kocası uykucu olan hanım varmı

Bırde Çok uyku vıtamın eksıklıĞındende olabılır hanımlar
ne kadarda yorulsa ınsan her gÜn erken uyurmu yaw
ah Şu erkekler ahhh

ben kendi kocami bas taci yapiyim ozaman..

bende cok sikayet ederdim bu uyku konusunda.. ama benimki genelde pazar gec uyandigi icin pazar gecesi gec uyuyup sabah erken kalkmissa isten sonra uyuya kalir koltukta 6-7gibi.. ertesi gune kadar alir uykusunu

daha sonra bir hafta rahatiz. ertesi pazar- pazartesi ye kadar =)

bende tam tersi cok cok dayanikliyim uykuya, fazlasiyla. bunada sukur neler varmis Allah sabir versin kizlar.

ben eşimden daha çok uyurum :) ne yapıym o benim kadar yorulmuyo işte film izlerken özellikle uyuya kalırım heleki bide alt yazılıysa tamam eşim sinir olur yalnız film izlemeyi sevmez çünkiboshayallersmile

Mızmız bizde de durumlar aynı( ama görüyorum ki hamile kalmışsın hayırlı ugurluolsun. darısı başıma:) 1 yıl önce bebişimi kaybettim. uyku sevgısı yuzunden cınsellık yok bebiş halıyle ayda bır/iki yapılanla olmuyor aşılama yaptırcaz galıba

Nasıl bu kadar uyuyor eşleriniz şaştımboshayallersmile
benim eşimde hiç uyumuyor,gece yarılarına kadar,hatta sabahlara kadar oturuyoruz,sabah erkenden de kalkıyor..tabii ben kalkamıyorum.
O enerjisi hç bitmiyor,bir acayiplik var benimkinde :bbo:

Aynı benımkı de boyle ama ben de uykucuyum o yuzden pek sıkayetcı degılım ama bazen uyuyakalma saatlerımız farklı oluyo bırbırımızın yuzunu goremıyoruz kaydirigubbakcemile3

arkadaslar aranızda yeniyim ve eşim uykusunu alamıyor sabah işe ve akşamda kursa gdiyorr çok yoruluyor uykusunu alamıyor uykusunu alması için ne yapması gerekiyor yardım edin lütfen çokkkk üzlüyorummmm yardımlarınızı bekliyorumm

Kızınızla neden tek başınıza ilgileniyorsunuz?
Yemekten sonra siz masayı topalrken, eşiniz kızınızla oynasın. Siz işinizi bitirince de hep birlikte oynayın.
Adam tv karşısında sizin yanına gelmenizi beklerken sızıyordur sıkıntıdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…