• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasi varken kocaya kacmis

Bizim mahallede birkere oldu bu olay. Adamlar kirve idi. Kirve kirve ile kardeş gibi olurmuş onlarda adet öyleymiş. Ben karadenizliyim çok bilmiyorum ama kız alıp verme bile olmazmış diyorlar. Neyse vu yüzden çok içli dışlı lar.

Kirvenin biri çok yakışıklı idi karısı ise yani güzellik görecelidir ama bu adam nasıl evlendi ya bu kadınla derdi herkes.

Diğer kirve normal karı koca öyle ahım şahım değil ama elleri yüzleri düzgün insanlar. 2 şerde çocukları var.

Sem birgün kirve eve gel yakışıklı kirve ile karısını bas.
ne karıştı mahalle ben daha küçüktüm benim kulağıma kadar bukadar ayrıntı geldiyse.

Sonra bu adam napiyim çocuklarım anasızmı kaldın dedi. Karısı ve çocuklarını alıp başka bir ile taşındı.

Bunu gibi bir hikaye daha var hatta bildiğim yine.

Olabiliyor yani. De ev hayatı nasıl devam eder bu olaydan sonra o u bilemem

erkeklerin böyle bir olayı affetmesi çok sık görülmeyen bir şey mutlaka vardır tabi de
bu arada kirve nedir :oops:

Bizim mahallede birkere oldu bu olay. Adamlar kirve idi. Kirve kirve ile kardeş gibi olurmuş onlarda adet öyleymiş. Ben karadenizliyim çok bilmiyorum ama kız alıp verme bile olmazmış diyorlar. Neyse vu yüzden çok içli dışlı lar.

Kirvenin biri çok yakışıklı idi karısı ise yani güzellik görecelidir ama bu adam nasıl evlendi ya bu kadınla derdi herkes.

Diğer kirve normal karı koca öyle ahım şahım değil ama elleri yüzleri düzgün insanlar. 2 şerde çocukları var.

Sem birgün kirve eve gel yakışıklı kirve ile karısını bas.
ne karıştı mahalle ben daha küçüktüm benim kulağıma kadar bukadar ayrıntı geldiyse.

Sonra bu adam napiyim çocuklarım anasızmı kaldın dedi. Karısı ve çocuklarını alıp başka bir ile taşındı.

Bunu gibi bir hikaye daha var hatta bildiğim yine.

Olabiliyor yani. De ev hayatı nasıl devam eder bu olaydan sonra o u bilemem
sünnet olurken senin oğlunun pipisni kim tutarsa o kirve oluyor.

Benim eşimde Doğulu ondan öğrendim. Ama eskiden kirve çocuğun tüm düğün masrafını karşılar baya büyük hediyeler verirmiş. Arsa hayvan vs gibi.

Günümüzde şöyle oluyor kirve hastane parasını veriyor. Kirvenin oğlu sünnet olurkende diğer kirve parasını veriyor.

Ben hiç sevmedim bu muhabbeti. Öyle ailemin içine şakadanak akraba gibi birini sokamam dedim. Zaten çocukta genel anestezi oldu. Kimsenin tutmasına gerek kalmadı :)
erkeklerin böyle bir olayı affetmesi çok sık görülmeyen bir şey mutlaka vardır tabi de
bu arada kirve nedir :oops:

sünnet olurken senin oğlunun pipisni kim tutarsa o kirve oluyor.

Benim eşimde Doğulu ondan öğrendim. Ama eskiden kirve çocuğun tüm düğün masrafını karşılar baya büyük hediyeler verirmiş. Arsa hayvan vs gibi.

Günümüzde şöyle oluyor kirve hastane parasını veriyor. Kirvenin oğlu sünnet olurkende diğer kirve parasını veriyor.

Ben hiç sevmedim bu muhabbeti. Öyle ailemin içine şakadanak akraba gibi birini sokamam dedim. Zaten çocukta genel anestezi oldu. Kimsenin tutmasına gerek kalmadı :)

doktora verseydiniz canım arsaları, hayvanları o tutmuştur :KK70:

çok hoş anlatmışsın :KK53:

Konu sahibi lütfen yapılan olumsuz cevaplara hiç kafanı takma . Forumda böylr bir olay var malesef. Biri olumsuz birşey yazınca devamı ard arda geliyor hele bu yorum konuya yapılan ilk yorumsa.

Anlamayan arkadaşlar kendisi ile konuyu özdeştirme nedeni. Diğer kadında evlatlık mış. Konu sahibi de. Ama diyor o kadın bunları yaptı ve hala evinde gün gibi yaşayıp gidiyor. Ben birşey yapmadan bana evlatlığım diye yapmadıklarını bırakmadılar. Size saçma gelebilir ama bu kadın daha yeni zor bir dönem atlattı ve hala devam ediyor. Biraz anlayış lütfen. Hiç yorum yapmasanızda olur. Nedir bu linç etme isteğiniz.

Sana gelince arkadaşım sen kötü insanlarla karşılaşmışsın o kadın iyi. Senin imtahanın eşin ve ailesi olmuş. O adamın imtahanı da karısı. Üzme tatlı canını eden bulur hale birde öksüz yetime kötülük edene allah öyle bir ceza verir ki neye uğradığını şaşırır.

Benim annemde kimsesiz. Dedem ölmüş. Anne annem başkası ile evlendirilmiş. Anne annem ölmüş. Üvey babası daha annem küçücük çocukken karşılığında evlenecek kadın almak üzere annemi yaşlı bir adama vermiş.
Annem dayak yiyerek böyle bir ortamdan kaçıp üvey baba evine gelince. Erkek tarafı saçın dan sürükleye sürükleye geri götürmüş. Üvey baba da bunu izlemiş. Mezarında ters döner inşallah.

Ve annem genç olup aklı erince kaçıyor istanbula geliyor hem okuyor hem çalışıyor. Herkes annemi ibretlik olarak gösterir ailede bu kadı kendini nasıl böyle kurtardı kimsesiz haliyle diye ve gençliğinde çok güzel ama eli maşalı bir kadın mış. Sonra akrabalar babamı gösteriyor illaki evlenin. Babam annemin peşini bırakmıyor malum annem çalışıyor devlet dairesinde. Evleniyorlar ben oluyorum. Babamın zırt pırt ağzında aynı laf annem için. Bu aile görmemiş. Aile terbiyesi görmemiş diye ki anneme herkes hayrandır. Bir ortama girsin herkez hürmet eder. Nerde ne konuşacağını bilir. Babamla espiri yapıcam diye ha bire küfür eder mesela. Küfür etmediği günü görmedim. Kadın çoluk çocuk var demez.

Gel zaman git zaman bende evlendim annem artık yaşlı ve kırılgan hasta bir kadın annemi resmen mahvetti. En son boşandı lar. Annemden boşanın diye ara bozucu lık yapan akrabaları istemiyor kapısında. Annem babam gitti en başta kötü idi sonra psikoloğa gitti derken şimdi mis gibi oldu kadın. Babamın akrabaları dahil herkes annemden taraf. Halalarım utanıyoruz kızım yüzünüze bakmaya. Diyorlar. Ama annem şu an çok iyi . Babamın bir yeri yurdu yok. Birde üstüne anne me 250000 tl lik tazminat davası açmış artı nafaka istiyor. Mahkeme üstüne mahkeme açıyor iftiralar atıyor. Ama rabbim annemin yanında çok şükür hepsinde kendisi suçlu çıkıyor. Ve mahkeme aleyhinde sonuçlanıyor.

Yani canım benim yetime öksüze kötülük yapanın yanına kalmazzzz.
Helal olsun annene taktir ettim..Tam bir güçlü kadın örneği işte..Allah sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin inşallah canım..Valla hayran kaldım anneciğine..

Helal olsun annene taktir ettim..Tam bir güçlü kadın örneği işte..Allah sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin inşallah canım..Valla hayran kaldım anneciğine..
Çok teşekürler canım. Annem canım herşeyim. Babamda öyleydi ama evlat olarak ayrım yapmadım sadece anneme yapılan haksızlığı görmezden gelemem gerekirdi. Benim babam emekli olsun diye annem parasını dışardan ödedi. Ben ilk okula giden dek annem yanında beni işe götürüp getirdi. Devlet dairesi demişim yanlışlık oldu devlet güvencesi vardı yani hastanede çalışıyordu. Az müfettiş geldiğinde dolaba kitlenmedim. Oturduğumuz yer diz kadar çamur. Annem durağa kadar lastik çizme giderdi ben kucağında arabaya binerken çizmelerini bir fabrikanın güvenlik kulübesindeki tanıdığa bırakır ayakkabılarını giyer ve ben de bu sırada kucağındayım. Annemin çektiği herşeyin canlı şahidiyim.

Hani arkadaşa demişler ya niye kendini kıyaslıyorsun diye.

Annemde hep der falan falan kişiler hiç çalışmaz ken canı ne isterse alır gerekirse yemek hazırlamaz adam işten gelir kahvaltı yer. Annem hem çalışır hem evi mis gibi hem en az 3 öğün yemeği olur. Birde üstüne eve gelince koyunlarımız kazlarımız var onlara bakardı.

Ama o kadınlar annemden daha çok değer görürdü. Annem bulaşık makinası istediğinde babamın cevabı bulaşığıda makina yıkarsa karı ne işe yarayacak .

Çok teşekürler canım. Annem canım herşeyim. Babamda öyleydi ama evlat olarak ayrım yapmadım sadece anneme yapılan haksızlığı görmezden gelemem gerekirdi. Benim babam emekli olsun diye annem parasını dışardan ödedi. Ben ilk okula giden dek annem yanında beni işe götürüp getirdi. Devlet dairesi demişim yanlışlık oldu devlet güvencesi vardı yani hastanede çalışıyordu. Az müfettiş geldiğinde dolaba kitlenmedim. Oturduğumuz yer diz kadar çamur. Annem durağa kadar lastik çizme giderdi ben kucağında arabaya binerken çizmelerini bir fabrikanın güvenlik kulübesindeki tanıdığa bırakır ayakkabılarını giyer ve ben de bu sırada kucağındayım. Annemin çektiği herşeyin canlı şahidiyim.

Annemde hep der falan falan kişiler hiç çalışmaz ken canı ne isterse alır gerekirse yemek hazırlamaz adam işten gelir kahvaltı yer. Annem hem çalışır hem evi mis gibi hem en az 3 öğün yemeği olur. Birde üstüne eve gelince koyunlarımız kazlarımız var onlara bakardı.

Ama o kadınlar annemden daha çok değer görürdü. Annem bulaşık makinası istediğinde babamın cevabı bulaşığıda makina yıkarsa karı ne işe yarayacak .
Rabbim annecigine uzun uzun saglikli omurler versin bundan sonra gozyaslari hep mutluluktan olsun

Ay kıyamam annene canım benim ya..Yemin ederim gözlerim doldu okurken..Gerçekten çok fedakar bir annen varmış..Allah başından eksik etmesin onu inşallah.Babanada artık ne diyim Allah affetsin o kdar fedakar,iyi bir eş'e çok ayıp etmiş..

Öyle malesef canım. O hiç çekinmeden ortalıkta geziyor. Ben 3 yıl oldu hala sakladığım söyleyemediğim insanlar var. Zaten öğrenen herkesin yorumu rahat batmış adama oluyor. Ah ah daha neler var ama arkadaşın konusunu meşgul etmeyi daha fazla kendi derdim le QUOTE="FashionStil, post: 38226621, member: 637131"]Ay kıyamam annene canım benim ya..Yemin ederim gözlerim doldu okurken..Gerçekten çok fedakar bir annen varmış..Allah başından eksik etmesin onu inşallah.Babanada artık ne diyim Allah affetsin o kdar fedakar,iyi bir eş'e çok ayıp etmiş..[/QUOTE]

Duygulandim. Boyle kadinlarin gercekten kiymeti bilinmiyor. Konu sahibinin dedigi de buydu zaten. Ama bir kisi sana ne bundan dedigi icin butun yorumlar o sekilde geldi. Keske herkesten, her dusunceden etkilenmesek.

Back
X