo beni böyle alıştırmadığı için bana da garip geliyo ben nasıl sevgimi göstersem daha bilemiyorum ki.. :26:

Back
X