Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocamda problem heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yaa neden kullanıyo ki bonzai bu bildiğin zehir hemen bırakmalı çocuk meselesi şöyle dursun çok ciddi sağlık problemleri yaşayabilir![]()
Canim hikayemi anlatim ben 3 bucuk sene evliyim dokdora gitme imkanim yok cunki daha benim kimligimi yapmadilar ben kendimden suphem yok 28 gunde adet olyom kocamla ilk evlendigimde bilmiyordum o seyi kullandigini .....
1 seneden ovrendim neyse ben yine kendimi sucluyordum diyordum bende sorun icir kurunu kullandim sonra sogan kuru sonra ovulasyon test aldim onu denedim yumurtlamam olyo ama bi turlu hamile kalmiyorum....her au umutlandim ama olmadi diyordum allah bi gun verir bana bu bucizeyi herkes soryordu ben diyordum daha erken sorduklari zamn hep agliyordum 3 seneden kaynim evlendi karisi istemiyordu ama o ay hamile kaldi ben duydugumda coook agladim aglamam benim o istemedi oldu ben istiyorum olmadi kocam ondan sonra brakmayi karar verdi brakdi 5 aydir icmiyor ben iliskiden sonra her seferinde ayagimi kaldirip icine oamuk dıkyordum cikmasin diye onun soermi olmadi yine olmadi dedimki acaba kocamdanmi onun spermisine zarar verdimi o sey ....neyse intr arasdirdim meryem suresini okudum gerci arapca bilmiyorum ama intr okunudunu aldim her gun okudum ve susma orucu var o surede 3 gun susma orucu bile tutdum kursnin mealini ilk sayfadan okumaya basldim okudum allahdan umudumu kesmiyorum ama o ay yine adet oldum artik baska ne varsa yaparim yeterki cocugum olsun kocama diyorum hastaneye git o tm diyor gitmiyor korkyor heralde
kesin ve tam olarak bıraktı mı ? muhakkak bırakmalı o bildiğin uyuşturucu.. içinde türlü türlü zehir var fare zehirine varana kadar... yumurtlaman oluyorsa bu zamana kadar büyük ihtimale hamile kalmış olurdun büyük ihtimal eşiinde sıkıntı olabilir sen onu ikna edip doktora götür hatta sadece sperm testi değil kullandığı o zehirden dolayı genel sağlık kontrolü için gitmeli muhakkak..tabii yine de her ihtimale karşı sen de bir kontrole gidip muayene ve hormon testi yaptırsan daha iyi olur inşallah Allah gönlüne göre verir, evlatsızlıkla da evladın hayırsızıyla da sınamasın Rabbim bizi çok zor.. tabii en önemlsi de duaya devam...![]()
AMIN huzursesi canim kesin dememem ama evde cok zaman geciryor onu allha havale edyorum ben kocama dokdora git dedigimde kizyo bana diyor sen benim adimi kisirami cikartacan brakdim oşde iyilesir zamanla olur diyor ben ona diyorum bonzai zehirdir intr okuyorum kocam diyorki tabi icen herkes okusun braksin diye oyle yazyorlar diyor ......heralde tek benim kocam oyle cunki yazanda yok bana allah isteyen herkese nasin etsin