Kocasıyla konuşunca karısı sinirlendi

Sen okuduğunu anlamıyorsun
Ben sana aşkum demedim ki :KK70::KK70:
Yorumuma atlayan sensin.ergenlikten çıkamayan da.koca kadın olmuşsun hala saçma sapan anlamadığın konuya yorum yapıyorsun.
Üff uğraşamam valla sizle .bulaşmayın bana .burası insanların fikirlerini özgürce paylaştığı bir ortam .mobbing lere tokum artık.küçük hayatınızda mutlu olmaya bakın.dünya sizin etrafınızda dönmüyor .bekarlarda sizin kel göbekli yaşlı kocalarınıza bayılmıyor.
20 yaşındaki kız 36 yaşında herifi ne yapsın ya .20 yaşındaki bir kız için 36 yaşındaki adam bir hayal değil ama 36 yaşındaki bir adam için 20 yaşındaki kız bir hayaldir bunu benden daha iyi biliyorsunuz bu arada 20 yaşında değilim ..o yaşları çoktan geçtim ama hala fesat kadınların yaptığı saçmalıklardan kurtulamadım ne yazık ki..
Ayrıca bu kadar atarladığına göre sende o bahsettiğim tiplerdensin.alındın epey ..
Medeniyetin sizin anlatıklarınızla ilgisi yok ki. Medeniyet ilimle bilimle olur, bu konuda otorite gibi yorum yapıp insanları aşağlamanız çok absürd. 36 yaşında bir adam için 20 yaşında bir kız hayal değildir bu arada, zenginliği ile göz boyayıp, tek gecelik takılıp, sonra o kızları görmezden gelen bir sürü erkek tanıyorum ben.

Fesat küçük dünyanız fln diyorsun yok kızım bide çoook konu sahibi gibi durumlar yaşamışsın belli sence 20 yasindaki bir ergen 30 kusur yaşındaki adamı mutlu edebilecek bir kapasitesi varımdır hayır tabiki olgun tecrübeli bir kadin ise emin ol cook daha farklıdır ya bak yoruma fikire bile açık değilsin belliki yasin küçük bide laf basma pesindesin belli ergen kafalısin ya neyse ya offf uğraşamam hadi küçük kuzu git şimdi kocamla çocuğumla ilgilenme zamanım bye bye bisuru isim var hadi baby hadi bye bye

Hımm kocan yakışıklı mı?:KK8:

Fesat küçük dünyanız fln diyorsun yok kızım bide çoook konu sahibi gibi durumlar yaşamışsın belli sence 20 yasindaki bir ergen 30 kusur yaşındaki adamı mutlu edebilecek bir kapasitesi varımdır hayır tabiki olgun tecrübeli bir kadin ise emin ol cook daha farklıdır ya bak yoruma fikire bile açık değilsin belliki yasin küçük bide laf basma pesindesin belli ergen kafalısin ya neyse ya offf uğraşamam hadi küçük kuzu git şimdi kocamla çocuğumla ilgilenme zamanım bye bye bisuru isim var hadi bebem hadi bye bye
Yoo 30 yaşında koskoca kadınım .
Başka işin yok bencede git ailenle ilgilen bizim gibilerle burda vakit kaybetme .
Ayrıca merak ediyorsan söyleyeyim 20 yaşındayken hep 30 lu yaşlardaki erkeklerden ilgi görüyordum .üzgünüm ama erkekler çıtır sever .
Ben o yaşları zaten geçtim de bu gerçeği değiştirmez.
Laf peşinde sensin ya sen çıktın laf attın.üff kendiniz bulaşıyorsunuz cevabınızı alınca üff uğraşamam senle diye trip atıyorsunuz
Git küçük dünyanda yaşa.sizin gibi tiplerin elinde net olması bile mucize.keşke kullanmasanız biraz..

Başka işin yok bencede git ailenle ilgilen bizim gibilerle burda vakit kaybetme .
Ayrıca merak ediyorsan söyleyeyim 20 yaşındayken hep 30 lu yaşlardaki erkeklerden ilgi görüyordum .üzgünüm ama erkekler çıtır sever .
Laf peşinde sensin ya sen çıktın laf attın.üff kendiniz bulaşıyorsunuz cevabınızı alınca üff uğraşamam senle diye trip atıyorsunuz
Git küçük dünyanda yaşa.sizin gibi tiplerin elinde net olması bile mucize.keşke kullanmasanız biraz..
Benim elimde hep net vardı ergen çünkü mimarim doğal olarak kullanıyorum neti küçük dunyamdA benim seven kocam ailem arkadaslarım eski ve yeni iş arkadaşlarım bir sürü insan var küçük değil burda anlaşalım sana söz fln sa atmadım medi yet size göre ne dedim atladin ayrıca 20 yaşımda kocamlaydim şimdi 29 yaşındayım yine onunlayim çıtır zamanımızda gördü şükür şimdide birlikte olgunlasiyoruz çok sukur neyse

30 küsür yaşındaki adamda para ve tecrübe olur. 20 yaşında kızsa toy ve tecrübesiz, kolay yemdir. Ilgi ve zenginliğe kanması daha kolaydır, hem uğraş gerektirmiyor hem hala biraz daha genç olduğu için ilgileri kayıyor; ama hayal falan değil, aksine daha basit ulaşılması bir erkek için.

Sen okuduğunu anlamıyorsun
Ben sana aşkum demedim ki :KK70::KK70:
Yorumuma atlayan sensin.ergenlikten çıkamayan da.koca kadın olmuşsun hala saçma sapan anlamadığın konuya yorum yapıyorsun.
Üff uğraşamam valla sizle .bulaşmayın bana .burası insanların fikirlerini özgürce paylaştığı bir ortam .mobbing lere tokum artık.küçük hayatınızda mutlu olmaya bakın.dünya sizin etrafınızda dönmüyor .bekarlarda sizin kel göbekli yaşlı kocalarınıza bayılmıyor.
20 yaşındaki kız 36 yaşında herifi ne yapsın ya .20 yaşındaki bir kız için 36 yaşındaki adam bir hayal değil ama 36 yaşındaki bir adam için 20 yaşındaki kız bir hayaldir bunu benden daha iyi biliyorsunuz bu arada 20 yaşında değilim ..o yaşları çoktan geçtim ama hala fesat kadınların yaptığı saçmalıklardan kurtulamadım ne yazık ki..
Ayrıca bu kadar atarladığına göre sende o bahsettiğim tiplerdensin.alındın epey ..

Son paragrafinizda , 36 yaşındaki bir adam için 20 yaşındaki bir kadın hayaldir " demişsiniz ya , maalesef ki öyle değil.
Ve bu konu çok üzüyor beni.

Eğer erkegin parası varsa hiç hayal olmuyor. Kızların umrunda değil evli mi, yaşı çok mu ?
Ya da baba ve aile sevgisinden yoksunsa , azıcık sahiplenmek goruyorlarsa yaş umurlarında olmuyor.

Işte bu yüzdendir ki erkekler her yaşta kendilerini ulaşılmaz sanıyorlar ve bunun suçlusu kadınlar.
...

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim , fikir alışverişi mobing değildir. Yazılan karşıt yorumlara bile güzelce cevap verilebilir.

Medeniyetin sizin anlatıklarınızla ilgisi yok ki. Medeniyet ilimle bilimle olur, bu konuda otorite gibi yorum yapıp insanları aşağlamanız çok absürd. 36 yaşında bir adam için 20 yaşında bir kız hayal değildir bu arada, zenginliği ile göz boyayıp, tek gecelik takılıp, sonra o kızları görmezden gelen bir sürü erkek tanıyorum ben.
Sadece ilimle bilimle olmaz.insanı davranışlar çok önemlidir.ne bilim insanları var bir ortama sok donup kalır uyum sağlayamaz dünyadan bi haberdir.
Sadece okumakla medeni olamazsın.gezip görüp kendini geliştirmen lazım.
Erkeklerin eğilimi bu yönde oluyor maalesef.bundan bende rahatsızım.yoksa kadın kendinden genç ve guzel bir kız görünce neden deliriyor ??

Sadece ilimle bilimle olmaz.insanı davranışlar çok önemlidir.ne bilim insanları var bir ortama sok donup kalır uyum sağlayamaz dünyadan bi haberdir.
Erkeklerin eğilimi bu yönde oluyor maalesef.bundan bende rahatsızım.yoksa kadın kendinden genç ve guzel bir kız görünce neden deliriyor ??

özgüvensizlikten..

Son paragrafinizda , 36 yaşındaki bir adam için 20 yaşındaki bir kadın hayaldir " demişsiniz ya , maalesef ki öyle değil.
Ve bu konu çok üzüyor beni.

Eğer erkegin parası varsa hiç hayal olmuyor. Kızların umrunda değil evli mi, yaşı çok mu ?
Ya da baba ve aile sevgisinden yoksunsa , azıcık sahiplenmek goruyorlarsa yaş umurlarında olmuyor.

Işte bu yüzdendir ki erkekler her yaşta kendilerini ulaşılmaz sanıyorlar ve bunun suçlusu kadınlar.
...

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim , fikir alışverişi mobing değildir. Yazılan karşıt yorumlara bile güzelce cevap verilebilir.
Yazıp yazıp üff uğraşamam senle deniliyor.
Buna kızıyorum ben .
Parası olan için kimse hayal değil zaten.ben ortalamadan bahsettim.kk da jet sosyete takılmadığına göre normal insanlardan bahsettim
Ona bende kızıyorum ama böyle bir gerçek var ..

Anita yine naptin :)) bi aksiyon bi macera :-)

Valla sana şöyle diyim ben minyon tipliyim, şimdiki liseliler benden büyük duruyor, tanımayanlardan liseye gittiğimi düşünenler oluyor, tanıdıklarımdan liseli gibi durduğumu söyleyen de oluyor, benim kıskanmam için ortada bir sebep olmamalı o zaman değil mi? Olay karşıdaki kadının yaşı vs değil, Türk toplumunda kadın ve erkek arkadaş nasıl olunur bu bilinmiyor, muhabbet belli bir süre sonra farklı bir yöne kayıyor en temel sorun bu. Mesafeli ve yeri geldiğinde konuşmak diye bir şey var, bu bence yeterince medenice, yolda çarptığım biriyle durup muhabbet etmek bana göre medeniyet seviyesini vermez, pardon der geçerim.

Back
X