kocasindan habersiz izinsiz herşeyi kafasina göre yaşayan Kadınlar!!!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.990
35
merhabalar:)
bu bir dert degildir merak ettiğim için açtim konuyu..:)
konum şu.:)
kadinlar vardi.. kimisi kocasindan izinsiz habersiz yapamayan... herşeyi kocasina söleyen her dakika ne yapacagi ne edecegini izin isteyen kadinlar..
kimisi de kocam nede olsa izin verir diyerekten yola çikip kafasina göre yaşayan kadinlar...
hangisi sorunlu olabiliyor?
sanane diyeceksin biliyorum ama iki farkli hikayesini yazicam...
bi kadin var. kocasina herşeyi sölermi bilmem..
hamile. adamin arabasina biner.. ve adamlarla mecbur muhabbet eder sonuçta işyerinde kocasi yok.. nede olsa kocam görmüyor der . iç vicdani yok.. iyi mi böle sizce?
ikincisi. kocasindan habersiz izinsiz bişeyde yapamaz
hamile bide kimsenin arabasina binemez saol ben yürürüm der geçer.. adamlarla muhabbet etmekten utanir kaçar ortamdan. kocam hisseder felan diye düşünür.. buda iç vicdani var iyi mi??
evlilklerin sorunlari neyi yaşadığı orayı siz düşünün...
kocasi içindede ayni şekilde geçerlii
kadinin tersi olarak düşüneyim.
karım görmüyor nede olsa kadinlarla konuşurum iç vicdanlari yok.
öteki ise karım görmüyor ama hisseder utanir ama konuşamaz buda iç vicdanlari var
sizde hangisi doğru...
böle bi durumu yaşayan varmi aramizda?
ben ikinci plandayim...
kafama göre yaşarsa evlilikte sorun yaşayacagi düşünürüm.. hep iyi yönden gitmeyi çalışırım birinin arabasina binmem.. otobüslerde dolmuşlarda adamin yanina oturamam.. utanirim bu durumdan.
sizden yorumlariniz alabilirmiyim??

Karşınızdakini cinsiyeti ile ön planda tutmaz , insan olarak bakarsanız kadın veya erkek olmasına takılmadan sohbet edebilirsiniz.

Konunuz daha ziyade gıybet saatine hoş geldiniz kıvamında olmuş.

Bir kadının , işyerindeki mesai arkadaşı erkek ile konuşmasından daha doğal ne olabilir ki ? Aracıyla gelmiş ve "gel seni de bırakayım " teklifi yapan mesai arkadaşı " erkek " diye hemen art niyetli mi düşünmek lazım.

Siz hangi kadınsınız merak ettim?
Kadın erkek diye ayrıştırırsanız eğer bunu farklı konularda da yapmanız lazım..
Mesala benim iş yerimde, 2 erkek birde ben varım.. Ben iki erkekle aynı odada olmamda doğru değil o zaman..

Kadın, erkek, evli, bekar.. Her şeyin bir sınırı vardır.. ve bence insanlar bu sınırlara göre yaşamlıdır..

Kocam gormez nasil olsa'cilik degil bu.
Ama bir tanidigim arabasi ile yanimdan geciyorsa ve ayni yone gidiyorsak binerim. Esime de binebilir miyim diye sormam. Hatta esim otobuse minibuse binecegime tanidigimiz biri ile gitmemi tercih eder. O da atiyorum ayse ile karsilastim, gecerken biraktim dese altinda bir sey aramam. Utanmam ya da utanmaz bu durumdan.

Bir yer giderken izin almam ya da izin almasini beklemem. Haber veririz yeterli olur. O da Allah korusun bir sey olursa nerede arayacagimizi bilmek icin.

Eski iş yerimde hemen hemen herkesin arabasına bindim..
Çarşıya gitmek için, bazende yağmurda çamurda beni eve bırakmayı teklif ederlerdi..

Bizde bir bireysiniz, eşinizde bir birey.. Ota b*ka izin almamak lazım..
Ben şansın böyle bir şeye gelemem :21:
Ayrıca, izin almak değil haber vermek :KK39:

ben sorunluyum galiba :/
kocam nasılsa bişi demez deyip rahat hareket ettiğimde oluyor ki kocam bişi demiyor ama sınırım var tabi.
ama kocama söylemeden yapamacağım şeylerde oluyor. bilemedimki şimdi ben :/

Hersey icin esimden izin almam
Hele ki is arkadasimin arabasina binerken asla izin almam aklima da birsey gelmez yani

Çok saçma bir baslik olmuş. Şimdi sen bi adamla konustugun zaman eşine ihanet mi etmiş oluyorsun... yada eşin bir kadınla konuştuğu zaman sana ihanet mi etmiş oluyor. Bu bir tercih meselesidir. Kadının adama, adamın kadına yapması gereken bir görev değildir. Adamın yanına ister otururum ister oturmam, ama bir erkeğin arabasına tek başıma binmem yani. Esim için değil kendi tercihimdir. Fakat biz eşimle birbirimize bişey söylemeden yapmayız. Evde pişen yemek bile sorulur bizde. Ayrı gayrı yok...

ikisi de uç noktalar hakkaten
ne nasılsa görmüyo diye çok rahat hareket etmek normal, ne de aman kocam görmesin diye vicdan muhasebesi yapıp her erkekten kaçmak normal!
çalışıyosak elbette muhabbet edicez bundan normal bişey yok. arabasına da binilir iş arkadaşlarının, kadında erkekte birbirine güvenecek!
herşeyin sınırı olmalı..
çokta kasmadan yaşanmalı

Izin kelimesi sacma bir kere? Diger yandan habersi is yapmak da hos degil ki bunlar her iki cinsiyet icinde gecerli. Kadin erkek nedir yani esitiz bacim esit

Adamlarla konuşmak ne zamandan beri ayıp?
Adamla konuştum diye niye vicdanım rahatsız olsun.
Milletle sex mi konuşuyorum.
Tanıdığım biriyse güveniyorsam arabasına binerim iş arkadaşımın arka koltuğa . Hele ki bu gebe halimle bu sıcaklarda.

Allah aşkına neyin kafası bu.?

Eşim de bir sürü bayanla muhatap iş gereği bu dediğin o zaman ikimiz de vicdan yapmalıyız. :KK53: Karşı cinsi hep cinsel uyarıcı olarak mı görüyorsunuz siz? yoksa insan olarak bakamıyor musunuz?

ay ben 250 adamın içinde çalışıyorum toplasan 3 bayan varız kurumda. napayım yani çalışmıyayım mı. evlensem onlarla konuşmam beni vicdansız mı yapar ne saçmalık. bu ne bağnazlık.. hangi devirde yaşıyoruz ya bütün adamları "bana tecavüz edecek bu" diye yaklaşamayız ki. ki onlarda bayılmıyo yani bana.

Çalıştığım dönem 2 erkekle çalıyodum aksama kadar odada sorutup oturcaz mı, tavuk sosu tarifi verdiğim de oldu askerlik anısı dinlediğimde, eşim polis memuru onun da kadın arkadaşları var çok normal, flört değil ki bu, 8 9 saat mesai sonuçta, çalışmak sosyalliktir bir yerde

Soruna gelirsem, eşime mesaj atarım şuraya gidiyorum buraya gidiyorum gibi, ama tutupta eşli gidilecek bir yere ben gidiyorum diyip gitmiyorum tabiki, ya da evle ilgili bir alınacak bir para hesabı vs varsa ortak karar alırız, bebeğe alınacak araba oyuncak tabak çanak...hepsinde eşimin zevk ve isteklerini de gözetirim

niye herseyi kocaya göre degerlendiriyorsunuzki herkesin deger yargisi farklidir size yanlis gelen bana dogru gelebilir.8 senedir kocam yok ancak o olsada farkli bisey yapmazdim hayat ve deger yargim benim benmi yanlis düşünüyorum acaba

ben konudan birşey anlamadım hatta arabaya binme konusunu da anlamadım
tanımadığınız kişilerin arabasına binmekten mi bahsediyorsunuz?
yok ben işe arabayla gittiğim zaman bizim orda oturan bi beyi de götürüyorum yeri geliyo, eşimin müdürü kadın yeri geliyo kadın onu eve bırakıyo falan
noluyomuş arabaya binince? aldatmak mı oluyomuş?

X