Benim Kocam da başak burcu küsme huyu vardır ama abartılı değildir küstugunde önce hiç orali olmam baktım hala barismiyo sokulurum yanına ama bazende tam tersi kendi gelene kdar konuşmam yani Nabza göre şerbet canim
Benim Kocam da başak burcu küsme huyu vardır ama abartılı değildir küstugunde önce hiç orali olmam baktım hala barismiyo sokulurum yanına ama bazende tam tersi kendi gelene kdar konuşmam yani Nabza göre şerbet canim
başak burcu erkeği = küsme ve intikam. benimki de küser. nişanlıyken o da aramazdı ben de aramazdım. ama evliyken iş değişti, bu defa da ben barışmak istedim, o burnunu dikti. çok çekilmez oluyorlar ya. anca süresini kısaltmaya çalışıyorum küslüğünün. bir de küsünce başka odada yatar yemek yemez... en güzeli, karşımızdakinin huyunu bilip damarına basmamak ama bazen de olmayacak şeye olmayacak tepki veriyor o zaman güzel bi kavga ediyoruz ben de konuşmuyorum.
bazen de diyorum ki senin arada kavga etmeye ihtiyacın var. etmeden rahatlayamıyorsun.
bende başak burcuyum eşimde başak. bana da gına geldi artık bu küskünlüklerden. onda küsme huyu yoktu ama körle yatan şaşı kalkar misali benden huy edindi, şimdi benden çok küsüyor.
Valla benim sevgilimde başak burcu nasıl istikrarlı küsüyor anlatamam. Sonra hemen soğuyor. Napacam bilmiyorum. O öyle yapınca bende huyuna gidip poh pohluyorum biraz kanına girip sokulunca çoook az da olsa yumuşuyor gibi gibi varsa başka yollar bekliyorum :)
esimde basak burcu bende ilk baslarda ben hep alttan alırdım simdi küstügünde bende küsüyorum yanında oturmuyorum o geliyor barısmak icin bunlara yüz verince tepemize cıkıyolar :)