- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Eşi yazdırmis olabilir düşük ihtimal.Ona karşılık vermediğim içinmi öyle yazdı sence. Yoksa kocasını yazdı.
Ama kendi sınırı geçince yazmıştır diye düşünüyorum ben. Oluyor çünkü bunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşi yazdırmis olabilir düşük ihtimal.Ona karşılık vermediğim içinmi öyle yazdı sence. Yoksa kocasını yazdı.
kısmen haklısınız da istese çözüm bulur bence. konu sahibinin evine gelip gidiyormuş mesela, konu sahibinden istese bana korunmak için ilaç al ver dese konu sahibi yok mu diyecek? yazık değil mi o yavrulara. kadın sığınma evi alır mı acaba çocuklarıyla birlikteSizce kendi mi istedi çocuk yapmayı? Oradan konuşmak ne güzel değil mi? Eczaneye bile gitmeye korkuyordur bu kadın. Kocası çocuk olmadığını anlayınca korunduğunu da anlayıp daha çok dövecektir belki. Ki bu kadar şiddet görüyorsa tecavüze de uğruyordur. Böyle büyük büyük konuşmayın derim.
Suriyeli sanırım arapça konuşuyor dediğine göreHayır ben de yabanciyim nigahsiz çocuğum oldu sınır falan olmuyor . Çocuklara göre refakatçi kimlik veriliyor viza yanı . Ya da coxuklari ona veriyorlar yurtdışına giderse. Kadinsiginmaya taşirlar viza yaparlar . Sadece kacak kaldığı zamanin cezası 600 tl felan veriyo. Hangi ülkeden se konsolosluga o ülkenin arayıp söylerseniz kimlik yapar kapısına gonderirler . Hangi ülkeden lütfen bana ozelden bilgi verin ben yardim edeyim ona
Türkiye ' yeBenim apartmanda var Suriyeli komşu. Sene başına 1 çocuk... Neye güveniyorlarsa.
İmam nikahıyla 3 çocuk bu ne cesaret ya.Iki çocuğu var 3.ye hamile.ve sürekli imam nikahlı eşinden şiddet görüyor.
Ben çocukken karısını döven bir herifi bütün mahalleli dayak manyağı yapmıştı.Ben çoktan ederdim emniyete şikayeti ama ya sınır dışı edilirse sebepte olmak istemiyorum 2 çocuk ortada kalırsa suçluluk hissederim. Adamın ailesi urfada burda kimseleri yok yani o çocukların hali ne olur bilmiyorum.
Sağlık ocaklari ücretsiz veriyor kontrol ilaçlarını ben söylemiştim hamile kalmadan önce. Ben kendi adıma alayim sen alamiyorsan ama talep etmedi.kısmen haklısınız da istese çözüm bulur bence. konu sahibinin evine gelip gidiyormuş mesela, konu sahibinden istese bana korunmak için ilaç al ver dese konu sahibi yok mu diyecek? yazık değil mi o yavrulara. kadın sığınma evi alır mı acaba çocuklarıyla birlikte
Nikahsız birlikteliklerde çocukların velayeti annede oluyor. Yani anne sınır dışı edilirse çocuklarla gider herhalde.Ben çoktan ederdim emniyete şikayeti ama ya sınır dışı edilirse sebepte olmak istemiyorum 2 çocuk ortada kalırsa suçluluk hissederim. Adamın ailesi urfada burda kimseleri yok yani o çocukların hali ne olur bilmiyorum.
Kadın ayrılsa nereye gidecekki kimliği yok. Ülkesine gider en son çözüm ama çocuklar babanin üstüne yani türk. Onları goturemez. Ben söyledim ona annem yada babana söyle bir çözüm bulun yardımcı olsunlar türk kimliği al nikahın olmasa bile demiştim.preseduru bilmiyorum açıkçası .Kadin bu adamdan ayrılmak istiyor mu?. Üçüncü çocukta yolda çünkü
Çocukların kimliği var türk kimliği.bana göstermişti benim ismim yazıyor mu diye . Evet anne ismi yazıyor.Nikahsız birlikteliklerde çocukların velayeti annede oluyor. Yani anne sınır dışı edilirse çocuklarla gider herhalde.
Türkiye ' ye![]()
Ee kadını kimliği yoksa çocukların kimliğinde nasıl anne diye geçiyor acaba sadece baba üzerine aldı anne kısmına da öylesine onun ismini mi yazdırdı. Karışık iş ya. Bence siz bir daha kadını dövdüğünde sokaktan geçen biri gibi şikayet edin.Çocukların kimliği var türk kimliği.bana göstermişti benim ismim yazıyor mu diye . Evet anne ismi yazıyor.
Muhtemelen öylesine yazılmış bir isimEe kadını kimliği yoksa çocukların kimliğinde nasıl anne diye geçiyor acaba sadece baba üzerine aldı anne kısmına da öylesine onun ismini mi yazdırdı. Karışık iş ya. Bence siz bir daha kadını dövdüğünde sokaktan geçen biri gibi şikayet edin.
Canim özelden yazilmiyor sorun çıkıyor. Tunuslu kendisiHayır ben de yabanciyim nigahsiz çocuğum oldu sınır falan olmuyor . Çocuklara göre refakatçi kimlik veriliyor viza yanı . Ya da coxuklari ona veriyorlar yurtdışına giderse. Kadinsiginmaya taşirlar viza yaparlar . Sadece kacak kaldığı zamanin cezası 600 tl felan veriyo. Hangi ülkeden se konsolosluga o ülkenin arayıp söylerseniz kimlik yapar kapısına gonderirler . Hangi ülkeden lütfen bana ozelden bilgi verin ben yardim edeyim ona