kocasının yanında gururunu mu kırdım ?

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.348
14.348
36
Iyi akşamlar
bir kaç gündür ben de vicdan azabı olan bir konu var yanlış mı yaptım doğru mu bilmiyorum

Yorumlara göre ya rahatlarim ya da daha çok üzülürüm bir daha başıma gelirse aynı tepkiyi göstermem hepinize şimdiden teşekkür ederim

Bundan 1 hafta once ailemin yanına geldim .
dışarıya çıktım
kaldırım var kaldirimin yanını dukkan yapmislar yani kalabalık bir yerden geçiyordum insanlar haliyle birbirine yakın yürüyor

karşıdan genç sayılabilecek evli bir çift geliyordu bebek arabaları da vardı

adam öksürdü mü hapsirdi mi ne öyle bi ses çıkardı gayri ihtiyari baktım ama 1 saniye bile bakmamisimdir kadın hemen kocasının koluna girdi göz göze geldik

tam yanımdan geçerken bu kız niye sana baktı be sabır Yarabbim dedi . Ses tonu size nasıl anlatsam hani birini aşağılamak istersiniz ya aslında küfür etmek istersiniz de edemezsiniz yerine ses tonunuzu kullanirsiniz aynı öyleydi

Kaldırım kalabalık insanlar zaten dip dibe yürüyor kadın da yüksek sesle soyleyince köşedeki esnafla göz göze geldik önce frenledim kendimi

Sonra 3 -4 adım sonra duramadim geri döndüm hanimefendi bakar misiniz dedim

Döndü ben kocaniza bakmadım dedim
afalladi ne diyeceğini bilemedi sanırım beklemiyordu
öyle bir şey demedim dedi
lütfen yaptığınız çok ayıp dedim

Ama kadın gerçekten çok şaşırdı asla beklemiyordu kocası olaya müdahil oldu

Özür dilerim dedi adam sonra kadını kolundan sert bi şekilde çekti

Adamın da canı baya sıkıldı belli Karisinin tavrı yüzünden

sonra içime dert oldu belki kadın kocasına simarmak istedi Belki kırk yılın başında dışarı çıkıyorlar da onu ben mi Fevri davranarak mahvettim diye

bir yandan da onun beni bu duruma düşürmesi çok çirkindi gerekeni yaptım diyorum ama gerçekten ciddi şekilde üzülüyorum bir kaç gündür

Bir şekilde aklıma geliyor

sizce hatalı miyim ?

Iyi akşamlar
bir kaç gündür ben de vicdan azabı olan bir konu var yanlış mı yaptım doğru mu bilmiyorum

Yorumlara göre ya rahatlarim ya da daha çok üzülürüm bir daha başıma gelirse aynı tepkiyi göstermem hepinize şimdiden teşekkür ederim

Bundan 1 hafta once ailemin yanına geldim .
dışarıya çıktım
kaldırım var kaldirimin yanını dukkan yapmislar yani kalabalık bir yerden geçiyordum insanlar haliyle birbirine yakın yürüyor

karşıdan genç sayılabilecek evli bir çift geliyordu bebek arabaları da vardı

adam öksürdü mü hapsirdi mi ne öyle bi ses çıkardı gayri ihtiyari baktım ama 1 saniye bile bakmamisimdir kadın hemen kocasının koluna girdi göz göze geldik

tam yanımdan geçerken bu kız niye sana baktı be sabır Yarabbim dedi . Ses tonu size nasıl anlatsam hani birini aşağılamak istersiniz ya aslında küfür etmek istersiniz de edemezsiniz yerine ses tonunuzu kullanirsiniz aynı öyleydi

Kaldırım kalabalık insanlar zaten dip dibe yürüyor kadın da yüksek sesle soyleyince köşedeki esnafla göz göze geldik önce frenledim kendimi

Sonra 3 -4 adım sonra duramadim geri döndüm hanimefendi bakar misiniz dedim

Döndü ben kocaniza bakmadım dedim
afalladi ne diyeceğini bilemedi sanırım beklemiyordu
öyle bir şey demedim dedi
lütfen yaptığınız çok ayıp dedim

Ama kadın gerçekten çok şaşırdı asla beklemiyordu kocası olaya müdahil oldu

Özür dilerim dedi adam sonra kadını kolundan sert bi şekilde çekti

Adamın da canı baya sıkıldı belli Karisinin tavrı yüzünden

sonra içime dert oldu belki kadın kocasına simarmak istedi Belki kırk yılın başında dışarı çıkıyorlar da onu ben mi Fevri davranarak mahvettim diye

bir yandan da onun beni bu duruma düşürmesi çok çirkindi gerekeni yaptım diyorum ama gerçekten ciddi şekilde üzülüyorum bir kaç gündür

Bir şekilde aklıma geliyor

sizce hatalı miyim ?

bence haklısın takma. sonuçta kadın sana laf atmış bir yerde ama tepki vermeni beklemiyormuş.

sonuçlarını düşünüp o lafı söyleseymiş. sonuçta insan insana bakabilir gözlerimizi mi kapatıp yürüyeceğiz. kasıtlı bakmamışsın neticede.

Bana göre çok gereksiz bir şey yapmışsınız. Sizin tavrınız da onunkinden farksız.
edit: pardon ben kadın size bakış attı siz de tepki verdiniz sandım, doğru olanı yapmışsınız tabi ki, ne terbiyesizlik ama.

Burdaki gibi gunluk "bazi kadinlarin genisliklerini" okuyan,goren kadinlar yuzunden millet iyice paranoyaklasti ama bi oksurmeyede :-)tobe yarabbi iyi yapmissin arkadasim hic düşünme bile :KK49:

harika bir şey yapmışsın, yine başına gelirse yine aynısını yap.. gelecek sefere kocasına tutkalla yapıştırsın kendisini bence :KK53:
Ofis bu konuyu kocasina baktigini düşünen kadın açsaydi ve olayı anlatsaydi kizz yolardım ben onu ay kocana nasıl bakar canım parçalamadin mi kadını diyecek çok kişi tanıyorum :KK53:

Hep kocisi kaptirmama sendromu bunlar :)

Gayette güzel yapmışsın,kadının kötü niyetli olduğu niye sana baktı vs demesinden belli.
Kadın hem bir özgüven patlaması yaşamış,hemde özgüven eksikliği:KK59:

Yaptığınız davranışta bir sorun görmedim. Sonuçta o da sizin hakkınızda başkalarının yanında sizin gururunuzu rencide edici bir üslupla konuşmuş, cevabı hak etmiş.
Kocasına naz yapacaksa bunu başkasını aşağılamadan yapsın bir zahmet

Ofis bu konuyu kocasina baktigini düşünen kadın açsaydi ve olayı anlatsaydi kizz yolardım ben onu ay kocana nasıl bakar canım parçalamadin mi kadını diyecek çok kişi tanıyorum :KK53:

Hep kocisi kaptirmama sendromu bunlar :)
Kocasını kaptırırsa suçlu diğer kadındır çünkü, kocası sütten çıkmış ak kaşıktır, değil mi? :KK53:

Çok da iyi yapmışsınız. Herkes haddini bilecek, konuşmadan önce düşünecek.

Benzerini ben de yaşamıştım birkaç sene önce. Eşimle ayakkabı bakıyorduk, bir çift daha vardı aynı anda ayakkabıya uzandık erkek olan da bana uzattı ayakkabıyı, ben de konuşmadım bile başımla selam verip gülümsedim.

Saniyesi geçmeden kız olan mağazayı ayağa kaldırdı.
-Sen neden ayakkabıyı uzattın, o kadın sana neden gülümsedi? Neden selam verdi? Seni ayartmaya mı çalıştı? Senin yabancı merakın vardı zaten (eşim yabancı olduğu için ortak konuştuğumuz dil ingilizce, yabancı sanmış beni de), o kadın da sana yüz verdi gülümseyerek!!

O anda yaşadığım duyguyu anlatamam. Aklımdan çok şey geçti. Sakin kalmaya çalışarak:

-Hanımefendi, ben evliyim ama dünyadaki diğer kadınları arıyorum şimdi eşinizi sizin tabirinizle ayartmak için sıraya geçecekler. Tek erkek sizin eşiniz kalmış, haberiniz yok muydu? dedim.

Kadın şok oldu, Türkçe konuşmamı beklemiyordu diye düşünüyorum. Sonra ben öyle demek istemedim, özür dilerim falan dedi.
Ben de: Ben özrünüzü kabul etsem ne olacak, sizin karakterinizdeki problem benden dilediğiniz özürle geçmeyecek dedim.

Mağazadan çıktım birkaç adım sonra elim ayağım boşaldı. Sinirden o kadar çok sıkmışım kendimi. Hala düşündükçe tüylerim ürperiyor. O yüzden böyle kadınlar hak ediyor, hiç kendinizi suçlamayın.

Şımarıcaksa efendi efendi şımarsaymış ne demek senin durduk yere günahını almak. Çokta doğru yapmışsın hiç canını sıkma.

X