Kocası odun olanlar nasıl başediyorsunuz?

zeynepranasmummy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
152
0
296
Adana
ASLINDA BU YAZIYI YAZARKEN UTANIYORUM:) AMA MESELE ŞU Kİ BENİM EŞİM İYİDİR HOŞTUR AMA Bİ DERDİM VAR... BANA DEĞERLİ HEDİYELER ALMAZ HEP MANTIKÇIDIR HEP MANTIK... AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATIR.. PARA BİRİKTİRİR BENİM ÇALIŞMAMI BU YÜZDEN DESTEKLER... YANİ AMAN AŞKIM NE İSTER ONA NE YAPSAM NE ETSEM NE ALSAM PEK düşünmez bu da beni mutsuz eder.. bir ara başının etini yedim bana altın vs almıyosun kıymet vermiyosun diye sonra bana 2000 tl hesabıma yatırmış sen ne istersen onu al ben bilmiyorum diye... ben de aldm çatır çatır harcadm:)) ben ara sıra başına kakcam da bana özel bşyler alacak ... bazen istemiyorum onu sırf bana böyle davrandğı, ara sıra jestler yapmadğı için.. acaba beni çok sevmiyormu diyorum kendi kendime.. benim istediğim şey duygusallığın biraz fazlası sanırım.. coook sevilmek istiyorum napiyim ne dersiniz?

neden eşine inanmıyosun ki

adam belli ki anlamıyor bu ziynet alma işinden

zaten sana istediğini al diyede 2 bin lira vermiş

bence anlattıkların eşine odun demek için pek yeterli değil, kafasına kakılcak bişeyde yok bence

ayrıca sana verdiği kıymeti aldığı altınlardan mı anlıcaksın

eşin hakan uzansa bilemicem tabii
:27::27:

Son düzenleme:
ASLINDA BU YAZIYI YAZARKEN UTANIYORUM:) AMA MESELE ŞU Kİ BENİM EŞİM İYİDİR HOŞTUR AMA Bİ DERDİM VAR... BANA DEĞERLİ HEDİYELER ALMAZ HEP MANTIKÇIDIR HEP MANTIK... AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATIR.. PARA BİRİKTİRİR BENİM ÇALIŞMAMI BU YÜZDEN DESTEKLER... YANİ AMAN AŞKIM NE İSTER ONA NE YAPSAM NE ETSEM NE ALSAM PEK düşünmez bu da beni mutsuz eder.. bir ara başının etini yedim bana altın vs almıyosun kıymet vermiyosun diye sonra bana 2000 tl hesabıma yatırmış sen ne istersen onu al ben bilmiyorum diye... ben de aldm çatır çatır harcadm:)) ben ara sıra başına kakcam da bana özel bşyler alacak ... bazen istemiyorum onu sırf bana böyle davrandğı, ara sıra jestler yapmadğı için.. acaba beni çok sevmiyormu diyorum kendi kendime.. benim istediğim şey duygusallığın biraz fazlası sanırım.. coook sevilmek istiyorum napiyim ne dersiniz?

kocanın kıymetini bil ve yok yere dırdır etme bence sonra pişman olursun.

arkadaslar öncelikle teşekkür ederim cevap yazdgnz için, romantik olmasını çok isterdim ve ben de daha özel davranırdım o zaman kendisine... evlendiğimiz ilk 3 4 ay ona çook değer verdiğimi gösterecek şekilde davrandım sonra baktım o hep aynı yavaş yavaş bıraktım fazla ilgilenmeyi....Allahtan evlilik öncesi kendini cok farklı gösteren biri değildi. ama ne bileyim ben hep ilklerimi el ele gezip tozmayı bile kısacası tüm hayallerimi evleneceğim kişiyle yaşamak adına erkek arkadaş edinmemiştim kendime.. durum böyle olunca çok romantik bir evlilik istiyo insan... eşim 5 yaş büyük benden bunun da etkisi var... ben de suan duruldum cok beklentiye girmemeye çalışıyorum yoksa mutsuz oluyorum...

elele tutuşmanın romantizmle ilgisi yok bence. sahiplenme göstergesidir. benim eşim de hiç romantik bi insan değildir. işin iyi tarafı bende değilim. hoşlanmam da zaten öyle şeylerden. hediye, çiçek vs.. ama istediğim bişey varsa söylerim bak şu saat çok güzelmiş, doğum günüm yaklaşıyo aklında bulunsun diye:37: ama dışarda hep elele dolaşırız.

ay bu çiçek olayı beni bayılttı, en sonunda alma artık dedim açık açık, neden çiçekçiden gayet kolaylıkla alıverilen bi ot sevgi göstergesi olsun ki, çiçeği kendi yetiştirmiş olsa neyse:27::27:

bence önemli olan karşılıklı konuşabilmek sohbet edebilmek, beraber gülebilmek, ama biz hep türk film ve dizileriyle büyüdüğümüzden evlenince, anaaaa evlilik öyle bişey değilmiş kııı diye kala kalıyoruz
:1::1:

elele tutuşmanın romantizmle ilgisi yok bence. sahiplenme göstergesidir. benim eşim de hiç romantik bi insan değildir. işin iyi tarafı bende değilim. hoşlanmam da zaten öyle şeylerden. hediye, çiçek vs.. ama istediğim bişey varsa söylerim bak şu saat çok güzelmiş, doğum günüm yaklaşıyo aklında bulunsun diye:37: ama dışarda hep elele dolaşırız.

biz dışarda pek elele dolaşamıyoruz bunun bi nedeni kocacımın dışarda böyle şeylerden çekinmesi belki biraz utangaçlık denebilir... şuan küççücük bi ilçede yaşıyoruz ve dolaşacak yer de yok... alışverişe nadiren beraber çıkarız alışveriş yerlerinde benim irdeleyerek saatler harcamam onu pek sıkar.. geriye ne kaldı anca ilçeye ara sıra gidip gelenlere ısmarlayacağı çiçek olur onu da ben istemem... o kendisi içinden gelip bana adasın istiyorum vaktini, düşüncesini.. ya hani habersiz yapılan şeylerin kıymeti büyüktür ya... anlatabiliyor muyum derdimi...

benim kocamın aynısııııı aynı hemde sadec benim eşim çok para biriktiremez yer :D:D ben ilk evlendiğimizde bu yüzden kavga ettım neden sürpriz yapmıyorsun bana dıye ve ısrarlı sekilde sorun olmustu odunlugu hayatımızda baktım olmuyo beklentimi azalttım en aza indircek kadar çok üzülsemde azalttım şimdi alıştım ben ona süüppis yapıyorum utanıyo
aşkım romantik ol deyince "AHMET ARİF HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM" i okuyo bana tek bildiği şiir :27::27::27:
benim eşim romantik deil ama çok komik bu kapatıyo sanki ilgi sorunu eskisi kadar yaşamıyoruz

kendını bunun ıcın bu kadar yıpratma senden başkasına para harcamıyorsa parasını carcur etmıyorsa gelecegınız ıcın bırıktırıyorsa bu da senı dusundugu ıcındır pahalı hedıyeler cıcekler asla sevgı gostergesı olamaz kımı zamn bıze anlayışla yaklaşması ıcten gulumsemesı gozlerımıze bakması yetmezmı romantık bırısınız anladıgım kadarıyla ama bunu dusunup kendını yıpratma sonra bu evlılıgıne sorun olarak yansır yapma allah agız tadı versın

bana öyle geliyo sence de değil mi?

aslında doğru diyosun, 5 sevgi dili varmış, ama göreceli işte insandan insana değişir

(1) Onay sözleri
(2) Nitelikli beraberlik
(3) Hizmet davranışları
(4) Hediye alma
(5) Fiziksel temas

eşimle bu testi yaptık ikimizde de 1. sırada hizmet davranışları var, nolcek şimdi, ikimizde gündelikçiye aşık olcaz sanırıım

Son düzenleme:
kendını bunun ıcın bu kadar yıpratma senden başkasına para harcamıyorsa parasını carcur etmıyorsa gelecegınız ıcın bırıktırıyorsa bu da senı dusundugu ıcındır pahalı hedıyeler cıcekler asla sevgı gostergesı olamaz kımı zamn bıze anlayışla yaklaşması ıcten gulumsemesı gozlerımıze bakması yetmezmı romantık bırısınız anladıgım kadarıyla ama bunu dusunup kendını yıpratma sonra bu evlılıgıne sorun olarak yansır yapma allah agız tadı versın

teşekkür ederim beni anlamışsınız, ne bileyim, hani eşim dışında arkadaş yada ailemden çook beklentiye girmemeye calışan biriyim ve şuan evliliğimin 4. yılı bitmek üzere iken yavaş yavaş alışıyorum bu duruma... Allah hepimize ağız tadı versin huzur versin...

aslında doğru diyosun, 5 sevgi dili varmış, ama göreceli işte insandan insana değişir

(1) Onay sözleri
(2) Nitelikli beraberlik
(3) Hizmet davranışları
(4) Hediye alma
(5) Fiziksel temas

eşimle bu testi yaptık ikimizde de 1. sırada hizmet davranışları var, nolcek şimdi, ikimizde gündelikçiye aşık olcaz sanırıım
erkekler ilk başta hizmet bekliyorlar kesinlikle=)

benim kocamın aynısııııı aynı hemde sadec benim eşim çok para biriktiremez yer :D:D ben ilk evlendiğimizde bu yüzden kavga ettım neden sürpriz yapmıyorsun bana dıye ve ısrarlı sekilde sorun olmustu odunlugu hayatımızda baktım olmuyo beklentimi azalttım en aza indircek kadar çok üzülsemde azalttım şimdi alıştım ben ona süüppis yapıyorum utanıyo
aşkım romantik ol deyince "AHMET ARİF HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİM" i okuyo bana tek bildiği şiir :27::27::27:
benim eşim romantik deil ama çok komik bu kapatıyo sanki ilgi sorunu eskisi kadar yaşamıyoruz

ben de ara sıra utandırıyorum ama değişmiyo ki:)) süpriz yapmıştım bir sevgililer gününde taa diyarbakırdan ankaraya hediye alıp yolladım ama o bana bi çiçek bile yollamadı.. cok sinir oldum cok kırıldım cok üzüldümmm.. hem de hamileydim ve ilk görev yerim old. için çalışıyordum orada.. zor günler ama geçti gitti.. şimdi daha iyiyim ben en azından alıştık bazı şeylere:))

belli ki yapı meselesi, bunun sevgiyle ilgisi yok.. sevginin ölçütü maddiyat ya da romantiklik olamaz ki zaten.. bazısı da vardır ki değerli hediyelere boğar daha ne istiyorsun der.. böyle şeyleri büyütmemek lazım derim:80:

ben de ara sıra utandırıyorum ama değişmiyo ki:)) süpriz yapmıştım bir sevgililer gününde taa diyarbakırdan ankaraya hediye alıp yolladım ama o bana bi çiçek bile yollamadı.. cok sinir oldum cok kırıldım cok üzüldümmm.. hem de hamileydim ve ilk görev yerim old. için çalışıyordum orada.. zor günler ama geçti gitti.. şimdi daha iyiyim ben en azından alıştık bazı şeylere:))

işte yine sen fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsun bende sen gıbı eşimi bekledım evlenene kadar aramızda 4 yaş var ama karşımdakı bu konularda tam bir odun
benim eşim almaz ama carsıda gezer benle istediğime yok demez saolsun paramız yoksa cıkmaz kı se bişey seversin alamam der çok şükür bunları yapıyo ama beklentini minimuma indirmelisin :( zor ama care bu sankı

Back
X