- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Nazli gelin
Kendini başkaları ile kıyaslayıp mutsuz etmekten vazgeç konu sahibi. Ben haketmedim o hakettileri boşver, kendi önüne bak... Hayatta herkesin bir sınavı var benimki de buymuş de geç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin konunu hatırlıyorum ne oldu bosandin mi esinle daha somra esin ozur falan dilemedi mi ayrıca belki kadına iftira falan atmış olabilirler hemen inanma benceevet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
Burda sizi de bizi de ilgilendiren birşey göremedim sizinle ugrasmis olsun isterse yorum yapmayin boyle durumlara daha olmediniz olmedik basimiza ne geleceği belli değil kinamayin lütfen iyiliginiz için soyluyorumevet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
Canim bosver herkesin hayati,kararlari kendini baglar. Konularini az cok biliyorum. Her olayda ve durumda kendini,evliligini kiyaslama durumuna giriyosun yapma bunu. Bu sekilde kendine eziyet ediyosun. "Millet neler yapiyo yine de evlilikleri devam ediyo,ben neden haksizliga ugratildim neden evliligimi yasayamadan bosanma durumuna getirildim." Diye uzuluyosun. Evet, haklisin boyle dusununce ama dedim ya bosver. Senin icin hayirlisi evliligin bitmesi demekki.evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
olay cok aci ama sana yapilanlarla komsunun ilgisi yok.. kimseyle kendi imtihanini kiyaslama.. ayrica 'ustelik o da evlatlik' demissin, sen bunu kotu bsy gibi goruyosun demek en basta.. ne alakasi var..evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
benim arkadasimla ayni is yerinde calisiyordu komsum ve o soyledi herkez onu konusuyormus 1 haftadan fazla yoktu ortalikta kocasi hatta kesicem onu falan demis ama simdi annem soyledi gelmis burda bisey olmamis gibi hayatina devam ediyor diye bunlari ben duzmedim kafamdan
Komşunuzun olayını niye dert ettiniz anlamadım,sizi ilgilendiren bir durum yok,benim de var çevremde başka adamla evlenip sonra ilk eşine dönen kadın şimdi ben de bunu dert mi edeyim kendime demek ki millet memnun hayatından.evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm