Kocasindan Siddet gören komşum.

Böyle insanlar daha geleceği belli değilken 3 4 çocuk yapıp kendi cehennemlerinin ortasına atıyorlar ne suçu var şimdi bu çocukların anlamak zor 🤦‍♀️

Sizce kendi mi istedi çocuk yapmayı? Oradan konuşmak ne güzel değil mi? Eczaneye bile gitmeye korkuyordur bu kadın. Kocası çocuk olmadığını anlayınca korunduğunu da anlayıp daha çok dövecektir belki. Ki bu kadar şiddet görüyorsa tecavüze de uğruyordur. Böyle büyük büyük konuşmayın derim.

Ay bence hiç karışmayın istese kendi de arar. Bizim üst kattakiler de böyle bir gece adam kadını dövmeye başladı. Sonra kadın kaçarken tam bizim kapının önünde yakalamış biz bir çıktık kadını sürükleyerek götürmeye çalışıyor. Eşim adamın üstüne atladı ama iyice delirdi ben korktum bırak polisi arıyalım diye bağırıyorum çünkü hiç tanımıyoruz neyin nesi. Ben öyle deyince kadın bir anda kalkıp eve çıkmasın mı biz şok olduk sözde kaçmaya çalışıyordu. Sonra adam tekrar bizim kapıya indi bizi tehdit etti polisi aramayacaksınız diye. O bana büyük ders oldu bu işlerde.
Çok doğru söylüyorsun aslında Isterse arar polisi.

Aman allahım iyilikten maraz doğuyor biliyorum bunu . Baksanıza banada beni rahatsız etme demiş. Yani hem bana gelecekti üslubunda kabul etmeyince benu rahatsız etme demiş. Ben çocuklara üzülüyorum. Yani kabul etmeyisim belki yalnis olabilir ama kabul etseydim sizin yaşadığınız durumu bende yaşamış olabilirdim sanirim
Kadın polisi duyunca adamdan korkmuştur diğer yazan kişinin durumunda. Ya neden böyle iyilikten maraz doğar diye düşünüyorsunuz. Belki kocası yazdı, ya da çok üzüldü ağlıyordu gelemediği için öyle yazdı. Allah aşkınıza kendi hayatınızla kıyaslayıp yargılamayın ve ya kendinizi böyle telkin etmeyin.

Sizce kendi mi istedi çocuk yapmayı? Oradan konuşmak ne güzel değil mi? Eczaneye bile gitmeye korkuyordur bu kadın. Kocası çocuk olmadığını anlayınca korunduğunu da anlayıp daha çok dövecektir belki. Ki bu kadar şiddet görüyorsa tecavüze de uğruyordur. Böyle büyük büyük konuşmayın derim.
Yok canim kocası istemiyor sanirim şimdiki hamileliğini.
Canım bu komsum o kadar mahrum birisi değil anlatırım kadarıyla. Yani istediği zaman istediği yere gidebiliyor.maddi durumları iyi değil evet ama öyle kısıtlamaları yok

Kadın polisi duyunca adamdan korkmuştur diğer yazan kişinin durumunda. Ya neden böyle iyilikten maraz doğar diye düşünüyorsunuz. Belki kocası yazdı, ya da çok üzüldü ağlıyordu gelemediği için öyle yazdı. Allah aşkınıza kendi hayatınızla kıyaslayıp yargılamayın ve ya kendinizi böyle telkin etmeyin.
Yazsa yada arasa beni polisi ara lütfen diye arardım. Ama bir yeri düzeltirken daha fazla sorun çıkar diye endiseleniyorum

Ne büyük konuşmasın dan bahsediyorsunuz siz anlamıyorum bir kadın olarak kendini koruyamıyorsa çocuklarını nasıl koruyacak anlatırmısın bana hele 2 sinden geçtim şidet görünce karnındaki bebekte onunla birlikte yaşamıyormu aynı şeyi bir anne olarak şimdiye kurtulmuş olması lazımdı öyle canı bi insandan burda tecavüzden bahsedilmiyor heralde 🙄

Yok canim kocası istemiyor sanirim şimdiki hamileliğini.

Canım bu komsum o kadar mahrum birisi değil anlatırım kadarıyla. Yani istediği zaman istediği yere gidebiliyor.maddi durumları iyi değil evet ama öyle kısıtlamaları yok
morningmoon morningmoon okudunuz mu bunu büyük konuşmakla ilgisi yok

Kesinlikle şikayet etmenizde fayda var. Ayrıca 2 çocuk yaptığına göre uzun süredir ülkede. Oturma izni çıkacağını düşünüyorum. Bu arada kadın derneklerine de mail atarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Kadın aslında akıllı yani tuttuğunu koparan biri si. Çok kısa zamandır konuşuyorum kendisiyle. Kisitlanmiyor öyle .geziyor istediğini aliyor . Bir çok yeri benden iyi biliyor. Evdeki durumu bilemem.
Anladım canım konu ne olursa olsun anne olarak önce evlat ön pılanda olmalı katlanmak zorunda değil kadın sığınma yurduna gitsin ayrılsın o şidet bitermi artık

Anladım canım konu ne olursa olsun anne olarak önce evlat ön pılanda olmalı katlanmak zorunda değil kadın sığınma yurduna gitsin ayrılsın o şidet bitermi artık
Bodrum kat apartmanımıza ait kıra almıyoruz onlardan.giderse meydan o adama kalacak.bence gitsin istiyor.

Bodrum kat apartmanımıza ait kıra almıyoruz onlardan.giderse meydan o adama kalacak.bence gitsin istiyor.
Yazık ya nasıl bir zihniyet bu o çocukları kendi tek başına yapmadı heralde vicdansız adam peki binadakiler biliyormu eşine şidet uyguladığını

Yazık ya nasıl bir zihniyet bu o çocukları kendi tek başına yapmadı heralde vicdansız adam peki binadakiler biliyormu eşine şidet uyguladığını
Onun üstündeki duyuyordur muhakkak ama kadın türkçeyi çok bilmediği için arapca konuşuyor.e haliyle birşey anlaşılmıyor. Derdini bir bana anlattı onlara dedimi bilmuyorum.cogu kiracı zaten apt .

Onun üstündeki duyuyordur muhakkak ama kadın türkçeyi çok bilmediği için arapca konuşuyor.e haliyle birşey anlaşılmıyor. Derdini bir bana anlattı onlara dedimi bilmuyorum.cogu kiracı zaten apt .
Allah yardımcısı olsun 😔 o sabilere günah ya nasıl bir dünyada yaşıyoruz o kadın karnında mucize taşıyor nasıl el kalkar ona

Bina yöneticiniz yok mu ona söyleyin çöksün adamın tepesine herkes senden şikayetçi ya adam gibi otur ya da defol git desin hem ev bedava hemde dayak kavga iyi vallahi

Back
X