• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasini gun boyu ovenler...

Kocasından evinden başka bir şeyleri olmadıkları için doğal olarak ağzındanda düşürmüyor böylesi. Kocasıyla kahvaltı etmesini ballandırarak anlattığında, 'Vaaauvvv harikkaaa inanılmazz' demelerini bekliyorlar herhalde:confused:

Kocasından evinden başka bir şeyleri olmadıkları için doğal olarak ağzındanda düşürmüyor böylesi. Kocasıyla kahvaltı etmesini ballandırarak anlattığında, 'Vaaauvvv harikkaaa inanılmazz' demelerini bekliyorlar herhalde:confused:
Way be kocan ekmek çiğneyebiliyor mu? Maşallah maşallah :KK49:

Referans mektubuda yazacakmisiniz?Ablam isemi alacam ,kredimi vericem borcmu tanimam etmem bana ne sizin esinizden surekli bir esden bahsettiginizin farkindamisiniz dunyada baska seylerde oluyor de susarlar belki hayrina baskasinida bu eziyetten kurtarirsin

Kocam için hergün Allah a şükrediyorum hiçbir kötülüğü yoktur el üstünde tutar hep ama hiç bir ortamda anlatmam gerek duymam topluluk içinde mesafeli saygılı dururuz hatta beraber kursa gitmiştik bize siz arkadas mısınız kuzen misiniz nesiniz demişlerdi. Öyle el ele dizdize durmayız heryerde hatta ailem mutsuz musun diyo üzülüyorum yok diyorum ben göstermeyi sevmiyorum bnm içimde mutlu olmam yeterli göstermeye ihtiyacım yok diyorum

Ayy benimde oyle bi tanidik vardi surekli kocasini overdi yok huyu cok guzel yok soyle iyi bi dedigimi iki etmez yani kocasinida taniyorum nasil bi insan oldugunu biliyorum bi gun biktirdi artik ayy madallah kocani sar sarmalada bi nazar boncugu tak nazar degmesin dedim o gun bugundur ses yok

Belki de koca sahibi olmak dışında vasıfları ya da ortak paylaşımları yoktur. Yine sürekli birbirine koca yeren bir grupta olmaktansa öven grupta olmak daha iyi. Siz de kendi kocanızı egzajere ede ede anlatın, eğlenirsiniz. Yerinizde olsam ''Aa sizin kocalarınız sizi kahvaltıya götürüp yoruyor mu? Benimki her sabah yatağa kaz ciğeri getiriyor.'' derdim.

Kızlar size şunu açık net söyleyim kocasını övenlerin hayatları hiçte göründüğü gibi keyifli ve zevkli değil

Benim çevremde daha çok “kocasına gün boyu sövenler” var :) Karşılıklı küfürleşip duruyoruz, çok iyi geliyor.

Yok artık kocayı övmek .affedersin kicindan çıkmış bu kadın :) nazar et onu:))))

Mükemmel tespit

Teşekkürler.
Ben öyle algılıyorum. Hem gerçek hayatta hem bdv de konulara, yorumlara bakınca ortaya şu gerçek çıkıyor; eğitim ve öğretimden uzak bir hayat, çoğunlukla kendini geliştirmekten uzak bir karakter yapısı, şu ya da bu şekilde hayatının başka herhangi bir alanında bir yere varamamış olmak ne yazık ki kadınları sahip oldukları tek şey olan "eş" kişisine takıntılı hale getiriyor.

Elbette eşini sever insan. Evlilik bu iyi günü kötü günü vardır. Bir sohbet esnasında eşe de gelebilir konu ancak oturup benimki böyle seninki şöyle noktasına vardığında özellikle öven kadında çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünürüm.

Çoğunlukla dalga malzemesi olsalar da üzücü bir durumdalar aslında.

Olunca ben de ovebilir miyim zor buldum da biraz :P :P isin esprisi tabi bu. Ovecek kendini degerli hissettirecek bir sey olmayinca elde kocadan baska bir sey kalmiyor demek ki. Bazi kadinlarin hele su instgrm face ciktiktan sonra hayatlsrinin sadece koca ve cocuktan ibaret oldugunu dusunmeye basliyorum. Sonra o koca gitti mi ortada dimdizlak kaliveriyorlar. Heleileri yastaysa. Cunku kendine ait alan olmamis ki. Bir cok kadinin aldatilma siddet vs ye birazda bu yuzden katlandiklarini dusunuyprum. Baska bir yasam kurmak onlarin gozunde buyuk bir olay. Tabi baska sebeplerde varekonomik vs onun haricinde.

Evet boyle tipler var maalesef bir araya gelinince kocasindan övünenler yada sürekli çocuklarindan bahsedenler....bunlar genelde ya çok mutsuz oluyorlar yada kendi olarak var olamamiş ,kendi benligini önemsemeyen ,kendine sosyal ve külturel alanlar ayiramamiş kadinlar oluyorlar.bende bi dönem kursa gidiyordum bu tarz şeylere maruz kaldigim oldu çocugum olmadigi için çoluk çocuk konularina zaten dahil olamiyordum koca ile ilgili olan mevzularda iyisi ve kotusu ile özel oldugu için o konulara da girmezdim bi arkadaş daha vardi onunda çocugu yoktu bana dedi ki minnie bunlar çocuk ve kocadan başka bisey bilmezler mi hep ayni konular 20 yasinda cocugu olanlar bile nasil emzirdiginden bahsediyor diye serzeniste bulundu bende ona boşver demekki onlar sadece bunlardan ibaret takilma dedim ...kadin kendi için geldigi kursta bile kendi olamiyorsa yapacak bisey yok dinleme,duyma yada başka konu aç

Son düzenleme:
Kocisim le yemek keyfi,Kocisim bana yüzükalmış kutlaması, Kocisimin arabahediyesi,Kocisim arabam balık keyfimiz.:kusmuk::kusmuk:Benim facebook böyle manyakları da gördü. Bosver dinleme kulaklıkla müzik dinle bir süre sonra yorulur anlatmaz sanirim

:KK53: ek ozellıklerımı var acaba kocalarının ovenı gormedım su gune kadar:ruh:

Back
X