- 28 Kasım 2010
- 42.562
- 141.369
- 798
Ben o moku yedim daha once. Kuzenimin kocasi aldatiyordu kuzenimi. Soyledim. Iftiraci dediler bana,en son dun gordum sevgililer gununde kelebek karicigim,canimin ici kocacigimli,kiskananlar catlasin temali cicekli hediyeli gonderileriniAynen. Karı koca arasına yılan bile girmez der ebem karı, arada onları dinlemek lazım. Aldatan karısını affeden adamlar da biliyorum. Adam kadına yüktür, parasını yiyor hizmetini gördürüyordur, ya da hasta derecede bağımlıdır. Sen tuttun herkese söyledin, açık ettin. Teşekkür etmez ki sana, rahatını bozdun adamın. Erkek açısından olanları zaten biliyoruz, aldatan erkek rezil olmaz, toplumdan dışlanmaz, fahişe muamelesi görmez.

Bir defasinda da aldatilan bir arkadasimdi ona da soyledim dolayli yoldan,ben ihbarci olmadim bu sefer. Onda da sonuc ayni oldu. Izleyip de guluyorum su anda bu insanlara ama artik mezardan babam ciksa da anami aldatsa gidip anama soylemem. Onun da salaklandigi bir anina denk gelir affeder,oyh kocammmm diye paylasim falan yapar neme lazim. Bana girmesin de kime girerse girsin diyorum artik