- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi Nazli gelin
Canım hiç kendini yorma anlamıyorlar..Konu sahibinin ne demek istediği gayet net anlaşılıyor..Ama burda çoğunluğun canı sarcak yer aradığı için kadının üzerine gidiliyor.Bende yazdım yapmayın diye ama hala herkes aynı şeyi yapmaya devam ediyor..Sanki kimse burda dedikodu yapmıyor,tanımadığı insanları eleştirmiyor,kınama yapmıyor..Açılsın bir konu bakalım kocamı aldattım sonra evime geri döndüm diye yıkılır burası..Konuyu açanın ne midesizliği kalır,ne şerefsizliği kalır,ne kötü kadınlığı kalır..Görürüm o zaman burdaki herkesi kınama yapıyorlarmı yapmıyorlarmı..Ben konu sahibinin adına çok üzüldüm..Zaten zor dönemden geçen bir kardeşimiz..Kadıncağızın demek istediği bunca kötü olayları yaşayıp evinde yine huzurlu olan insanlar var,ben kocama böyle yapmadığım halde mutsuzum diye kendi şanssızlığını dile getiriyor..Komşusu için birşey demiyor ki..Ama hala herkes inatla ısrarla üstüne gitmeye devam ediyor..Pes yani,insan biraz empati yapmayı bilmeli yahu..Günahtır yaa..Kızlar doğru size ne bize ne de..
Bu arkadaş zor bir dönemden geçiyor.
Haksızlığa uğradı bir hiç yüzünden boşanıyor.
Böyle dönemlerde insan ayy bana ne, dedikodu yapamam diye sağlıklı düşünemez ki.
Hepimiz de çok iyi biliyoruz böyle zamanlarda psikoloji budur.
Benim suçum neydi?
Değerli olmak için böyle kötü şeyler mi yapmam gerekiyordu diye düşünülür.
El insaf.
Empatiyi doğru kişi ile yapmanızı öneriyorum.